117

баце

преди 3 години

Ако не поддат оставка на правителството и не пробват с нов кабинет, тогава могат да вземат около 10% процента при честни избори. Изпуснаха времето са адекватни и разумни действия.

116

Еххх шопи!?

преди 3 години

Докато си пиете кафето по мегданите, Доган си прави поредният сарай. Гледахте ли новините, само на 100 метра от брега на яз. Искър, Доган си строи поредният палат, а ла.йната му ще си плават в язовира, от който цяла София пие вода!? Божеее, и това ли доживяхме?

115

Анонимен

преди 3 години

С нокти и зъби ще бранят корумпираната си власт. Оставка крадци ненаситни. Калинки бездарни. Корупцията и некадърността убиват. Пресен пример Бейрут.

114

Анонимен

преди 3 години

Голям смях.Два файтона дру са лки, които не знаят на кой свят са и какво искат, били МАСОВИ.30822

113

ДртПрч

преди 3 години

Палатковите лагери културно са премахнати от централните кръстовища във страната. Бабикян и някои от протестърите са в ареста.

112

4 гласа за ГЕРБ

преди 3 години

Не, дори и хора които не са гласували за ГЕРБ ще го направят сега , защото никой не желае да върне тройната коалиция .Мая, Слави и ДПС.Да не забравяме и отровното трио което вече един месец ни трови по кръстовищата.

111

Оставка мръсници!

преди 3 години

Оставка крадци!

110

Анонимен

преди 3 години

Ами защо не си управлявате тогава доволно и щастливо?А мафиоти?Нали били малко протестиращите и народът ви искал?Управлявайте си, не им обръщайте внимание тогава.Ама нещо май не ви е комфортно?

109

Бисмарк

преди 3 години

Само с желязо и кръв герб ще падне от власт! С кръв са я взели и с кръв ще я дадат!

108

Иво

преди 3 години

Платените от Божков протестъри са една шепа на фона на тези които са за Правителството да остане! Никаква оставка!!!Пускайте жандармерията да пребие тези крякащи пияндета!!!

107

Един българин

преди 3 години

Всеки уважаващ се политик на Запад като види,че не е желан си подава оставката. Само Бойко Банкянски се инати като магаре,защото иска още да краде и да е на власт. Той ся скара дори с Цветанов,който уж му беше най-верен приятел. Министрите ги сменя като носни кърпички. Никой вече не го уважава нито като премиер,нито като човек.

106

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са най-тъмночервената издънка,ГЕРБ е партия на стражите на Революцията - ДС и УБО. Борисов ги вади сичките от Музея "Революционна бдителност".

105

крайната цел

преди 3 години

Това е оставане на власт а не оставка!

104

чудо би станало

преди 3 години

До пенсионерСтаро да може и младо да знае! БКП=СДС+БСП-ДПС. Старата песен на нов глас!Ще чакаме новият месия да ни освободи и презароби! Мразим свободата!Робска страна

103

Сата Н

преди 3 години

Добрата новина е, че милиционерите от ГЕРБ ще пооредеят след конференцията. Почти всички бяха без маски и зяпаха като шарани.

102

Анонимен

преди 3 години

Гербавите си мислят, че след като повече от десетилетие търпим безропотно да ни яздят отявлени галффони, вече могат да се гаврят с нас както си искат.Да им покажем, че са се объркали!Протести до оставката на Мутрата от СИК и поръчкоратурата!Шайката в затвора!

101

Анонимен

преди 3 години

Опорна точка N1 на слаботоковите гербави ***:Ако махнем престъпниците, които ни управляват от 11 години и докараха страната до първо място по корупция, смъртност, последно по доходи и продължителност на живота, ще стане много лошо! Да знаете! Може би ще станем първи по корупция във Вселената? И животът ни ще продължава секунди.За да не стане това, трябва да подкрепим пияния толуп, дето нанка до шкафчето със злато и пачки, с пистолет отгоре!

100

пенсионер

преди 3 години

ако така наречените спонтанни протести доведат до оставка , резултата ше го усетите до няколко месеца ! нищо хубаво няма да се случи , бъдете сигурни ! България така ше затъне че ви е бедна фантазията ! младите не знаят но по възрастните над 50-55г. помним какво сътвори бкп , след като създадоха сдс и се преименуваха на бсп !

99

Залозите растат

преди 3 години

Ще падне ли правителството или ще избута.Залаганията продължават.

98

Ха-ха-ха

преди 3 години

До Ъъъъ Забрави Румен Радев - член на БКП на 18 или 19 години.