17

matao

преди 3 години

Да, още не са се ангажирали истински засегнатите.

16

баце

преди 3 години

До ПредаденГерберюгаКато махнеш платените, двойно и тройно гласувалите, както и надписаните. После като отчетеш нереално високия брой невалидни бюлетини - прави си сметката. Не повече от 15% от всички имащи право на глас изразяват подкрепа за ГЕРБ. БСП са още по-зле , около 10-11 % от всички имащи право да гласуват.

15

Бау

преди 3 години

въпросът е: "кое точно е 'масово'?"

14

Short answer...

преди 3 години

Не, не се предполагт никакви оставки.Има да се въвежда в експлоатация Балкански поток, да се повишава фонд "работна заплата" на структурите с държавни служители (не бъркайте с повишаване на заплатите, не се повишават), да се кандидатства за пакет от ЕС за последствията от "пандемията" и т.н.Протестиращите поне капка мозък имат ли, за да забележат щетите, които ще нанесат, ако им се обърне и капка внимание?АЕЦ Белене ще се коментира в новия парламент. Със закон, за да няма шикалкавене.

13

Анонимен

преди 3 години

Едва ли,това не са масови протести, а протести на маса,на палатка и барбекю!

12

Анонимен

преди 3 години

Вече и Пловдив се включи в гражданското неподчинение. Трите най-големи градове в страната въстанаха. Щом държавата не спазва законите, няма да ги спазват и гражданите. Вчерашните герберски изцепки извадиха от обувките дори най-търпеливите и толерантните. Мафия се бори с обединение и решимост. Няма никакво съмнение, че шайката ще падне от власт и колкото по-скоро, толкова по-добре, защото всеки ден загробват България.

11

ПредаденГерберюга

преди 3 години

ИЗБОРИ 2017 ОТ ПРОТОКОЛИТЕ НА СИК УСТАНОВИ1. Брой на избирателите според избирателните списъци при предаването им на СИК 6 838 2352. ГЕРБ 1 147 292 гласа.Около 20 процента от имащите право на глас са избрали Герб.За по бавно загряващите герберюги,80 процента не са ги избрали.Айде чао. Оставка на Мафията

10

Анонимен

преди 3 години

Колко па да са масови?

9

Анонимен

преди 3 години

Ейййй много нахални, бе?Комунисти и в червата.Каква оставка, какви пет лева!

8

Анонимен

преди 3 години

Не оставка! Диктатора СВАЛЕН! И заедно с министри, бивши и настоящи - на съд! Международен, понеже българския им е подвластен!

7

Анонимен

преди 3 години

Демократката Меркел тегли един демократичен пердах на *** дето протестираха в Берлин и арестува 150 от най-агресивните. Прокуратурата ги погна да ги глобява всичките че са участвали в масово мероприятие с повече от разрешения брой хора и то без маски. Сега в Берлин е тихо и спокойно. Диктатора Борисов не дава косъм да падне от педдесетината яростни нарушители на реда в София и ги оставя необезпокоявани да тормозят 2 милиона граждани.

6

Анонимен

преди 3 години

няма ли за папо, си заминавам за белия свят.мен българското не ме блазни, само мангизите.черепа - президент!

5

x

преди 3 години

6 милиона не са упълномощили 100 човека из страната да безчинстват. Не искам да го правят заради мен и бъдещето ми. Докарайте водните оръдия и измийте боклyka от улиците.

4

Анонимен

преди 3 години

Глупости пак от още един специалист.Избори от кабинет в оставка значи пак манипулация и фалшифициране на резултати.

3

ZAKRIVAI

преди 3 години

НИЩО НЕМА А СЕ СЛУЧИ СЕПТЕМВРИ ТРМИНАЛ 2И ЧАО

2

Анонимен

преди 3 години

аааа

1

Анонимен

преди 3 години

Нито да масови, нито са големи. Много малък процент е това от обществото. Следователно правителството не трябва да подава оставка, а полицията трябва да почне арести.