122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 162Да беше в детската градина да разбера това "аз съм за мир", но явно си пълнолетен.КАрат се за това, че докато едните искат да се движат напред другите ако имаше как да се връщат все по-назад така и щяха да направят.

121

Анонимен

преди 3 години

Ооооооох,ако преброим пък лъжите на "Дойче изпър-деле",лужите им край нямат,могат да направят десетки светлинни години!Аз съм за мир между САЩ и Русия и останалата част на Европа,писна ни от ненужни дразги вече,просто ни втръснаха,а като погледнеш - в Европа(вкл. и Русия) и САЩ,хората са от един и същ произход - европейци.За какво се карат,не мога да ги разбера

120

Анонимен

преди 3 години

България трябва да стане област на Русия подобно на Калининградская области да станем руснаци и Владимир Путин ще ни бъде президент столица ще ни бъде МоскваМосква е красив град Санкт Петербург и той е красив град..и ние като област на Русия ще бъдем добре

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 157Още един, който си няма представа какво правят българите на Запад. Или си същия?

118

Анонимен

преди 3 години

Да, няма срамна работа за българите, на Запат българите вършат само най-мръсната и най-презряната работа за мизерни пари, която никой дори пакистанец не би работел, и българите се гордеят, че няма срамна работа - дали ще миеш нужниците или ще работиш в силиконовата долина - все е работа, затова българите мият нужниците.

117

Анонимен

преди 3 години

***, пускаш 3 статий против Русия и то само за 1 час. Колко ти плащат да го правиш? и най-важното кой ти плаща ... ***, и да плуеш Русия пак си оставаш само едно бедно и грозно ***. На тях не им пука за теб

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142 Не си "видял" щото не си гледал.Що вицове имаше за тия "империалистически" врагове, и всичките базирани на издънките на официалната комунистическа пропаганда."Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма"и други подобни хвърковати фрази.

115

Анонимен

преди 3 години

149 Руснаците и китайците го пуснаха, заради санкциите срещу тях. Но им се връща.

114

Анонимен

преди 3 години

съветската система беше корумпирана и диктаторска поне това видях през комунизама но днешният европейски съюз е много по зъл и се оказа съслужител на звяра и антиХриста и си мислят че те ще управляват света и ще решават на кой да слагат печат да не търгува-ембарго ако държавите не им се подчиняват на политиката но падението им ще бъде по лошо от содом и гомор заради неправдата която извършват

113

Анонимен

преди 3 години

България трябва да прекъсне всякакви отношения с запада и НАТО!Ние българите сме за Русия

112

Анонимен

преди 3 години

144 . Няма срамна работа. Силиконовата долина в САЩ е пълна с българи обаче. Ние поне не ядем трева И жените не си вразвад долното бельо с тел, както рускини те в руските села.

111

Анонимен

преди 3 години

Гадните американци са виновни за този вирус Гадните американци са го направили

110

Анонимен

преди 3 години

Дневната норма за транжиране на телешко трупно месо в Германия е 360 тона на смяна за 12 часа при 9 евро на час плюс безплатно жилище - апартаментите в Хановер са с по три стаи, като във всяка има по 6 легла на 2 етажа - българите живеят по 12 души в стая. С обща баня и една тоалетна. Иначе сирийците и афганистанците - бежанци са със специален статут, настанени са в самостоятелни фамилни къщички в предградията, Германия им плаща на човек по 600 евро на месец и по още 180 евро за всяко дете.

109

Анонимен

преди 3 години

137Русия е велика на глинени колене.Руснаците напират да живеят на запад, никой не бяга в Русия.

108

Анонимен

преди 3 години

гадните американци са най долната *** американците и Нато през 1999-та нападат невидни хора в Югославия

107

Анонимен

преди 3 години

2 милиона българи мият улиците и слугуват на запад, жиевят като животни защото в РъБъ няма икономика, няма хляб - там ги чака глад.

106

Светозар

преди 3 години

Кремълските троляги се активизираха яко. Абе, пичове знам, че ви плащат и си заработвате надника, ама каквото беше - беше. Свърши тая. Няма връщане. 16- та република няма да станем. Тук не е Беларус. Кофти за тия, дето ви плащат в Руския център на Шипка 6, ама това е положението.

105

Анонимен

преди 3 години

Когато живяхме през соца,не видях нито веднъж,в медиите или в образованието да злепоставят някой човек или някоя държава, а сега слушаме и четем непрекъснато плюене за някой човек или държава,град през така наречената "демокрация", толкова за пропагандата,която явно е западен специалитет,а не е от времето на соца!

104

Анонимен

преди 3 години

131 При Елцин Русия беше на колене. Да, саобразявет се с Русия, но не от уважение, а защото един ненормалник държи пръста си на един бутон.

103

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето на долара е все по-неясно. Цената на златото расте. САЩ са започнали разработката на второ златно находище в България чрез подставената си канадска фирма и ще продължавата да изнасят годишно злато за милиарди от България срещу смешната комисионна от 1.2%. За сравнение с Африка, там за разработване на природни ресурси се плаща на държавата комисионна 15-20%.