142

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТо и Византия и България и Сърбия и Унгария и Австрия водиха войни срещу агресията на османците,но никой не им помогна,освен руснаците,които са дошли на помощ на австрийци и унгарци.

141

Анонимен

преди 3 години

Русия все още си мисли, че води Студена Война със САЩ и Щатите от време на време подхранват шизофренията им като се правят, че се интересуват от руснаците. Истината ли: САЩ-Китай е двуполюсния модел, СССР беше разгромен и на негово място се появи Бензиностанцията.

140

Анонимен

преди 3 години

161 Ха, ха, ха, на-голямата смешка. Що не се разкараш от българският сайт, ?Всички мразят руснаците, като навлеци сте.

139

пияница мистик

преди 3 години

Днес, много добре бяхте спрели за цял месец да пишете за тези ***, защо пак почнахте. Не живеем под диктатурата на Джуджан, нито в страната му, доколкото знам ще приемаме еврото, а не рублата, така че оставете ги новините за тези сkoтове, нас, нормалните хора не ни интересуват, а Решетников е създал достатъчно сайтове за ***, да ходят в тях, да си ги четат фалшивите новини, да си ги коментират и да се кефят. Бъдете малко по-сериозни

138

Анонимен

преди 3 години

Лъжат и чужди и свои без да им мигне окото. Сталин измислил кирилицата, руснак измислил радиото и т.н. Да ти дожалее.

137

Анонимен

преди 3 години

Сърбия и Гърция се освобождава ат с помоща на запада. В тези битки участва И много българи.Научи от историята, кога избухва Руско-турската война, 30 години след освобождава ето на Сърбия И Гърция.

136

Анонимен

преди 3 години

Блатная е водила куп войни с Турция, но ако не били руснаците днес Турция нямало да съществува. Дооооообре.

135

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГлупости говориш,ако русия искаше проливите,нямаше да освободи първо Сърбия и Гърция от турско робство,а след това и България,а щеше да тръгне директно към проливите,ако Русия искаше проливите,СССР нямаше да вкарва военни и оръжие в Турция,за да им помага срещу англичани и французи и да спасява турците да запазят държавата си и ако не бяха руснаците, днес Турция нямаше да съществува на картата!

134

Анонимен

преди 3 години

В блатная пускат Москвич. Ама то копирано едно към едно беемве, но счупено блатно производство. Кражба колко може и тва е.

133

Анонимен

преди 3 години

В блатная кражбата и лъжите са национална политика. Колко технологии окрадоха, а лъжите им са пословични.

132

Анонимен

преди 3 години

171 Русия става държава едва през 13 век. Получава религия И писменост от България.Първият патриарх на Киевска Рус е българин ат Киприан, от търновския poд на Григорий Цамблак.

131

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГлупости на търкалета,когато съществуваше СССР,никой не е дошъл да ни командва какво да правим в собствената си държава,както правят сега през демокрацията.Русия никога не е искала да бъде световен хегемон и дори изгонват Троцкистите революционери от държавта си,именно защото Русия не иска да прави революции,както искат Троцкистите,Сталин им отвърта шамар.

130

Анонимен

преди 3 години

170 Когато България е била Империя, Русия не е саштествъвала, като държава.Rusia se e stremi la kam prolivite a ne da osvobovdava Balgaria. Русия се е стреми ла към проливите а не да освобождава България.Към този момент Русия е била в криза и без участоето на българите в тази война, нямаше да победи.Българското опълчение Изиграва решаваща роля във войната.19 век са се освобождава ли всички народи от османско робство, със, или без Русия.Защото Османската империя е била пред своя край.

129

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГлупости пишеш,когато Русия е била държава със столица през 7 век,държавите в западна Европа все още не са съществували.Русия винаги е била добре развита страна до идването на Горбачов на власт,който направи катастройката!Сега ако ГЕРБ падне,пак ще стане същото и в България,точат си зъбите за нея да я разграбят,но вие сте заблудени овце гледащи протестиращите заблудени овце, обслужващи чужди интереси,импийчмънт на Радев-предателя!

128

Анонимен

преди 3 години

166 Престани да се изживяваше, ту като България, ту като Русия. Русия се стреми към световно господство.Но не с високи технологии, или успешен демократисчен модел, а чрез война, разруха и агресия.Заради анексията на Крим, Донецк, Горни Карабах и Източна Осетия, санкции до дупка.Русия, тюрма народов.

127

Анонимен

преди 3 години

Русия два пъти освободи България. Без Русия държава България и народ българи нямаше да съществува. А с ЕС и НАТО държава България след 50 години няма да съществува, а може и по-скоро да изчезне както е тръгнало.

126

Анонимен

преди 3 години

Да, навсякъде по света българите мият нужниците - и в силиконови и във всякакви долини и планини.

125

Анонимен

преди 3 години

Русия е изкопирала всичко от запада.

124

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНикой в Русия не иска България да става област на Русия. Русия няма нужда от България. Нека Турция си я присъедини. Русия има грижата само за територии с руско население като Крим, Донецк и Луганск.

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 161Москва и Петербург са проектирани от европейски архитекти, а не от руски.