162

Свой

преди 3 години

Крадеца вика,дръжте крадеца.По голям мор от това да попаднешпод крилото на Англосаксонците,няма.В Индия от глад само единият път са уморили 10млн.Те са най-жестоките колонизатори.Лесно е ,като си заграбил всичко,да философстваш.Пример за Англосаксонският мор,сме и ние.От както ни донесоха 'демокрацията" ,България е на последното място в Европа,армия няма,беднос ,колкото щеш.

161

Анонимен

преди 3 години

Поредната простотия ...

160

Анонимен

преди 3 години

Методите на блатнатаКлоака са известни на света.

159

Анонимен

преди 3 години

Статията е любопитна в една насока.Навремето от САЩ ни казваха,че социализма загива, но ние не вярвахме и им се смеехме. Днес целия свят вижда,че САЩ загиват като икономика, култура, наука и т.н, и им го казва, но те не вярват и му се смеят.Любопитно ми е кога на този сайт ще препечатат поне една от стотиците статии в печата на САЩ за залеза на САЩ и дори очакването му разпадане.Ние явно винаги се обвързваме с разпадащи се и губещи държави- фашистка Германия, СССР и сега САЩ.

158

Султан Ердоган

преди 3 години

Да не се окаже наш ангел-спасител? Не щем московци и еврейски ционисти!

157

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че децата и внуците на активните борци срещу фашизма и капитаизма сега са яхнали вълната на русофобията. Лошото е, че са толкова неграмотни, че някои от тях дори започавт да си вярват ;)

156

Анонимен

преди 3 години

Сърпа и *** са символ на комунизма. Комунизма е измислица на немски аристикрати. А е реализиран само благодарение на финансирането на Ленин от немски и американски банки. Сърпи чук върху целия свят изобщо не е свързан с руснаците. на тях беше само възложено да го реализират ;))

155

по-големият агресор

преди 3 години

До руската помощТурчина или московеца? Не забравяйте, че сме си имали Султан! Ще плачим за него!

154

руската помощ

преди 3 години

До Анонимене мечешка услуга заплатена с окупация и презаробване! Турското е цвете пред нея!

153

руски характер

преди 3 години

До фактНа руснака му дай само водка и подвизи за реклама и нищо друго! Широки души....

152

чупи-купи

преди 3 години

До Бай мангалЗа чаша мляко цяла крава да купуваш през соца! Плати-клати. Чиста работа!

151

факт

преди 3 години

Само за пропаганда Ресия дава повоче пари отколкото за хляб!

150

Анонимен

преди 3 години

173, чебурашке, ти в кой свят си живяла ?! В България НИЩО не ставаше без благословията на колхозния ке...!!! Понял?! Ако си родена след 1990-а вероятно ти е простено, че си написала такава ГЛУПОСТ

149

Сороската пропаганда

преди 3 години

намеква за хакнатите писма на Хилари Клинтън в които почти открито се намеква за широко разпространена педофилия сред глобалисткия елитСпоред Сороските глобалисти хората нямат право даа знаят за тези нещанамеква се и за хакнатия сървър на Световнаата Допинг Организация от които става ясно че горилите Уйлямс, Макъл Фийпс, трътлестото цветнокожо недоразумение Симон Билис са се зобали постоянно с разрешение на Световната Допинг Оргаанизацияето това според глобалистите нямаме право да знаем

148

Анонимен

преди 3 години

Как Дойче Веле разпространява пропаганда от края на ВСВ до днес!

147

Анонимен

преди 3 години

до 185И това е фейк измислен от руснаците,че са дошли като братя.Всичко е наемници на руската империя не се заблуждавай.Руснаците колко много са извлекли от България не е истина,ама ти втълпяват,че са те спасили и те охраняват.Точно като мутрите са!

146

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе ни интересува тая работа,не искаме конфликти нито с Русия ,,нито с ЕС и САЩ,нито с Англия!Стават вече досадни с тези дразги,да отиват някъде другаде,не щем конфликти в Европа,да изправят на нокти непрекъснато държавите!

145

Анонимен

преди 3 години

Смучат от пръстите си, вадят някакви "аргументи" за да се хвалят с нещо от което трябва да ги е срам. Социалисти сър!

144

Анонимен

преди 3 години

до 182 пияница мистикЗа съжаление грешиш.Де да беше прав ама не си.Още не от студената война а от Сталин е тази диктовка какво да се случва тук и не само тук а във всички бивши соц. страни.За съжаление Москва казва какво да се строи като газопровод през България да обслужва Гаспром и АЕЦ Козлодуй да обслужва Росатом.А това ЕС и евро е гъдел за Москва.България само се води отделна държава,не си въобразявай,че води независима политика.Затова скачат и протестиращите,ама виждат само до Борисов!!!!

143

Анонимен

преди 3 години

Ливанците горчиво саваляват сега, че са допуснали руския търговец с взривоопасните вещества в страната си.Където стъпи руски крак, трева не никне.