182

Дедовия

преди 3 години

Пак са прекалили с водката.

181

гнусари

преди 3 години

Снимката с пачките и пистолета бяха толкова брутално внушение, че сега и да ми пощажат ББ да говори тези глупости, не мога да повярвам.

180

Грух

преди 3 години

Слава на Русия !Да живее Путин !

179

Анонимен

преди 3 години

Крадеца вика, дръжте крадеца.... И трябва да признаем, много *** вярват на крадеца.

178

Анонимен

преди 3 години

Тези бомби трябваше да ги хвърлят над москва и ленинград. Вашингтон направи огромна грешка

177

Анонимен

преди 3 години

ммного прости хора тук,новина от преди 12 часа а болните мозъци още продължават да я коментират

176

идетрибунал

преди 3 години

На 6 и 9 август 1945г. ИМПЕРИЯТА НА АНТИЧОВЕЧНОСТТА-САЩ ИЗВЪРШИХА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО,КАТО ВЗРИВИХА АТОМНИ БОМБИ НАД ХИРОШИМА И НАГАЗАКИ И ЗА МИГ УБИХА НАД 300000 ЯПОНЦИ!ТОВА Е ИСТИНАТА!САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ КАКВО ВИ Е НИВОТО СЛЕД КАТО В ДЕН КАТО ТОЗИ ПУСКАТЕ ПАСКВИЛИ ЗА КГБ!

175

Патриот

преди 3 години

CNN да ми говори за фалшиви новини и измислени истории!Няма нормален човек който да ги взима насериозно ,CNN са фалвивите новини и пропаганда!

174

Дезинформиран

преди 3 години

А сега, ***, обясни как ти разпространяваш дезинформация и с какво твоята дезинформация е по-кашерна от крмълската.

173

А бе

преди 3 години

Разбрахме,че Русия лъжела-добре.Обаче казва ли Западът истината?Времето го показа-определено НЕ!Историята се пишела от Победителите...Ами когато Западът започне да губи,к'во правим?Явно китайците ще ни пишат историята.

172

Анонимен

преди 3 години

Демократичните медии цензурират президента Тръмп, това е висша форма на демокрация да заглушиш законно избрания президент на една демократична държава.

171

Анонимен

преди 3 години

Нали не искате да кажете, че противниците на Русия нищо подобно не правят и не са правили? Подозирам, че руснаците точно от тях са възприели тази тактика.

170

Михали

преди 3 години

Не е ясно Русия ли дезинформира САЩ, или САЩ - целият свят.По време на студената война , радио Гласът на Америка, Дойче веле, Свободна Европа, радио Ватикана и Лаксемберг, сигур спяха , та досега.

169

медии

преди 3 години

А как българските медии разпространяват дезинформация за коронавируси не пишете..

168

Радостта на малките

преди 3 години

Русофобията няма да помогне на ГЕРБ, тъкмо обратното. Пропагандата срещу Русия е фалшива.

167

Анонимен

преди 3 години

ее сега след като американската компания каза че записите на банкянски са автентични тихичко подсказваме кой може да ги е направил типично по краварски- да си спасят пинчра

166

Анонимен

преди 3 години

75 години от бомбите над хирошиматова е върха на хуманизма- американскияне плюйте държава дето има 150 националностинякои по няколко стотин човека но са съхрънениа други като нас и грузинците плюят руснаците защото са попречили да имаме съдбата на кюрдите дето са една трета от населението на турциято и половин армения е в турция ама там арменци нямачестито на печелившите- то и българия след двайсетина години няма да я имабитер индански резерват сме

165

Татул

преди 3 години

А братята американци тихо и спокойно си пасяха и дояха кравичките...

164

Анонимен

преди 3 години

ами за държава дето в министерствата има американски съветниции една торба фондации като америка за българия или отровено общество какво да говоримнарода стана бетер джихадистките фанатици- с постаянното набиване колко са лоши руснаците и комунистите - а в същото време *** *** на комунист второ поколениеот банкя- на дъното сме спете спокойно деца

163

Анонимен

преди 3 години

Много *** кефи как има някаква романтизирана представа за Русия, че е нещо невероятно и по-добро от руското няма и тн и тн :))) а реално е една дупка :) ако се разходихш из Русия все едно си на балканите същата *** :)