625

БГ

преди 3 години

677, ще видим кой има бъдеще и кой няма! Избирателите ще кажат, ти си драскай тука!

624

ДО 672 пенсионера

преди 3 години

За оня с пачките ли говориш? С кюлчетата злато? Прав си, там му е мястото...

623

Анонимен

преди 3 години

До пенсионерНе си пенсионер, а ***-***! И Радев пряко го избраха 2 милиона и повече избиратели!

622

Нормален човек

преди 3 години

Сичкото герботрол тука, левчета заработват, че кукловодите им са в потрес и страхът ги тресе... хахаха

621

пенсионер

преди 3 години

До ПомняЗдрасти наборе!Аз пък знам един виц от настоящето:Попитали радио Ереван кой е най-късия виц?Отговори ли,че има три които се борят за първо място:Радев-президент;русофил-патриот и арменец-миньор!

620

Анонимен

преди 3 години

Историческия момент у нас ще настъпи когато всички членове на БКП бъдат изхвърлени от властови позиции с закон. Исторически момент не се прави с плямпане и нищоправене

619

пенсионер

преди 3 години

Пътят към бъдещето за теб е към панделата!Процесът е необратим!

618

Анонимен

преди 3 години

Има някои словосъчетания изпразнени от съдържание, които човек не бива да казва в държава разорена от комунистите:(1) исторически момент(2) светло бъдеще(3) равенство и братство(4) братски народи(5) устойчив темп на развитие(6) развита икономика(7) необратими обществени промени(8) по-справедлив строй...

617

Помня

преди 3 години

До Анонимен 667 Аз съм роден 1950г. и помня същото колега.Хванали един че разказва политически вицове. Вкарали го в милицията и след хубав бой го пускат. На вратата един от милиционерите го спира: Я чакай , ти защо ходиш посред лято с тези кубинки с големи грайфери ?Ами нали казвате че при комунизма ще бъде мед и масло , та да не се плъзгам по маслото.Та такива ми ти работи.

616

Анонимен

преди 3 години

Все едо ,че някой отново ми крещи в ушите: Колелото на историята се върти и ще се върти то окончателната победа на комунизма. Да бе Радев ама то така се завъртя,че ни вземаха всичко под носа а ние чакахме на опашка за олио,червен пипер и бира на парцали.Африканците ни изядоха сиренето,кашкавала и месото и накрая ни показаха среден пръст. Това ли ти е светлото бъдеще?

615

Доктор

преди 3 години

Фигуранте, това бъдеще,което искаш да ни докараш вече сме го изживели (ние си знаем как).!!! Не ни се прави на умен ! По-добре помисли за собственото си бъдеще, че те виждаме в кауша , мислителю червен продажен !!!

614

Анонимен

преди 3 години

Аз съм роден 1960. От тогава още слушам комунистите да ми говорят за светлото бъдеще. И сега като почне някой да ми говори свветлото бъдеще почва да ми се по.връща

613

Факт

преди 3 години

Добре знаем,че безплатен обяд няма! Та, платено е на протестиращите-добре! Сега вече идва ред за плащане на всички магарии, извършени от протестиращите - цапане и чистене на свинщината след протестите, забавяне на 1 милион работещи за работа, задържане и удължаване на обществения транспорт, задържане и загуби за 1 милион работещи ,извъшващи работа със собствен транспорт, загуби от неположен труд, загуби от извънреден труд за полицаи,пожарникари и други = няколко милиона !!! Кой ще плати ?????

612

ОХ

преди 3 години

Само као му мерна физиономията противна на тоя нищоправец, ми се обръщат червата. Гну сен про дажник . Като толкова си обичаш путин и русия заминавай еднопосочно в рая на земята. И да не забравя - вземи си платените т вари от улиците, заедно с палатките. ОК. Ще ми прави той правителство !!! Ай сиктир.........

611

Извод от коментарите

преди 3 години

Племето си заслужава гербаджийската пасмина начело с бандит от подземния свят.

610

Анонимен

преди 3 години

С футболни агитки и с военни вървим смело към пропастта. Ако това е бъдещето оставате с един по-малко

609

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха, като член на БКП радев говори за светлото бъдеще

608

Прости хора,ей...

преди 3 години

Тия *** все за бъдещето се вълнуват. 45 години строяха светлото социалистическо бъдеще и не само, че нищо не построиха , ами и фалираха няколко пъти държавата! Но всичко това показва и нещо друго-българина е много ***! Пожелавам на всичките тия, дето се вързаха на простотиите на Рубльов ,Копейкин , сестра Галева , нинова -да изкарат една купонна зима с нищо по магазините, да преживеят хиперинфлацията и т.н. Ама само те- щото ние "светлото" им бъдеще не го искаме! Да идат в С.Корея!

607

Анонимен

преди 3 години

май за Нова Година ще чете патетично реч ама в централния

606

Анонимен

преди 3 години

много ме е срам от тебе румка такова недоразумение си голямо ти за мене не си президент