645

Анонимен

преди 3 години

Време е за промяна , стига тоя комунист ни е управлявал от 10г - най бедната страна в ЕС

644

Анонимен

преди 3 години

Правилно Радев, смешния протест на Орлов мост отваря вратите към бъдеще в което БСП е маргинална партия, а ти не съществуваш като политически субект.

643

1

преди 3 години

До И по външен вид,свали си очилата,за да видиш копието на бай тошо, тиквата проста,както сам беше си признал,и вие сте прости като него.

642

И по външен вид,

преди 3 години

с вдигнатия юмрук, и по шаблонни фрази,РАДЕВ е копие на Т.Живков.Очаквам да запее"Бандера роса"...

641

ЗАВИСТ?

преди 3 години

Радев е единствения президент осмелил се да насъска народа един срещу друг. ЗЛОБНО,КОВАРНО действие. Каква институция е президенството, след като се изплю върху всички други институции? Радев поставен от Корнелия, за тези ли искате оставката на правителството? Дори и Путин ще се отврати! ПОДЛО, ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!

640

Златена

преди 3 години

Ако тази есен има избори в България пак няма да гласувам за да се насерят от яд в гащите дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и дебилните дебелокожи протестиращи българи егоисти с егоистично мислене.

639

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТИТЕ БЛОКИРАТ НАСТОЯЩЕТО, ЗА КАКЪВ ПЪТ КЪМ БЪДЕЩЕТО ДА ГОВОРИМ- ОСЪДЕН ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И В ЗАТВОРА НА ОРГАНИЗАТОРА НА ПРОТЕСТИТЕ И МЕТЕЖИТЕ!

638

СКОРПИОН !

преди 3 години

"Другарю " Радев, с тези протести се опитвате да си отворите път към едно илюзионно бъдещо просташко, комунистическо управление! Можете да заблудите една малка част от обществото, но не и целия български народ! Искате предсрочни избори заради парите, които уговори г-н Борисов с ЕС, с тези пари ще хвърлите прах в очите на вашите протестиращи, да покажите колко сте "загрижени" за народа и колко сте щедри,а когато свършат, ще му мислите! За това е вашето предсрочно бързане, паричките, паричките

637

ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

преди 3 години

РЕЗИДЕНТА ОСЪДЕН ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И ВЪДВОРЕН В ЗАТВОРА НЕЗАБАВНО- ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ...

636

Анонимен

преди 3 години

Господ ни изпрати Радев ,за да се спасим от дявола злодей Борисов...

635

Анонимен

преди 3 години

Радев е единствения президент осмелил се да насъска народа един срещу друг. Срам и резил, Европа ни се смее. Каква институция е президенството, след като се изплю върху всички други институции? Радев поставен от Корнелия, за тези ли искате оставката на правителството? Май всички предатели на България са възкръснали в протестиращите.

634

Плурализъм

преди 3 години

Чл. 11, ал.1 от Конституцията на България залага принципа на плурализъм в партийния живот на България. Радев е в правото си да не харесва парламентаи правителството, но той не може да призовава към преврат и гражданско неподчинение. Това е държавна измяна, според Решението на Конституционният съд!

633

Анонимен

преди 3 години

ПРЕДИ 75 ГОДИНИ ПРЕВРАТЪТ ИМ УСПЯ, С ПОМОЩА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ,СЕГА КОГАТО СМЕ В ЕС И НАТО ... ЩЕ Е ГОЛЯМ СТАМ, АКО ГО ДОПУСНЕМ!

632

А, Конституцията?

преди 3 години

Съвсем очевидно нарушение на Конституцията на България!-чл. 1 "РБългария е република с парламентарно управление".- чл.1, ал. 2 -Радев отказва да признае гласа на народа и вота на българските избиратели.- чл. 8, чл. 11, ал.4 забранява партиите да призовават към насилствено превземане на властта, а Радев, БСП, Демократична България точно това правят.-чл.4, ал.1 - Бяългария е правова държава. Това изключва толерирането та терористични актове/спиране на метрото/ и блокиране на български граждани

631

ТРЪН В ПЕТАТА !

преди 3 години

До Факт 666 ! Прав си брато, бояджия да не ти стъпва в къщата, ще ти я оплеска цялата в жълто, а където стъпи комунист, трева не никне! С преврат управляваха 45 годин / тормоз и убийства над българския народ /, с вътрешен преврат свалиха Живков, а сега отново с преврат искат да вземат властта: Превратаджии! Тези крякащите на площада са хулигани, след като ми ограничават правото на свободно движение! Кой им дава право да ми отнемат гражданските права!"Този протест не отваря...

630

Анонимен

преди 3 години

Тези протести са голямо губене на време; времето е пари, значи губим пари; когато губим пари в един момент го закъсваме; когато го закъсаме търсим виновен; виновни ще сме самите ние, защото сме си загубили времето; загубили сме парите си; затънали сме още повече; и пак ще търсим някой виновен; защото сме си загубили времето, загубили сме парите си, закъсали сме ....

629

Георги

преди 3 години

Костовистите преди 4 години не успяха дори да влязат в парламента :D Дотолкова хората са омерзени от приватизацията на другаря Костов (същите муцуни сега искат отново властта) :D На кметските избори какво направи техния кандидат (ДСБ) плеши, дето само пръскаше омраза на диспутите :D Дори балотаж не постигна :D Жалкарите от ДСБ Костови :D И ми искат оставки и да управляват!!! Кой ви иска вас бе, сме*шници :D

628

Георги

преди 3 години

Снощи го слушам тоя въ*шльо, как ЯХВА протеста, който по ирония е от 99% Костовисти, които не го дишат и него :D И си вярва :D На кметските избори, които бяха преди броени месеци - ГЕРБ спечели във всички големи градове! Костовистите спечелиха 2-3 кмета на райони в София, а БСП (Радев и Русофилите) в няколко забутани села! На тоя фон Костовистите и Радев искат оставка и да дойдат на власт :D Кой ще ви избере бе въ*шльовци!!! Народа не ви иска, постоянно ви го показва!!! Жа*лки сте!!!

627

до ОХ

преди 3 години

За ББ ли говориш? И аз не го трая вече с тая джипка, ама на, още малко..........

626

Анонимен

преди 3 години

това със светлото бъдеще вече го изживях преди години и не искам повече да се връща и ако се наложи ще умра за да не го живее това сина ми разбра ли ме Румене