585

Анонимен

преди 3 години

факт кой в българия не е прецакансамо олигарсите дето си водят войните кой на кого да вземе парите майкомуниста от банкя май е обещал кюлчета четата е на барикадата

584

Анонимен

преди 3 години

Но защо никой не хвърля яйца по президенството? Радев също вече не е обичан от хората.

583

Факт

преди 3 години

Комунистите и Черепа няма как да прецакат държавата по легален начин с честни избори. Те могат да използват единствено този момент, в който 3-4000 човека из България са недоволни и платени, за да са на власт. Жалко, че заради шепа неуспяли в живота, ще прецакат стотици хиляди или милиони нормални работещи българи.

582

Българин

преди 3 години

Аз пък искам предсрочни избори за президент и да го изметем този подставен *** от най-уважавания държавен пост.

581

Анонимен

преди 3 години

всичките каруцари на банкянския комунист са на баркадатаи защитават комунистическото диктаторчена *** народ никой неможе помогнащо не го питате тоя банкянския като го приемаха в БКПс коя икона беше и как хленчеше за репресирания си дядо

580

Янко

преди 3 години

На Румен никой не му е искал служебно правителство. Този чичка нито може да управлява, нито изглежда на такъв, на който да му се има доверие.

579

анонимен

преди 3 години

Радев, ти не си бъдещето, обвързан си чрез съветниците си и БСП с олигархията! Вече си неизбираем!

578

Мунчи

преди 3 години

Точно тоя няма да участва. Батковците го изиграха да вдига пушилка и след това АЕ бегай. Класическо момченце смотле от махлата.

577

Анонимен

преди 3 години

Към кое точно бъдеще? Към ,,светлото'' ли? Тези кебапчета ги ядохме 45 години,и накраяпак гладни останахме.Червените обраха каймака,и се покриха за десетина години. Сега *** ги гони ако немаш работа.

576

Факт

преди 3 години

Единственият сигурен път за Фигуранта е пътят към родното му хасковско село ! Пожелаваме му успешно садене на домати и краставици ! Фигуранте, не се надявай на заплата след като те изгоним от Президентството !!!

575

Анонимен

преди 3 години

Радев, така ли смяташ да вземеш власта с революция, по стария изпитан комунистически модел?!

574

Анонимен

преди 3 години

Този е поне 2 пъти по зле от Борисов. Те в армията повечето са такива, свикнали да издават заповеди ама без да мислят за последствията. Войниците, който са на фронта кучета я яли. По същия начин действа и сега, появява се за малко насъсква хората и толкоз. Отговорност не иска да поема.

573

Анонимен

преди 3 години

Този е поне 2 пъти по *** от Борисов. Те в армията повечето са такива, свикнали да издават заповеди ама без да мислят за последствията. Войниците, който са на фронта кучета я яли. По същия начин действа и сега, появява се за малко насъсква хората и толкоз. Отговорност не иска да поема.

572

вече сме ЕВРОПЕЙЦИ

преди 3 години

До Народе!!!от български произход! Да се съобразяваме с Европа! - първа грижа! да не се делим!Ако сами не можем, други ще ни управляват!

571

Анонимен

преди 3 години

Живея в Германия и вчера ходих до Болницата на вратата имаше снимка на Борисов и Меркел как да не се носи маската всеки ,който я водеше се смееше.Срамота станахме за смях с тоя ***.

570

Народе!!!

преди 3 години

всичко е дело на БКП-ДС под съветска диктовка! Ако не си отидат, ние ще ги изгоним!И ще плачим за турски парцали.................

569

Анонимен

преди 3 години

Противни и отвратително подли и гадни сте и Борисов и Радев. Нито мога да ви гледам нито да ви слушам. Живеете в свой си свят. Ограничени и прости хора-' сякаш сте на селския мегдан и си мерите гегите с които ще пасете глупавите си овце. Но народа не са овце. Жалки егоисти и ограничени хора. Не може да сте държавници. Абсурд.

568

Путин

преди 3 години

Чорап,ако не свалите правителството на България си на пързалката.Да си знаеш,повече няма да ти напомням.

567

д

преди 3 години

свинщина, простащина , момчета имате много грешен ход. Най важното сега за тази държава е да се въведе закон за лустрацията. Всички бивши служители на ДС да са вън от бизнеса. Не може ли да разберете че те сега ви водят за носа? Каквото и да е правителство да сложите те ще се подчиняват на това скрито общество

566

Кундрелия Халкидишка

преди 3 години

Моят хотел е пълен с протестиращи.Два дни протест-1 нощувка в петзвезден хотел на Халкидики!Черепа плаща!Пъпеша организира!