24

Възмутен

преди 3 години

Крайно време е да се спре производствената дейност на предприятия по поречието на р.Марица и др. реки в България, които се използват за водоснабдяване на населинието, докото всяко от тях не си изгради пречиствателна станция! Чудно ми е как контролните органи РЗИ и РИОКС са дали разрешения за дейността им. Крайно време е и прокуратурата да се намеси-това е опит за отровителство в големи размери! Безобразие!

23

въйййй

преди 3 години

Плеглеждам вестите и никъде не открих новината за много хилядния протест пред общината в Димитровград. Ааа извинете - такъв нямаше , бееееее, бееееее.

22

Анонимен

преди 3 години

Не смятам, че NH4OH е газ, тя е течност. От трите посочени съединения на азота в по-големи концентрации Неохим може да изпусне амониева селитра и известно количество, дай боже да не съм прав, нитрит, който е силно отровен. Това е залпово изпускане и понеже тези съединения са добре/много добре разтворими във вода - минало-заминало. Два-три дни селяните ще се наложи да изчакат водата да се изчисти и сетне ще погълнат много малки концентрации свързан в химични съединения азот.

21

ЖАЛКО ЗА КРАВИТЕ

преди 3 години

Жалко и за нас

20

ТЕ НИ ТРОВЯТ

преди 3 години

Ние си мълчим

19

КОЛКО ПЪТИ

преди 3 години

са го правили, а разни държавни органи а глдали и са се правили , че не забелязват. Просто лош късмет за кравите да пият точно в момента на изпускане на отровите. След това водата ги отнася по течението на Марица и .... да му мислят хората , дето пият вода от кладенци наблизо. А колко ли са изтровили с годините. КОНФИСКАЦИЯ на НЕОХИМ. Глоба 200 МЛН и затвор за ръководството

18

Анонимен

преди 3 години

Азотът не може да е амониев. Доста инертен газ е, и не може трови нито крави, нито каквото и да е било.

17

DVB

преди 3 години

Отвратително племе сме, особено щом става за чистота и природа. Във всеки град около контейнерите е пълен отврат, а бизнесите да не говорим. Като тръгнем от масовото внасяне на *** за складиране и горене (скандала с бобоците, ковачки и прочие..) до всички промишлености които не спазват грам правила знаейки какви последици ще има.. Див ориент си е тука и никой не му дреме за държавата, иначе скачаме като опарени на тема национализъм ако от Турция или някоя бивша Юго република кажат нещо..

16

Саксофонов

преди 3 години

Може фирмата да е от обръчите на доган и делян.

15

Анонимен

преди 3 години

Някой трябва да плати и то жестоко ! Толкова крави , не умират така лесно !!!

14

АнонимеН

преди 3 години

ЗА ДА УТРЕПЕШ ЦЯЛА КРАВА ЗА МИНУТИ ОПРЕДЕЛЕНО ВОДАТА Е ДОСТА ОТРОВНАА НА ВИДЕОТО СЕ КАЗВА ЧЕ КРАВИТЕ СИ ПИЕЛИ ВОДА ОТ ТАМ ВСЕКИ ДЕН.НО ВСЕКИ БИЗНЕСМЕН ЩЕ ВИ КАЖЕ, ЧЕ РЕКАТА Е ИДЕАЛНО МЯСТО ДА СИ ИЗЛЕЕШ ОТРОВИТЕ И ХИМИКАЛИТЕ БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА ДА ПЛАЩАШ ЗА ТЯХНОТО СЪХРАНЕНИЕ УНИЩОЖЕНИЕ ИЛИ ИЗВОЗВАНЕ

13

Хм !?

преди 3 години

Говорят всякакви глупости за да скрият прокуриста Стефан Димитров, задължително отговорен. Но баща му е собственик на завода, ще плаща яко и момченцето ще се окаже невинно. Затова крият и истинската причина за отравянето, за да замажат по-лесно случая.

12

АнонимеН

преди 3 години

РЕКА МАРИЦА Е ИДЕАЛНО МЯСТО ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ПРОМИШЛЕНИ ОТПАДЪЦИ!!НИКОЙ НЕ ВИ Е КАРАЛ ДА ПИЕТЕ МОДА ОТ ТАМ!

11

Ха-ха-ха...

преди 3 години

,,амониев азот" - глупостите на ,,калинките''!

10

Анонимен

преди 3 години

Още няма точен отговор, кое вещество отрови животните. Информацията е размита. 350 пъти над кои норми.Хайде по сериозно събирате информация, господа и дами медийни работнички.

9

ДДРОнег

преди 3 години

Замърсяване има, но виновни няма, нали !!!Сега ще похарчат една бала пари за изследвания и накрая - няма наказаниииии

8

Всички

преди 3 години

там знаят кой отрови водата, но явно когато си свързан с правилните хора няма да има последици. Интересно ми е само, ако кравите не бяха пили и тези води успееха да стигнат до водопреносната мрежа, тогава какво праИм?

7

а

преди 3 години

Защо никой не търси от къде е замърсена водата? Защото са техни хора....

6

Асенчо

преди 3 години

а риба има ли ?

5

??

преди 3 години

Абе това е терористичен акт. Само затвор оправя такива ***. Можеше и хора да пият и умрат? Дебилщината не може да е оправдание!