307

Анонимен

преди 3 години

Гледам темата зе изметна за Слави.Аз имам 800 телевизии на кабелната и плащам 20 лева или 2.5 стотинки на телевизия. А Славчо иска 78 стотинки да му плащат зрителите за калпавата му телевизията му. Едно му признавам - знае как да дои овцете си!И се изцепи че така щело да бъде докато се докопа до властта. Пък после държават ще плаща за телевизията му.

306

Егото на Бацег

преди 3 години

"... на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене. Това е много важно"Мутрата мачка здраво! Съобразявайте се с него ве, кви хора сте вие бе?

305

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименмдааа. Може и да си прав..Хората обичат да ги лъжат...Дали с "800 дни",дали със "Ще вкарам доган в панделата",дали с друго,но явно някои обичат да ги лъжат....Което говори много лошо за нас,уви..И нямам леля "по света"!..Просто използвах един ИЗРАЗ,нищо друго!"Семката" ми е ТУК от стотици години,нямам намерение АЗ да съм тоя,който ще я "загърби"..

304

Анонимен

преди 3 години

Не само държавата не се интересува какво се случва с вируса а и всички медии изгубиха интерес към коронавируса.Преди първата новина беше броя на заразените а сега е някъде между средата и края на новините. Не така обаче е по ВВС И DW. Важно е заводи да има с ниско заплащане.Боко всеки ден завод открива даже в блатата ги строи нашия уникален строител на съвременна България. Само да не падне някой ден в блатото където е народа.

303

да,да ама не

преди 3 години

Под статия за словоблудство на австрийска калинка какво!?Дали Слави Трифонов ще или не ще!? И ако да колко ще!2 Или пък ако не колко не ще!?ЗАТВАРЯЙ!

302

Анонимен

преди 3 години

Според мен в Австрия 100% са заразени,Айде у лево!

301

2

преди 3 години

До АнонименИ ги е изкарал с честен труд, нали?

300

Сашо Роман

преди 3 години

Ако има "чалгар" (? пише се чалгаджия ?) в политическия живот на България, това е Бойко Борисов, който разцепва сръбски и пайнер МААНЕТА в крадения от горското джип на лягане и на ставане.В една от своите изповеди, Борисов каза: "... напоследък слушам песента Бели Нощи"Направих проверка - това е ретро-фолк песен на популярната чалгаджийка ДесиСлава.Текст: "С тази песен ще се връщам и сама ще нося кръста, с тази песен на съдбата ще прогоня самотата.Не ме наказвай с измама, любовта ми е "

299

ок

преди 3 години

До Не бързайте ГЕРБЕРИКаквото и да предложи, това не означава, че ще го изпълни и че няма да краде като останалите. Ще си вреди родата до девето коляно, близки и приятели, ще вземе няколко нови лица за замазване на очите и готово. Какво толкова очаквате от човек, който е шоумен и не разбира нищо от политика, дори няма подходящото образование за това. То дали изобщо ще влезе в парламента, после ще видим?Ръководенето на държавата не е шоу, и хората не са публика, нито кукли на конци.

298

Анонимен

преди 3 години

Чалгаря е спуснал два отряда ***. Под всяка статия независимо дали става въпрос за домати или ядрени ракети ще се надтролват един друг и ще изместват темата.

297

Анализатор

преди 3 години

ГЕРБГраждани - не са ... мутри саза Европейско Развитие - не... за съветско развитие, по-ставана България - тука е така, горните две се отнасят за България.И така! Тази партия ГЕРБ, всъщност трябва да се казваМУТРИ ЗА СЪВЕТСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ или МСРБСкачайте на минусите, другари! АТАКА ПОБЕДАпхахахахахахахахахахахахахааааа

296

Анонимен

преди 3 години

До Има АлтернативаДБ вече бяха каалиция с Борисов 2 и СДС и фалираха. Партията на Слави е чалга партия, но с чалга и кючеци бг няма бъдеще.

295

ПроСоТо

преди 3 години

я гледай ти!....Славейко е развързал кесията и е насъскал мажоретки,които да подскачат за него!..Пак ще ви кажа:-АКО тоя полиран череп успее наистина да събере некакви "гласове" при бъдещите неизбежни избори,то...то аз ще си посипя кратуната с пепел и ще се махна от тая територия!..викате:-"Прав ти път"?..О да,пътят ми ще е прав!..ВИЕ обаче ще се ЗАЛУТАТЕ в КРИВОЛИЧЕНИЯТА на новия ИЗМИСЛЕН "месия"....ЧАЛГАРОМЕСИЯ...Бареков ви го навря ПО СЪЩИЯ НАЧИН,но.."Акъл -море,глава-шамандура"..

294

ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА

преди 3 години

+ Гласувам за новите лица от ИТН/ДБ- Аз съм си комне и ще гласувам за мутрите от ГЕРБ/БСП/ДПС/ВОЛЯ/АТАКА/ПАТРИОТИДА СЕ ПРЕБРОИМ!

293

Анонимен

преди 3 години

Да, бяхме за пример когато решенията се вземаха от експерти вместо от политици.

292

Има Алтернатива

преди 3 години

Абе с партии като ДБ и ИТН, младите вече могат да си отдъхнат, че има алтернатива на крадците от ГЕРБ/БСП и ДПС.

291

Стъкмистици

преди 3 години

Не може да кажете, че Слави ще има 2% или 6% по простата причина, че никой не знае:1. Колко хора ще гласуват на следващите избори2. Какво ще предложи Трифонов в предизборната си кампания3. В какви скандали ще се забърка ТЕПЪРВА вагабонтина Баце Правите си едни куци сметки - по-куци и от Слави Трифонов. Но това е защото ви е страх. Отчаяни сте и се чудите какво да си изсмучете от пръстите.

290

Анонимен

преди 3 години

Всички дружно да благодарим на БСП и другаря Радев

289

Анонимен

преди 3 години

бг 10500Брой заразени в България:март 400април 1100май 1000юни 2300юли 6100

288

Анонимен

преди 3 години

До Шикългрубер Тоя австрийски "специалист" нека да си вземе всичките дипломи накупИма нещо вярно в преценката за "специалиста". Висшето образование в Австрия гони масовост, докторската степен (PhD) се дава на конвейер. Затова дипломите не означават кой знае колко сами по себе си. В това отношение са по-зле от България, макар че общественото мнение мисли друго.