35

Анонимен

преди 3 години

Леле колко умници сте се събрали тази сутрин! Бегайте на протестите и крещете близо един до друг. После с Нинова на жълтите павета. Целувайте се и се прегръщайте. Venceremos!!! За глупостта няма лек. А, онзи с "мерките били преждевременни и строги". Аз не знам този що за порода толууп е? На фона на мерките в съседните на нас страни и резултатите! За Испания и Италия да не говорим.

34

Годжи

преди 3 години

Шарлатанин,само гледат пари да лапат.Това не са доктори,те умориха повече хора от колкото измисления вирус

33

Анонимен

преди 3 години

Таквиз супер заразители как хора са да имат през цялото време на живота им или дори за дълъг период без симптоми относно вируса,че да го предават на други по склонни на заръазяване от него,което означава,че техния организъм има изградена природна Генна защита по рождение и имунна с преобладаващи качества възоснова на начини на живот,хранене преобладаващи как оптимални условия на развитие спрямо заложеноста им природна,а вируса как нисш едноклетъчен организъм не мож се вклине в висш по същество.

32

Анонимен

преди 3 години

26 Но в Италия И Испания не правят *** протести, за да дадат власта на комунистите от БСП, наготово.

31

Анонимен

преди 3 години

Не са болни, а носители и вероятността да заразят някого е много малка.Стига сте ни страхували.Карантина само за болниците, старческите домове и високо рисковите групи!

30

Питам сериозно

преди 3 години

Да си правим ли противогрипни ваксини, защото една от версиите за голямата смъртност в старческите домове в Европа е, че хората са ваксинирани срещу грип, което отслабва имунитета за всякакви други вируси?

29

Kaput

преди 3 години

На Минджов да го сложа в минджата на жена му и на майка му

28

Анонимен

преди 3 години

Аз си мислех, че отдавна вече не можем да проследим контактните и сме му изтървали края. Иначе да, българина е с манталитет на нарушител, хитрува и не уважава околните индивиди.

27

мировянски пенсионер

преди 3 години

и ти ли Миндов.Кажи си за колко сребърника се продаде?

26

мутафчийски беше

преди 3 години

прав, че сме неконтролируеми диваци , орди от диванни ***, обаче навреме избяга, единственият свестен човек в тая криза,

25

Анонимен

преди 3 години

Италия и Испания, с десетки хиляди мъртви, свободно си пътуват в ЕС, само ние, не.

24

Анонимен

преди 3 години

Какво излиза, че всички сме заразени и трябва да затворим живота?

23

Анонимен

преди 3 години

В БГ още поначало мерките бяха неадекватни - ограниченията се въведоха излишно рано, тестуванията бяха недостатъчним, свалянето на ограниченията - хаотично. Съвсем нормално хората изгубиха доверие за спазване на мерките. Не е виновен народа, а тези които плашеха/лъжеха за чували за трупове, когато нямаше причина за това, после пък се разрешиха футбулни мачове, абитуриентски и масовки. И сега какво - ние ви казвахме, ама вие сте си мърляви недисциплинирани и сами сте си виновни. Тая няма да мине.

22

Миндил

преди 3 години

Така се създава психоза!Нещастници долни!Страх, ужас, самоизолация, обезличаване на всякакъв вид други проблеми и заболявания - това ИМ е целта.Д-р МиндилДанкаФустата да вземе едно дъъълго въже, един калъп *** и..... да ходи да изпере **раните *** на всички лъжци като него.

21

до 4 словянина

преди 3 години

Ходи си при славяните, кво правиш тука.

20

Анонимен

преди 3 години

Медик, но на книга!Щом не може да различава заразен от болен, пазете се от него!Запомнете му името и повече не трябва да има пациенти, докато не повтори следването!А пропо, показал ли си е дипломата, да го видим що за специалист е? И с мен завършиха следването колеги, които имаха по някои предмети 3 т.е. никакво понятие. Пази боже да те съветват такива, по тази спциалност където са приключили с 3.

19

българин

преди 3 години

Брей, да му се не види макар! Къде ги тия стотици болни хора дето ходят между нас, как така та един не видях болен???Може да съм видял някой, който е заразен с коронавируса, но той не е бил болен!Знам за такива, които са болни и са заразени, но те са в болници.Какъв е проблемът ти бе, докторе?Консултирай се с твоя колега, Мангъров, той е специалист, ти си един квартален джи пи, общопрактикуващ. Когато нямаш достатъчно познания си признаваш, а не ръсиш бисери да заблуждаваш хората!

18

Анонимен

преди 3 години

пАК ВИ ПРАВВЯТ НА MAIMUNIБългаринът е недисциплиниран човек :)ЗА ВЛАСТ И ПАРИ, ПРЕДАВАТ МАЙКИТЕ СИ ДОРИ!Киро Брейка

17

Nona

преди 3 години

Фалшиво отрицателните резултати вече ни обясниха на какво се дължат,защо сега не ни кажат и за фалшиво положителните нещо?!?Иначе тестовете не са РНК вируси,какъвто е ковид?!?!?!?Който разбрал,разбрал!

16

аууу

преди 3 години

Хиляди ходят! И кво? Умрелите са само 300 за 4 месеца!?! От други болести умират по 300 на ден!