75

Анонимен

преди 3 години

До ЩотГовори с факти не с плашещи думи. Германия тва, германия онова. Никога до сега световната икономика не е била блокирана заради вирОс. Аз мога да се свържа от единия край на света до другия за секунди. Ти се опитваш обедиш някой, че тези световни сили не са имали как да обменят информация(вкл тайните им служби) Айде моля ти се

74

Анонимен

преди 3 години

До БухалАйде Искренно и лично почна. Сърцераздирателните ти истории са ЛЪЖА и ти го знаеш.

73

Щот

преди 3 години

сте много умни и ги разбирате нещата затова България никога няма да стигне Германия и все ще сме на опашката. И няма Бойко да ви е виновен, а вашето си собствено плиткоумие . Защото хората като им кажат - спазвайте дистанция ,носете маски, дезинфенцирайте - не почват да умуват и да четат у фейса всички глупости дето им изнасят, и да плюят по площада, а слушат и изпълняват. Затова са най-напред пък вие си протестирайте - злобни и завистливи гноми.

72

Бухал

преди 3 години

Най-лошото от всичко е безотговорното поведение. Имам колежка, на която мъжа и е болен втора седмица е с кашлица и темература над 39, първата седмица дори ходи на работа и зарази други колеги. Сега след 2 седмици вече и тя е болна, но с по-леки симптоми като хрема и загуба на обоняние... но е на работа и не и пука, че може да е ковид и, че може да зарази другите... това е отвратително и човек се чувства безсилен срещу такъв тип ***... жалко, че зареди тях и др ще страдат

71

Анонимен

преди 3 години

Чудно тия специалисти как не ги лови "заразата" невиждана до сега. Смъртоносния вирус който ще удържим с кърпи на лицето, докато Умовете на световния елит не ни наложат ваксина. На тях им пука, за това има толкова бедни региони на Земята, толкова хора в нужда от основни неща за живот. НА ТЯХ ИМ ПУКА.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67 На всички трезво мислещи хора име пределно ясно че този театър се играе за ПАРИ! зА ПАРИ ПОБЪРКАХТЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ А И НАШИТЕ *** КОПИРАТ ВСИЧКИ ДИВОТИИ И ПРОСТОТИИ ЗА ДА ОСТАНАТ ОЩЕ МАЛКО НА ВЛАСТ АМА НЯМА ДА Я БЪДЕ ТАЯ! нА БЪЛГАРИТЕ ИМ ПАДНА ПЕРДЕТО И ЩЕ ДОВЕДАТ ПРОТЕСТИТЕ ДО КРАЙ!

69

Сат Н

преди 3 години

Въобще не наблюдавам никакъв бум.Този доктое е *** и вредител, разпространява неверни слухове.

68

Анонимен

преди 3 години

Има ПРЕДСИМПТОМНИ. Както примерно варицела, има дни, в които имаш заболяването, заразен си, но още нямаш откриваеми симптоми. И няколко дена по-късно си идват и симптомите. Тези митични Асимптоматични са просто грешни тестове. Като тестваха напълно асимптоматичните позитивни за антитела - нямат. Тоест, нито са имали симптоми, нито има следи от болест - отговора на загадката е ясен.

67

Анонимен

преди 3 години

РЗИ знаят от медицина само как да бъркат с клечка в носа и гърлото.Те друго не знаят

66

Анонимен

преди 3 години

Ха ти да видищ, България еър и днес.бг се собственост на една и съща компания. Те сами си промотират лъжите. Канят специалисти които са продали душите си . Всеки един мислещ човек може да стигне до истината. Стига с тия измислени апокалиптични филми. Целта е сриване на световната икономика, отнемане на човешки права, налагането на кибер валута и тн и тн. Тоя план е в действие от над 30-40 години. Случайно ли България се обезлюдява? България бедна? Дръг път

65

инженер

преди 3 години

До: номер 52"Да не оставим нито един болен да умре без лекарска помощ!"Лозунг от времето на комунизма в България.

64

инженер

преди 3 години

До: номер 52Като се знам какъв съм инженер, ме е страх да отида на лекар!

63

JJIvanov warning

преди 3 години

Срочно да се анализират заседанията на парламента на 21 и 22.Тестове показаха влизането на човек с ЗАРАЗЯВАЩ ДРУГИТЕ НОВ МОЩеН ТЕЖко вреден уред вероятно смартфонОкло човека има засечено специфично активно черно чумно обемно прецкаващо поле и ковид мутанти с нано размери.Експерти да огледат внимателно в различни режими заснетия материал от камерите и екраните ползвани за обемно увреждане на залата /маскирани като информационни табла.

62

Тестването

преди 3 години

е само едната страна на медала. Най-важното е отговорното поведение. Няма какво да се чудим на Германското чудо. Виждали ли сте човек, който живее в Германия, как си носи маската, а как си я носят нашите "разбирачи". Ще кажете Бойко е виновен, той така си я носи. Ама хора - вие не сте малки деца, имате претенции да сте професионалисти, специаристи, висшисти или обикновени тарикати, защо гледате другите - гледайте себе си правете както трябва. Не ви е виновен Бойко за всичко, нищо че поема.

61

Шеф Манчев

преди 3 години

До Минчо Празниковто е така, но в цял свят живота се промени и аз не виждам смисъл в цялата глупост,но е факт, че живота ни никога няма да е същия. Тук в Германия, от средата на март, се насърчи работата от вкъщи, сумати фирми блокираха, но нямаше задължителни маски в магазина, средата на май, вече имаше голям спад на положителни, активни случаи също нямаше почти, а въведоха маски. Каква е логиката не разбра никой, защо нямаше маски, като имаше 70 000 активни, а като си намаля всичко тогава.

60

Ко? Не!

преди 3 години

Този ако ми е личен лекар, на секундата го сменям! "Десетки и стотици хора ходят болни между нас" ?!?! Абе докторе недоучил, ти разлика между заразен и болен правиш ли ?!?! Това е като малоумието "Излекувани за денонощие". Ами НЕ, не са излекувани! Защото няма открито лечение. Оздравели са си!

59

Анонимен

преди 3 години

в Германия джи-пи то веднага насочва към тест, ако имаш симптоми БЕЗПЛАТНО и ти дават болничен незабавно, за да не заразяваш.

58

Плиткоумници

преди 3 години

не се ли сещате, че не статистиката е важна, а колко човека невинни сте убили с безотговорното си поведение. Дали лично вземеш и прегазиш един човек и после на задна се върнеш да го доразмажеш или без въобще да знаеш някъде такъв се зарази и умре то е все същото. Пък даже и да не умре, само да се мъчи ида се бори за живота си. Схванахте ли сега или още ще гледате тъпо към тея 0,09 процента смъртност.

57

Анна

преди 3 години

"Стотици хора ходят БОЛНИ между нас" и "Те нямат никакви симптоми" е фактологично противоречие. Да си болен, означава да боледуваш и да се чувстваш зле, така че е невярно. Съжалявам за всички хора, които си отиват и са си отишли в следствие на вируса, но се видя, че не става с мерки и спиране на икономики Черна Гора е доказателство. Уж бяха първата държава, справила се с вируса, отвориха и хоп - рязък ръст. Живейте живота, докато го има, един е!

56

Мично Празников

преди 3 години

До Къде- Мангъров през цялото време обясняваше, че щаба лови мухи и че броя на заразените в България е някъде между 300-350 хиляди и точно процента положителни тестове го доказва. Дали са 3000 или 6000 теста почти през цялото време 5-6% от тях са положителни. Което пак доказва тезата на Мангъров, че смъртноста е много ниска (около 0.09%) и че реално няма място за притеснение. Бройката на хора на интензивни легла през цялото време е 20-25 и те реално са истински болните...толкоз