55

фурнаджийски лопат

преди 3 години

Ще ви питам като след няколко години спрат тецовете,на каквато сделка се съгласи мутри,да му дадат некви стотинки,ко ша праим.И забележете-тъкмо изтича срокът на американските централи,ти да видиш.А тецовете правят 60 % от тока.Като закрием и Козлодуй-ще щракаме с пръсти.

54

Анонимен

преди 3 години

а това може да си ти бе ***

53

Къде

преди 3 години

е сега тоя Мънгаров да си поеме отговорност задето ни наду главите, че лятото вируса щял да изчезне. Добре, че имаше отговорни хора в тоя щаб да озаптят всички плиткоумници дето всяка дума, която чуят по телевизия и у фейса и вярват. Поне не си изтрепахме половината лекари, дето и без друго са кът в тази държава, дето всеки гледа за себе си. Викайте сега срещу Бойко - не заслужавате да живеете, па камо ли някой да е загрижен за вас.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Не се ли усещате, че колкото повече преекспонирате цирка,"Явно си на етапа на отричането.

51

Анонимен

преди 3 години

До JonА ти защо мислиш, че разбираш повече от един лекар?

50

Анонимен

преди 3 години

Не се ли усещате, че колкото повече преекспонирате цирка, толкова по-малко хора се връзват. Писнахте на всички. Видя се, че дяволът не е толкова черен, коркото ни го представиха ония престъпници, които всяваха от екрана масова паника и от които никой не потърси наказателна отговорност, понеже прокуратурата не си смвърши работата. Хипохондриците да си останат по къщите. Останалите нормални хора ще продължим живота си.Айде, холан!

49

ех мааму

преди 3 години

как обаче като хората казаха на Тиквун да се маха РЕЗКО скочиха бройките заразени. Нали уж трябваше 2 седмици докато се появят симптоми обаче РЕЗКО се появиха!

48

Jon

преди 3 години

Глупоости и лъжи. Една колежка и направиха ПЦР и се оказа с ковид. Е да ама сина и и мъжа и се оказаха отрицателни. Е като е толкова заразен този ковид, как така мъжа и не се зарази?

47

Анонимен

преди 3 години

Дано поне лекарите започнат да правят разлика между болни и прости заразоносители.И се освестят, че при това положениеповечето или сме го изкарали или до месеци ще го изкараме.Хайде стига толкова с тозивирус!Подкарайте някоя наистина съществена тема. Такива има достатъчно. И то - сериозни.

46

Анонимен

преди 3 години

Няма спокойно да властувате и да разпределяте порцийки,герберюги.Тази земя е за всички,не само за вас.Убеден съм,че ще има намеса свише.Искате да сте бюджетари на държавна хранилка ,но нищо не е вечно на този свят.

45

българин

преди 3 години

До: номер 5Ами, случайно говоря английски. И да споделя, що да не споделя.Тук в страницата на линка чета някакво предположение, че 5G технологията може да излъчва вълни, които да създават подобни на вируси структури в клетките на организмите.Само че това не означава кой знае какво.Първо, 5G има два много широки и съвсем различни спектъра.Единият е близък до този който се използва в микровълновите фурни.Разликата е в мощността. Виж, нямам много време нито място в един коментар.

44

Анонимен

преди 3 години

Комунистите са виновни.Не знаят как се слагат маски.Един я слага на очите,даже Меркел го скастри.

43

Спасяваме р-к Радев

преди 3 години

Няма цена, изразена в български животи, която БСП не би платила в стремежа си за овладяване на властта.Тя им е нужна за намерят начин да свалят Гешев преди да е осъдил съветниците на Фигуранта.С осъждането им ще се зачеркне втория мандат на Радев или друга планирана за него политическа функция. Явно плановете са им големи.За да се случат обаче,трябва спешно да свалят първо Борисов и при нов удобен парламент да намерят схема за сваляне на Гешев."Спасяването на редник Радев" тече с спешен порядък!

42

Анонимен

преди 3 години

Кажете как да се спасим от" спасителите", които ходят между нас. Наслушахме се на безкрайните лъжи, които ни обременяват излишно и ни поставят на колене. Върнете ни живота.

41

АнтиГоджи

преди 3 години

Казва се "тестване", а не "тестуване". Стига сте копирали годжи!Малко грамотност се иска за тази "професия"...

40

Тошко Петков

преди 3 години

СТИГА С ТАЗИ ГЛУПОСТ - БОЛНИ СЕ РАЗХОЖДАТ МЕЖДУ НАС ??? БОЛНИ СА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ЛЕКУВАТ !? БОГ ДА НИ ПАЗИ .......

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34В Испания социалистите са на власт и показаха, че са грешния избор. В криза не стават за нищо. Навсякъде цоциалистите стават за изпразване хазната. В Италия националисти популисти. Същата работа. ББ може да си пази червената книжка, но слуша баба Меркел. Между другото тя е била комсомолски ръководител в ГДР. Тааа!

38

чичо Гошо

преди 3 години

До Анонимен34 Правилно,властта трябва да се заработи-Мъртви души в избирателните списъци,подмяна на протоколи и купуване на гласове,купуване на ЦИК,само бюлетинки които могат да се надраскат и станат невалидни,наши бизнесмени които карат работниците си като стадо до урните,държавна администрация от една партия и коалиционни партньори и други тарикатски сикаджийски номера.

37

Кавал

преди 3 години

От къде наизскочихантошкова разбирачи на иначе напълно непознатия вирус. Всеки ходил до поликлиника вече е супер разбирач. Само компетентните не ги пишете тук. Защо ли

36

Анонимен

преди 3 години

Ами ще има заразени,как няма да има.... след като тиквата се опъва като магаре на мост и не подава оставка...и хората ще продължат да протестират и да се заразяват...на толупа това му е целта...колкото се може повече заразени,за да спрат протестите...ако ще и целият народ да измре,но той да остане на власт...