15

1

преди 3 години

Ми те ходят и грипозни, спинозни, със сифилис, хепатит, гонорея, всякакви шарки, окраски, немити, некъпани, ходили до тоалетна, самодозаволявали се, ама короната е проблема със смъртност от cdc (center for disease control) 0.28%

14

Статистик

преди 3 години

От началото на ковид-кампанията в България с този вирус са починали толкова лица, колкото за ден-два от други болести, това мисля изчерпва темата и значимоста й е ясна, ковид не е емедицински, а социално-икономически феномен, касаещ повече психическото здраве на широк кръг хора, за нарушаваните като за "добър ден" човешки права пък да не говорим.

13

Мутафчията

преди 3 години

На ви протест!!! Комунистите разнасят вируса.

12

Анонимен

преди 3 години

Ахаа, поредният удобен "лекар".

11

L.

преди 3 години

"Кохорта от суперзаразители" - мисля, че суперпсихиатър ти трябва. И на децата е ясно, че не всички заразо-носители си седят вкъщи. Проблемът е как да ги откриваме, щото в момента в който ги установим винаги е късно. Най-вече за контактните.

10

Е

преди 3 години

На клада ли ще ги хвърлиш? Абе как излизате всеки ден, то и какво ли не ръсите от екрана.

9

Ковид-19, вирус

преди 3 години

Така е, не ви лъже. Но защо се спихвате, аз съм готин, опън-майндед и общителен, искам да се срещна с колкото се може повече хора. Довечера съм на протеста, вие ще идвате ли?!?! Оставка!

8

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ни зомбирали.

7

Анонимен

преди 3 години

Реално проблема с повече заболели дойде след, като тулупа пусна дискотеките, заради скапаните абитюрентски и сега заради това, че неграмотните млади ореваха орталъка, за да се снимат в лавандулата за инстаграм и да се наядат с кебапчета под съпровода на чалгаджийки маанета. Сега се тюхкаме! Последствие от тулупското управление.

6

Уонко Нормалният

преди 3 години

Прав е! Всички сме умствено болни да търпим безчинствата 30 години.

5

Анонимен

преди 3 години

Ами ходят си хората, к'во? Изкарват го на крак без да усетят!

4

Анонимен

преди 3 години

Който говори английски, трябва да види документа по-долу. Официална страница на американското правителство. Споделяйте.https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/

3

славянин

преди 3 години

Този мафиот в бяла манта лъже като политиците - носителите на вируса едновременно били и болни, ама че били без симптоми това не е важно, болни били! Болен без симптоми!!!???

2

Гошку

преди 3 години

Минджов, оди се пери... с маска!!

1

Анонимен

преди 3 години

Поне за протеста да сме спокойни че се спазва дистанция и се събират не повече от 50 човека.