390

дебелия диктатор

преди 3 години

Той попита и "кой от тези на площада е по-опитен от нас".Че като те бяха на площада също не бяха по -опитни от тези дето свалиха!

389

Монголска пословица

преди 3 години

Заплаши че ще му отрежеш главата - на ръка ще се съгласи!

388

Бългериъ фърст

преди 3 години

Коалицията реши - промени - да/не, оставки да/не, или нещо такова...

387

Анонимен

преди 3 години

Калеко, намали дозата, че съвсем изпуши...

386

Анонимен

преди 3 години

Нагли по нагли най нагли- тиквите мутри

385

въпросчо?

преди 3 години

протестиращите обичат ли Доги и ШиШи

384

Калеко Алеко

преди 3 години

До 8 ... Самоубийци са тези които са тръгнали да режат клона на който са се курдисали, тези които са тръгнали да събарят едно легитимно правителство, защото един прокурор изобличи черепите и фигурантите им ... Тези дето са тръгнали да променят системата, да правят нови политически проекти и президентски републики в една правова държава с ясно разграничение на институциите и властите ... тези дето са тръгнали да чупят държавата си в условия на световна пандемия и тежка икономическа криза ...

383

Анонимен

преди 3 години

Ей за тва харесвам Путин.Ако беше той, досега да е арестувал 1000 човека и да ги е разкарал от площада.

382

8

преди 3 години

Самоубийци ! Кокалът и идващите нови милиарди от запад за вируса ви заслепяват и те ще ви ликвидират ! Преди да го екзекутират Нерон проплакал "Какво ще прави Рим без мен !" Изведнъж цялата политическа върхушка остаря с десетилетия -те не разбират езика на протестиращите !

381

Анонимен

преди 3 години

До красивите и умнитеЗащото не протестират срещу него. Защото един негов приятел зад граница дава пари да се протестира срещу други. Дано все пак, дори да се стигне до предсрочни избори, българите се осъзнаят и не направят някоя тотална простотия. Ако сложат бесепарите на власт, само ще докажат, че не заслужават нищо.

380

Анонимен

преди 3 години

Никой не е "по-опитен" от вас в далаверите. Ама са по-честни

379

красивите и умните

преди 3 години

скачаха 150 дена!!! за да разкарат Ореха, слугата на Доган. Протеста сега пак е срещу Доган и ибрикът му Пеевски. Не знам, какво толкова зависят всички политици от този, че и топлоцентрала си 'купува' на хидроинженер се прави, сараи строи, има армия от еничари. Това е туморът на България. Това е държава в държавата. Това е истинската мутра. Защо на протеста не протестират да се махне?

378

Emigrant

преди 3 години

Бойко си мислеше,че като работи ден и нощ за тва племе и то ще го оцени?!Каква илюзия!! Не Бойко!! Балансира държавата,оправи и пътищата и транспорта ,направи им метро и столица,на която да завиждат много чужденци!Пенсии се вдигат,работа за всеки който иска да работи,двойни заплати на учители,укрепи армията.На финалът един зелен,с,мрадлив чорап и една смрадлива пура са повече от теб за изтъпелите извратеняци,които спаси!!

377

Анонимен

преди 3 години

До да ама не. А защо пропускаш Северен поток бе, галошш? Санкциите не са просто към България, а към целия ЕС. Ах, какви подли манипулатори сте, гадове.

376

да ама не

преди 3 години

Мотивите на американците били, че не виждат възможност за осъществяване при политическата нестабилност в България, която ще последва от служебно правителство и насрочването на предсрочни избори.

375

Калеко Алеко

преди 3 години

ББ най-после се усети, че на "Черепи", "Фигуранти" и "Тълпи", не трябва да се пуска фъндък ... Парламента, Правителството и Прокуратурата да си вършат работата и да оставят тези от "Хайд парка" и "Уличния парламент" да се чудят къде още ги сърби и боли ... !!!

374

да ама не

преди 3 години

До последно България е настоявала тези санкции да не бъдат обявявани преди завършването на втората тръба, която ще захранва "Балкански поток". Това е била и основната тема на разговора на премиера Бойко Борисов с американската посланичка Херо Мустафа във вторник, а не изявленията на американското посолство по повод протестите. Ако не бъде изградена втората тръба на "Турски поток" естествено няма да има продължение на трасето и през България.От спиране е заплашена и газовата връзка между България и Гърция, през която трябваше да се доставя американски втечнен газ. Мотивите на американците бил

373

Анонимен

преди 3 години

До 442. Само дето няма да стане.

372

да ама не

преди 3 години

САЩ спират газовите проекти у насОще тази нощ се планира Вашингтон да наложи санкции на всички компании, които са свързани с изграждането на "Турски поток"От спиране са заплашени газовите проекти на България "Балкански поток" и връзката с Гърция заради политическата нестабилност, предаде "24 часа", цитиран от "Канал 3".Още тази нощ се планира САЩ да наложат санкции на абсолютно всички компании, които са свързани с изграждането на "Турски поток" - газопроводът, свързващ Русия и Турция под Черно море, откъдето трябваше да се отклонява тръба за България и "Балкански поток".До последно Бъл

371

Гледна точка

преди 3 години

До да, ама не. Ако говориш за газовите проекти не е зле да подчертаеш, че става дума за всички, включително този в Германия. А нестабилната обстановка в България е заради фигуранта, обладаният от Шиши.