370

Бойко

преди 3 години

изгони Доган и Шиши, ако можеш и никой няма да те пипа. Иначе заедно при бай Х.

369

442

преди 3 години

Оставката ще е на есен.До тогава ще изхарчи всички пари в хазната, ще дръпне акциза и ДДС на горивата авансово докрая на годината от петролните фирми и ще остави служебно то правителство в обрано лозе.Оставка незабавно!

368

гражданин

преди 3 години

До 375. И защо да подава оставка? Защото една част от хората го мразели. Ами,нормално. Ами другата част? Ако са повече?

367

Анонимен

преди 3 години

Кавото и да говорят тия. 2 милиона българи са извън България. Всички '***' знаят как повечето работодатели издевателстват над хората. Особенно в малките градове това е най- очевидно. Същите работодатели по случайност са приятели с кметовете и шефове на полицейски управления. Случайност тези кметове са от парията на човек който говори като каруцар и некомпетентните му СЛУГИ. ФАКТ

366

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 378Ами, не сме баш бедни. Моите колеги са на по-добри позиции в ИТ фирми. Затова и тези заплати(Все пак средната в бранша според НСИ е 3300.). Но кол центровете дават 1500-2000 чисто масово, секретарки взимат по 1500, в Лидл касиерка е на чисто 1000... Тези хора изкарват 50лв на ден без протест и не биха отишли да скачат залудо.Но... Можем много повече да изкарваме, да работим. Мутрите убиват бизнес средата и пречат. Всеки на протеста иска да се махнат, за да може да се развива.

365

да ама не

преди 3 години

няма грешка,пуснали са го по пързалката.яко се е осрал!цитирам последното изречение в статия!...Мотивите на американците били, че не виждат възможност за осъществяване при политическата нестабилност в България, която ще последва от служебно правителство и насрочването на предсрочни избори.

364

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 378. Това значи, образовани хора искат промяна. Недей да устроумничиш, не ти се получава

363

анон

преди 3 години

Боко, ако България беше правова държава, ТИ щеше да си в панделата! БГ от край време се управлява от мафиоти!

362

Emigrant

преди 3 години

Бойко,стегни се в кръста и вземи крути мерки против бандитите на улицата дето издевателстват над полицията!Предупреди,че който хвърля предмети и пръска с избухливи вещества полицаите,не само ще бъде бит,показно,но ще бъде и размазан ако трябва!!Няма как да дадем държавата и да я счупим заради татуирани недомасленици,подкокоросвани от един кюстендилски селянин,налапал нагло пурата и взел се на сериозно!Пусни цялата дипломация в Сърбия и в ОАЕ и доведи калтаците в БГ да ги обесим на площада!!

361

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма то излиза, че българинът живеел добре - щом все 4-8000лв заплата и по 200-400 на ден - при нашите цени на услугите и стоките, това си е направо царска заплата. Пък от скандиранията ще излезе, че сме умрели. Последно какво - бедни ли сме, богати ли сме?

360

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикДа, и аз така разбрах. Колеги от няколко фирми(В годините всеки сменя местоработата все пак...) със заплати 4-8000лв всеки в зависимост от позицията и дневна надница от колко, 200-400лв, са там заради пикливите 50лв? :D Пълно е с хора от банки, ИТ фирми, култура и т.н. Автобусите на ГЕРБ си личаха, че и за 5лв и филия с 2 кебапчета са били навити. Ама погледни даже как са облечени протестиращите и какви бяха "неплатените празнуващи ЕРМ", докарани с автобусите. :D:D:D

359

Анонимен

преди 3 години

Явор Дачков пише,че Шиши бил напуснал страната...

358

Анонимен

преди 3 години

Подавай си оставка бе нагъл сикаджийски!

357

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистик Това го казва Потребител с името ПИЯНИЦА хахахахаха

356

Анонимен

преди 3 години

ОТВРЪТЕНИ СМЕ ДА ТЕ ВИЖДАМЕ И СЛУШАМЕ

355

Анонимен

преди 3 години

Ще предадем Гешев на Началника на мафията както сме предали Левски и Ботев ! Много ни бива в това. Оказа се че Прокурора за разлика от Борисов има топки да се бори с нея !

354

Анонимен

преди 3 години

Вотът няма да мине, защото такъв няма да има!Още преди него ще подадете оставки!

353

пияница мистик

преди 3 години

До 368Да, млади са и им се плаща, затова уж протестират. Нали всеки ден съм на Витошка и ги гледам. Не може човек от тях да си купи една вафла. Всички магазини за Алкохол и Цигари са задръстени от тях, да си купуват пиене - водки, вускита, бири. И хич и не крият, че им се плаща. Организират ги от БСП и с парите на Черепчо им се плаща по 50 на ден

352

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩом протестират срещу мафиотския начин на управление, защо не гласуваха и да си изберат не-мафиотско управление? Това управление се преизбира вече няколко пъти - имаха 10 години да го сменят на избори, къде спаха тези "млади хора с няколко хиляди заплата"?

351

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 338Не разбра ли, че не протестират от глад, а заради мафиотския начин на управление. Повечето са млади хора, а голяма част от тях хич не са гладни, защото са от тия, дето получават по няколко хиляди заплата. Има и много хора на изкуството- даваха интервюта с хора от киноцентъра, бит беше режисьор от БНТ(и май Нова, щото в сутрешния блок говореха за колегата от телеизията). Пълно е със студенти и т.н.Не протестират гладни и притиснати, а наченките на средна класа.