430

losho ide za tikvoch

преди 3 години

Ostavka - zvuchi kato vacanciaZatvor i BESILO - mnogo po podhodiashtoTikvata - shopara geshev i Shishi -Kupete si predvaritelno Luxozni Vqzhenca

429

Анонимен

преди 3 години

време е да те изметем с мешник гербераст Мухобоико

428

БатБулгар

преди 3 години

Бойко е човекът, за когото Ванга и Слава Севрюкова говорят. Опичайте си акъла - БЪЛГАРИ. Застанете с лицето си пред БОГ и кажете, че Бойко не е вярващ човек. После по същия начин погледнете и към другите и вижте разликата. Ако това не ви помогне, и БОГ НЯМА ДА МОЖЕ!!!

427

Анонимен

преди 3 години

Затворете нощните закрити дискотеки,вижте какво става на Златни пясъци и не само. .Никой от туристите не спазва нищо.Или изисквайте отрицателен ПСР тест за новодошлите,така всички ще са спокойни,а не да не можем и ние да пътуваме извън БГ след като заразата се увеличава тук.

426

Анонимен

преди 3 години

Е какъв "ремонт",да се лишиш от най добрите си министри?Пълна глупост!Излишни упражнения за еничарската тълпа на божковистите подлъгани на дребно ,разни копейковци и червени нафталини.А да и фигуранта на каишка!Жертвата не си струва!

425

Койчо

преди 3 години

Само при бай Ставри е задължително да мине вота.

424

БЕН

преди 3 години

НИКОЙ КОЙТО СЕ СТРАХУВА НЕ ДЪРЖИ ПИСТОЛЕТ НА НОЩНО ЩКАФЧЕ; ЗАЩОТО СЪС СЪЩИЯТ ПИСТОЛЕТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАСТРЕЛЯН ДОКАТО СПИ.БОРИСОВ Е ЗНАМЕНИТ ЛИДЕР И НАПРАВИ МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ НЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯГЕШЕВ СЪЩО Е ЧОВЕК С ОТКРИТА ГРАЖДАНСКА СЪВЕСТ. Не се страхува .радев му се чудя;имали акъл в красивата ; си глава;.

423

Анонимен

преди 3 години

Борисов 4 или Жан Виденов 2? Това е въпросът.Ако ми докарате Виденов чак тогава ще емигрирам!Виденов 2 няма да мога да преживея!

422

Анонимен

преди 3 години

Така ли не рабрахте замисъла на Борисов? Иска да състави експертен кабинет и той като Доган да управлява зад кадър.

421

В София - аут

преди 3 години

До АнонименГЕРБ ще влязат в новия парламент - все пак опростачиха големи части от населението. Но те повече няма да могат да излъжат болшинството десни избиратели. Каквото и да говорим десните избиратели в болшинството са образовани и сега това е техният бунт срещу простаците,парвенютата,мутрите,калинките,шайкаджиите,далавераджиите,функционалните неграмотници. ГРОБ са пранги за всеки младеж с опит и образование. ГРОБ в София приключи и затова си докара индобългари с автобуси.

420

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се напъват по социалките разни медиини работници, ГЕРБ не са пътници. Не и на предстоящите избори. И това е така, защото само с медийни изява и празно говорене, фигуранта няма да има законно право да участва на избори с свой проект, който няма.БСП са вечните втори, ДПС са бетон , Слави ще реализира нещо, Да България мже и да прескочат летвата. Пак ще ни управлява ГЕРБ в коалиция. Защото никой не работи в друга посока. Дори и фигуранта няма една обществена инициатива, форум или др

419

ак47

преди 3 години

Очакваме с нетърпение главната кадрова промяна!Вервайте ми,тя няма да се бави твърде много!

418

ПроСоТо

преди 3 години

"коалиционния съвет" просто е направил проста аритметика с колко "гласове" разполага..Но е пропуснал ДРУГИЯ ВОТ-ТОЗИ НА ГРАЖДАНИТЕ!2+2 НЕ ВИНАГИ е 4!!!!както се изрази един колега тук:-Като не щат да си идат со кротце,ще си идат с кютек..Колкото повече упорстват,толкова повече ще ги заболи.НЕ ВСИЧКО Е ЕВРОСУБСИДИИ!!!!Жалко за хората,които тепърва има да страдат от манията на психинделите в "правителството"..Впрочем,не случайно беше щурмувана Бастилията..

417

Анонимен

преди 3 години

Коалиционни партньори за платена любов.Как ги наричат такива?

416

Даскала

преди 3 години

Бойко как ги брои за вота - с по 10000 лв или по повече?Тарикат се ей , но нещо се изчерпа , живота е по-мил от твоите пачки!

415

Анонимен

преди 3 години

Човек без достойнство и морал.С една дума-федал!

414

фсафса

преди 3 години

САМО ЛЕВСКИ!

413

Анонимен

преди 3 години

Пачки, пищов, потни фанелки, пиячка - ето това е новото видео от афера.бг.

412

Ха

преди 3 години

И ЗАТВОР ! ! !

411

Анонимен

преди 3 години

Престъпник,облечен във власт.Това съм аз.