410

Анонимен

преди 3 години

До дебелия диктаторНо бяха нови!!!А вие искате със стари *** нов бардак...там е разликата. Манипулирани сте по един тънък начин и дори не го осъзнавате

409

аа

преди 3 години

Може и да мине след клипчето качено на сайта на афера, където се вижда чекмедженцето с какво е пълно.

408

Анонимен

преди 3 години

От тримцата най-добър е кръглоглавчо с честните сини очи! Зя сравнително кратко време в политиката и в разни министерства успя да се сдобие с голям апартамент на престижно място, голяма и грозна вила / и двата имота по обясними причини, записани на името на кръстниците му, шепа диаманти /разправят, че му ги били гепили/ и още 2 или 3 по-малки апартамента! КараФурмов ряпа да яде с мерцедеса!

407

Анонимен

преди 3 години

Кой го интересува вота бе Шиши. Нас ни интересува Шайката да си ходи. Десет години чакаме светлина в тунела. А то се оказва фара на влака. Печелят само обръчите от фирми. 20 милиарда къде потънаха бе Шиши в пътищата с асвалт примесен с варовик ли. Колко народ още трябва да избиеш. Вчера щях да се убия от твоите магистрали. Гумите ми са на 5 000 км а се изпързаляха като че ли са ***. Щях да прескоча мантинелата и да скоча в дерето. А бях с 100 км. Ако бях с по висока скорост си заминавах.

406

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ =

преди 3 години

МАФИЯ

405

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Бойко беше вече поср.ан, но след Кокалиционният Съвет вдигна гащите, стегна мундир аи вече е напет, ще брани редута до смърт! Бойко, щом ще е до смърт, ще е до смърт! Само дето Валерката и Каракачанката, дет съ напрайха на мъже в този Кокалиционен Съвет, ще изпразнят баките с чорбата, преди последният щурм и ще убегат;))) На тях дължим това протакане, ерене и репчене на "Величеството". Затова на протеста, скандирайте: "Балевски - ***, Каракачан - сюртук !";)))

404

Властелинът на

преди 3 години

ЧЕКМЕДЖЕТАТА = МАФИЯ - да си ходи + независима ревизия на ХАЗНАТА ASAP

403

Анонимен

преди 3 години

Това правителство вече не съществува само където не го знае.Смешни са и никой не им има уважението.Една крадлива и смешна сбирщина,която ще запомним с кражби,арогантност, дебелоочие и много,много простотия.

402

Анонимен

преди 3 години

До Курнеклия НянковаНе знам, кой има достъп до чекмеджето на Боко , интересува ме какво има вътре , и как го е изкарал... Добре, че снимащият не отвори касата, че кой знае какво щеше да изскочи от там :)))

401

следващия, моля?

преди 3 години

ДПС - северна турска провинция. Роби сме били и роби ще си останем!

400

правова държава?

преди 3 години

и лустрация са необходими в борбата с мафията!

399

Пижо

преди 3 години

Вотът на БСП може и да не мине. Вотът на народа обаче ще мине! По един или друг начин! С доброволни оставки или със сопата!

398

Курнеклия Нянкова

преди 3 години

До ivailoИнтересно, кой има достъп до спалнята на Боко? Май само НСО, която го охранява. А тя под чие разпореждане е? Май на Фигуранта. Добре поне, че след снимките и видеото ми върнаха парите от Техноимпекс, дето ги откраднах

397

ivailo

преди 3 години

Видео с чекмеджето на Боко, в сайтовете Афера и Гласове...

396

Васил Божков- Черепа

преди 3 години

БАЦЕ, ВЪНКАСКЕТ, ВЪНП.П.Извинявайте, забравих да си напиша името в предния коментар

395

Анонимен

преди 3 години

БАЦЕ, ВЪНКАСКЕТ, ВЪН

394

Анонимен

преди 3 години

Шиши спри да натегаш обстановката. И без това малко ни трябва за да се взривим. Или точно това искаш да стане като във Франция. Палене трошене и гърмене.

393

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоТоя прокурор да вземе да се сезира за всичките записи, снимки и видеа на баце (включително новото видео от днес, доказващо, че снимките с нощното шкафче изобщо не са манипулирани). Черепа е изкупителна жертва, щото спря да плаща данък спокойствие, иначе нямаше да отвържат каскета да го лови. Радев е на прицел, защото си позволи да говори против хунтата. Пеевски, Доган, Гела, Ковачки и други големи играчи, както виждаме, са тотално недосегаеми. Каскета се прави, че не съществуват.

392

Така е при мафията

преди 3 години

Ще подадат, ще подадат!Печелят време и унищожават документи!

391

Анонимен

преди 3 години

Днес министрите на ДПС бяха спасени временно от ... Обединените патриоти!