80

Малко поезия

преди 3 години

ВинетуПръкна с от Банкя мутра великатя към пропастта България тика!Фалшив генерал,с бухалка-не жезълот години е във властта влезъл!Не се наяде,не се напи,на хората вярата уби!Луканов и Костов,Симеон и Доган-вички подмина тоз калпазан.Магистрали с европари построи,само че дупкитекой ще преброи?На Началниците в Брюксел е верена към народа си-безхаберен.Еврофондовете окраде,па на дружките ги раздаде.Нека на острова* да го изпратимче иначе лошо ще си изпатим!*Белене или гръцкия?

79

Анонимен

преди 3 години

Цялата Власт на Народа , Президента Радев е с Народа и трябва да Оглави Държавата ! Борисов и Цялата Шайка в Софииския Централен Затвор ! Конфискация на Имуществото на Министрите от Цялото Правителство и приближените към тях Олигарси , Новомилионери и приятели на Борисов ! Гешев да си даде Оставката заедно с ВСС ! ГЕРБ трябва да бъде Унищожено като Партия , а нейните лидери до живот в Затвора !

78

Анонимен

преди 3 години

Руци Ушатата *** е за съд, хванаха му гешефтите с олигарсите и престъпниците и сега лъже, маже, струва за да отдалечи Гешев от себе си! Ама нямамда стане руска стерво, Гешев ще те опъва здраво, ще грухтиш Ушато недоразумение. Върви си с мир, щото уначе ще бягаш в Сибир при бащицата ти. Или в Дубай ще бягаш, при твоя спонсор. Ушат ГЗ немит..

77

Анонимен

преди 3 години

Днес бил хванал 30 шарана довечера подгрява

76

Анонимен

преди 3 години

То както казахме лови риба само като гледам полза тия няма

75

Анонимен

преди 3 години

Е време е дасе махне онуи след три протеста има ли смисъл с оня *** на младини дивак го е яд замина му хотела на морето тъи че безсмислено е

74

Анонимен

преди 3 години

Българското знаме не е пленявано никога до сега, но беше потъпкано от охранител на държавна институция. В държава, която пази определени хора повече от колкото външната граница на ЕС е ясно, че институциите не служат на народа а на определени кръгове.

73

Анонимен

преди 3 години

Отставката няма да свърши никаква работа, трябва тотална лустрация на всички заемали длъжности в държаваната администрация последните 30 години. Мафията е впила пипалата си от най-мислите етажи на институциите до върха им и ги ползва да обслужват нейните интереси, а не на народа, който ги издържа.

72

ОПГ ГРОБ

преди 3 години

А феновете на Бойко Кюлчев Чекмеджиев как ще коментират примиер на държава, която и да е тя, да спи с пистолет сред пачки (общата сума, поне според това което се вижда е около 2 млн евро) и кюлчета злато (които имат серийна номера и лесно могат да бъдат проследени от къде са дошли)

71

Анонимен

преди 3 години

Герберуги крадливи, филма свърши. Преди време ви казах да се страхувате от гнева на търпеливите, но вие май не разбрахте.

70

Студент

преди 3 години

Антоанета Христова ми беше преподавател в Софийския. Миналата година за изпита искаше от мен и колегите по 500 лв. Аз не дадох и ме скъса. Към 10 човека и дадоха. Моля, не Ния показвайте тази особа. Тя е за затвора

69

Анонимен

преди 3 години

Ако тоя резидент-грипена ще е алтернативата на Тиквата предпочитам Тиквата.

68

до ха-ха

преди 3 години

Затова и казвам, колега, жалко, че Доган не е етнически българин.Дори Путин едва ли щеше да се справ с него.

67

Анонимен

преди 3 години

Радев, теб кой друг политик, бъгарски или не те уважава и кани? Кой, Божков и Цветан Василев ли, *** и Мая - май само те, ти си персона нон грата момче, вън от резиденцията и президентсвото.

66

КНСБ

преди 3 години

Радеев,писна ни от теб ! Ако има някой,който да си подава оставката и да не ни се мярка повече,това е твоя моилостг,най-слабият президент на България! Не,че другите са допри несли кой знае колко и с какво,но поне заемаха местото президентско с нагласата ,че са президенти на целия народ,а не само на мини-част от него... Вярвай ни - можем и без тебе и твоята обожаема...

65

Анонимен

преди 3 години

Радев какво ще пише за теб в учебниците по-история - национален предател, руски шпионин и закрилник на олигархията, да ти е честито!

64

!!! 71

преди 3 години

Конкретно, точно и просто! Белки да го вдене и най глуповатия герберастин! Като тея на контрапротеста! От това по просто да ви го обясни човека не може!

63

Анонимен

преди 3 години

Тая министър на основанията ли е?Дивиденти се извличат от фирми, които отчитат нетна печалба.

62

Анонимен

преди 3 години

Вечна слуга тази е поръчкова от ГЕРБ .Сега милионерката Арналудова сигурно вече поръчал статии от туй наречените доцент и доцентка

61

Анонимен

преди 3 години

Демократично и да си истински демократ според трубадурите на Мутрата каквато е тази госпожа означава следното:Да купиш на мутреста си вила за 2,5 млн в Барселона, да държиш в шкафчето си евро и злато за 1млн евро,да караш олигарсите да ти плащат 65млн както твърди Божков,да харчиш парите от бюджета за нагласени общата.поръчки, 48 млн на Гергов, 1млд на ДПС уж за язовири,150 млн за Цеко Минев и т.н. И Каскета се прави че нищо не вижда,това е демокрация по мартенски.