120

Анонимен

преди 3 години

Дойде време някой да си ХОДИ. Тоя път обаче ЗАВИНАГИ!

119

Анонимен

преди 3 години

Герберите пищят че никой не може да им иска оставката,товара да не е сев.корея.Безплатното лапане приключи калинки.

118

Анонимен

преди 3 години

комуниста Радев трябва веднага да влезе в затвора за поведението си

117

Анонимен

преди 3 години

Народът е суверен в република България и той дава властта на политиците, но това става на ИЗБОРИ! А не с преврат организиран от радеф и неговата мафия!

116

Анонимен

преди 3 години

Радев не може с едно НСО да се справи, а иска да управлява държавата...

115

Анонимен

преди 3 години

Радев, може и да не я иска, но народът я иска, а народът е суверена в тая държава все още.

114

ПроСоТо

преди 3 години

от къде ги вадят такива?!

113

ПроСоТо

преди 3 години

ега ти!...Като прочетох дрънканиците на въпросната персона,представяща се за "политически психолог" останах с впечатление,че ТЯ САМАТА е ПСИХО!..без "лог"..Ей,психо,я кажи сега защо па Тиквата са дърпа и не ще да фърли оставка?..Да не си пропуснала некой час по психология?...-Защото има упоритост за ПРОМЯНА,но има и упоритост за ЗАПАЗВАНЕ НА СТАТУКВОТО!..Та да кажеш нещо за претъпатаупоритост на Тиквата да командери тая територия въпреки че както се вижда,той и неговия Харем са ДОДЕЯЛИ ДО

112

Анонимен

преди 3 години

Радев може и да няма право да иска оставка на правителството,ама хората от ден на ден просто вече не могат да траят крадливата хунта!Времето на ГЕРБ изтича неумолимо!

111

избирател

преди 3 години

Аз не се "дуя". Ако ти се "дуеш", това е твой проблем.Потвърждавам това, което написах, а то е, че премиерът не е "демократично избран" от българския народ!Демократично избран е президентът!Народното Събрание е демократично избрано.Забелязва ли измъченото ти мозъче, че не разделям върховната власт на ГЕРБ и опозиционни партии?Защото те всички са ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНИ.Но Народното Събрание НАЗНАЧАВА правителството.И Бойко е подчинен на него, а се държи така, все едно той му е шеф!!!

110

Анонимен

преди 3 години

Правителството няма да подава оставка, защото е законо избрано.Ако на някой му се управлява, ще чака догодина новите избори. Да се стяга и да спечели.Скимнало му на Радев да иска оставка. Да подава своята.

109

ДЕФИНИЦИЯ

преди 3 години

Мутра: Човек, който спи с пистолет на нощното шкафче и пачки с едри банкноти от 500 евро в чекмеджето му.

108

Анонимен

преди 3 години

До: 146Нито Радев, нито Манолова са членове на БСП.Бойко Борисов обаче е член на БКП (активен).Просто старата Българска Комунистическа Партия за пореден път метастазира в слабо диференциран малигнен тумор наречен ГЕРБ!България ще преживее пандемията от COVID19.Но България може да не преживее канцерогенното заболяване на комунизма.Необходима е спешна химиотерапия, и тя се нарича ЛУСТРАЦИЯ!

107

Анонимен

преди 3 години

До 143Радев не нарече половин милион българи мутри, много добре знаете кой точно е м..утра и управлява с м..утрите, а това че ви плащат да му се кланяте и го защитавате не е проблем на останалите 6.5 милиона българи

106

Анонимен

преди 3 години

148 Всеки знае, кой създаде мутрите на прехода-БКП/ДС/БСП.

105

Анонимен

преди 3 години

145Кой мислиш, че ще ти пусне кранчето с мед И мало? Огледай се, какво става по света, каква България ни остави БКП.

104

Анонимен

преди 3 години

До: номер 141Ми права е другарката професорка, ми к'во!Може да са мутри, ама наши, родни мутри!Баланс трябва да има, и мутрите са хора като нас, и те семейства имат. Трябва да ги хранят, затова който може - пачки евро в нощното шкафче! И без това ни приеха в клуба на богатите, каква неблагодарност!Вие нямате ли евро по челмеджетата?Може да не са от 500, трудно се развалят.А, и пистолетите не са задължителни, но мутрите имат нужда от тях, влезте им в положението!!!

103

Анонимен

преди 3 години

Радев е политическо труп. Гумен Радев поиследва Мая Манолова в политиката-провал. Така столетницата зертва свой, поради антибългарска та си политика.

102

Анонимен

преди 3 години

Слушайте Руцкан Великолепнийй и вярвайте мед и масло ще тече от чешмите, безплатни пари за всички и столова храна на корем.

101

Анонимен

преди 3 години

Радев нарече над милион българи"мутри".Доказа, че не е обединител И президент на всички българи, за което бе избран.Води лични битки, поради което ще претърпи провал на евентуални избори.