100

избирател

преди 3 години

До: номер 139Внимавай какво пишеш, защото президентът на Република България и върховен главнокомандващ на Българската Армия също е законно избран и аз също съм го избирал!А министър председателя барабар със цялото правителство НЕ Е законно избран от народа, а от Народното Събрание, което е негов работодател!То е законно избрано от народа, а не Бойко Борисов, платен герберски ***!

99

Анонимен

преди 3 години

Президентът да бъде баланс между мутрите и обикновените хора, иначе не е президент, ама че логика на госпожата.

98

Анонимен

преди 3 години

"Проф. Христова подчерта също, че да си демократ означава да спазваш закона."А, така ли било?Ми тогава, значи президента Радев постъпвс правилно, от какво е недоволна другарката професорка???Кой не спазва закона?Може ли прокурор с каскет да арестува невинни жени с подхвърлени "доказателства" и да иска присъди за "престъпни" намерения по-тежки от тези на терористи от Ислямска Държава?Може ли премиерът да ходи лично да спира багери и изобщо да нарежда като император, дори на Парламента?

97

Анонимен

преди 3 години

133 Радев не се изказва политическо, а зове към бунт, остави И нарича"мутри"законноизбраното правителство. Това е недопустимо за дейст ащ президент.Време е руските агенти да излетят от президенството.

96

Джо

преди 3 години

Ясе едно, клоаката си остава и такива са и професорите.

95

Анонимен

преди 3 години

Професорката калинка, ГЕРБ ли я назначи и даде дипломата? Питам за един преятел

94

Анонимен

преди 3 години

Тази Христова е едно от платените мекерета на ГРОБ

93

Анонимен

преди 3 години

"Нямал" журналистката, авторка на статията, не знае ли, на какво има право по закон, президентът и на какво, не?Да се върне обратно в училище.

92

Ти да видиш

преди 3 години

Президентът има право на политически изказвания. За справка - Решение на Конституционния съд по дело 25/1995г.Казвам го за един "приАтел", който твърди, че президентът, с днешното си изявление, е нарушил конституцията. Това написа в личния си профил във Facebook Димитър Стоянов - главен секретар на президента Румен Радев. Повод за изказването му е по-ранно изявление в социалните мрежи на главния прокурор Иван Гешев.

91

Да

преди 3 години

Нека да свалим правителството на следвашите избори. По законен път.

90

НФСБ

преди 3 години

Имам критично мислене и неведнаж съм критикувал Правителството, например за закъснението по " пакета мобилност", но да сипеш лъжи и фейк новини от антибългарски ( руски) източници за " кражби", " корупция", " пачки" и т.н, като се има предвид и кой ги разпостранява: 1 президент забъркан в центъра на шпионски в полза на русия скандал2 откровен престъпник и убиец с емблематичен прякор от " прехода"- другаря Череп, си е чиста манипулация с цел насилствено сваляне на Българското правителство!

89

наблюдател

преди 3 години

Президентът има правото на всеки български гражданин , защо аз да имам право да искам оставка на премиера и неговото " ялово " правителство , а Румен Радев да не може.Явно титлата " Професор" при политоложката Антоанета Христова е диагноза .

88

Анонимен

преди 3 години

Българи от старо време се мъчат да ме убедят,че да снимаш тайно спящ човек с незнайно как попаднали(подхвърлени?) до него вещи трябва да е по- съществено доказателство от събрани доказателства по законен път.През целият преход се водеха компроматни войни и затова сме на този хал

87

Анонимен

преди 3 години

Не харесвам правителството на Борисов, преди това не харесвах правителството на Станишев. Но когато километричните опашки към Гърция се обърнат и тръгнат към София да протестират ще повярвам, че хората живеят зле. Това е.

86

Анонимен

преди 3 години

Каква е па тая, за да казва кой какво може или не може.

85

до 131

преди 3 години

Ами, другарю, тия "копрометиращи снимки" всяко дете от началното училище може да ги измайстори. Елементарни са. Как спи Борисов компроментиращо ли е? Ми не е . Чекмеджето пълно с пари - кой каза, че е на Борисов и кой измисли, че пачките не са фалшиви? Много те наивни и глупави, ей!

84

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам пищещите тук, които харесват правителството на Борисов, които са слепи за неговите злоупотреби и кражби и смятат, че президентът трябва мълчаливо да наблюдава това. Колкто да си предубеден, колкото и да си платен, трябва да имаш критично мислене.

83

Анонимен

преди 3 години

Е, не бях виждал толкова гейберски матросовци на едно място! И тъпички, естествено!Я, драги ми тролчета, да ми отговорите само на един въпрос - в коя нормална държава при толкова компрометиращи снимки и записи премиерът няма да подаде оставка на секундата? И не ми пейте да Фотошоп - защото снимките са потвърдени като автентични от две западноевропейски лаборатории, а и самият *** си призна, че са истински - както снимките, така и записите.

82

Анонимен

преди 3 години

Абсолутен про ал за президентна Радев, който би трябвало да знае, че власта се променя в парламента И на избори. Той забравя, че е действащ президент.Импийчмънт за президент, който руши законно избраното правителство.

81

Ха-ха

преди 3 години

До На РадеФ"На Радев костюма на райета е скроен"А на Баце дървеното пардесю....