140

Българин

преди 3 години

То имало, имало, но такова недоразумение като президента Радев-не е имало! Явно важи поговорката-когато Господ е давал мозък на човеците-военните за били на занятие! Откак е на власт, непрекъснато отправя нападки, без да предлага нещо друго по-смислено! Не одобрявам много от нещата на правителствато на ГЕРБ, особено в състава на висшите постове-повечето министри са не на мястото си! Но кой друг-БСП, Мая, Слави, Марешки, Атанасов, Иванов и т.н. и т.н. Да ама не-НЕ СТАВАТ!!!!!

139

Анонимен

преди 3 години

Пишете, пишете, ще си изкарате малко парички за биричка от бате ви Бойко.

138

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов премиер.

137

Така е ..

преди 3 години

До човек от народа 149 Ако президента беше като Борисов и беше изхвърлил веднага от президентството двамата негодници , прокуратурата нямаше да влезе в президентството.Но той ги защитава по матросовски.Най лошия президент до сега.Не адекватен от всякъде.

136

Анонимен

преди 3 години

Импичмънт за рот фронта!

135

човек от народа

преди 3 години

Всички искаме законност и справедливост. Всички се радваме когато прокурора влезе в кабинета на някой министър за да провери дали има или няма нарушение на закона.Не така вижда нещата президента Радев когато нещата опрат до президетството и неговото обкръжение.Двоен аршин? Определено. Подаване на оставка трябва да се иска от президента.Той не може да бъде повече морален стожер на обществото и трябва да напусне поста за който не е достоен.

134

наблюдател

преди 3 години

Какви дивиденти, какви пат лева. Дори Нинова да сграбчи властта и да пропилее хазната, това не означава че ще дели с Радев.На Радев най-много да му платят билет и хотел някъде за да разходи Деси и малко комъндировъчни за няколко парцалки.

133

LKJH

преди 3 години

До Петко.Нали сега има власт,хайде......

132

СРБН

преди 3 години

Да си демкорат означава да спазваш закона.1.В България никога не имало демократи и съответно демокрация.2.В България винаги е имало и има сини и червени комунисти.3.За кои закони ства въпрос,тъй като при всяка нова власт се правят нови закони,закончета,изменения,наредби,постановления и ред други удобни за тях.

131

Петко

преди 3 години

Радев от първия ден плаче за власт. Но ако се вгледаме по-внимателно, той не ползва тази която има. Очевидно е че плаченето за власт е породено от безсилие и е удобно обяснение за нищоправенето.На мен лично не ми липсват 1990 те години, бомбите, престрелките и т.н.Нинова вече приватизира Техноимпекс. Ако Радев иска справедливост и законност, то по правилно би било да се обърне към народа, а не да слугува на БСП.

130

До 134

преди 3 години

И аз същото мисля за Радев !

129

Анонимен

преди 3 години

Ако народът искаше Радев или Нинова да го управлява, отдавна щеше да го постигне. Значи все още не го е поискал достатъчно силно, та да го постигне. Все пак това се постига с гласуване на избори. Не може да се говори от името на народа, защото той, народът, показва какво иска на изборите.

128

Анонимен

преди 3 години

Антракт.

127

Анонимен

преди 3 години

На нищо не вярвайте.

126

(-_-)

преди 3 години

Президентът има пълното морално право да поиска оставката на когото и да било, защото е държавен глава.Тия палячовци ще ни докарат до под кривата круша! Аман от разни политолози и прочие угодници!

125

Анонимен

преди 3 години

"Демократът"Борисов докара 40 автобуса платени клакьори снощи в София! Тиква аут си крадецо,Хората те ненавиждат!

124

Анонимен

преди 3 години

Популизмът на ДЕБЕЛИЯТ КРАДЕЦ ПРОДЪЛЖАВА, гледайте го на живо по БТВ!

123

Анонимен

преди 3 години

Евала 121! Разбрал си го простичко! А д-р Борисов Да Не мислиш че Не го е знаел това?! Ооо знае го! Но Тълпата изпада в транс щом ревне "смачкайте БСП'!-:) И баламите гласуваха! После сам взе да се " избира" но карай!На много още майтап им се струва че д-р Борисов си тръгва скоро! И с Костов беше така!-:) Помним нещата които помним!-:)

122

Анонимен

преди 3 години

До 166 А какво да правим с онова дебело и побеляло борче,от времето на СИК,ВИС и едни други момчета ? И вече години скачаше от пост на пост в държавата.Та докато се докопа до върха? 2 пъти хвърля лъжливи оставки и се връща на " бял кон"?! Но вече знае Че 3 път няма да има!-:) Та на теб харесва ли ти да те шашка вече 10 г тариката лицемер?!

121

Анонимен

преди 3 години

София отново ври и кипи,времето на дебелият крадец изтича неумолимо!