110

Василев

преди 3 години

Най-голямата глупост на ГЕРБ, е че вкараха протестиращите в сценария на Божков, който искал да свали правителството!Протестиращите излязоха, защото са против Божков, Бойко и ГЕРБ, които десет година крадоха от хазарта, Божков избяга с парите, а другите пари са делнати между Доган,Пеевски и Борисов!Това е истината, едно беззаконие, един зависим и поръчков прокурор, който гони олигарси с цел рекет, иззземване и прехвърляне на акции и бизнес!!!Кои са добрите и лошите?Селяни прости?Тед Кеш!ЦРУ!

109

Анонимен

преди 3 години

1923-1944ИсториятаПолицията биеНарода съди

108

до 106

преди 3 години

Ами то мафията са организаторите на протеста! Това са Прокопиев, Мустака, Черепа и агента на Моцква - пробития от руските служби уж натовски генерал Грипен Фатмаков - Чехлюто на генерал Деса ***! Ако още не си разбрал кой кой е в тая наистина мафиотска държава с добре организирана мафия от соцкомунисти и офицери от бившите им тайни служби значи или си много *** или си платен червен ***!

107

Пинко

преди 3 години

Ходи да търкаш билетчета

106

Анонимен

преди 3 години

С простотията си Резидента Радев само засилва позициите на Бойко.Осигурява му още и още мандати ...Радев смесва личните емоции и амбиции с принципни въпроси.

105

Додо

преди 3 години

Лично аз, на мястото на собствениците и управителите на магазини и бакалии в района на протеста, щателно бих проверил дали не ми липсват складовите наличности от кашкавал, при толкова много комунисти наоколо.

104

Столипиново

преди 3 години

Ако искате се избийтe , само не спирайте помощите щото ша стане лошо и за двете страни:))

103

Анонимен

преди 3 години

Аз не помня протест на които полицайте да не са били!Нали трябва стадото да ги е страх от тяхГладът обаче е по силен от страха Те няма как да знаят това защото преяждат вудяхме ги колко добре са сложени с кореми!

102

Пинко

преди 3 години

Кой е слуга на черепа? Кой?

101

Анонимен

преди 3 години

За какво са тези простести не разбрах? Какво е станало пак?

100

Керанка

преди 3 години

Според мен, Гешев трябва отблизо да се вгледа в евентуалната роля на Първанов (ако вече не го прави) в последните протести. Той е един от най-мръснитe и най-крадливи комунисти за всички времена, освен това е лисица и вероятно сводничи на Черепа и Радев в момента.

99

Анонимен

преди 3 години

Май бройката на болните се вдигна рязко защото си знаеха какво ще става и ден преди сблъсъка пак затегнаха положението да ни стреснат да няма тълпи и събирания ама не се получи.

98

Анонимен

преди 3 години

Дните на кабинета са преброени.Ако станем като в Сърбия нашите извънредно ще подадат оставка.

97

Един въпрос

преди 3 години

Според вас какво е мнението на Васил Левски за Бойко златното кюлче? Аз мисля , че Васил Левски би се включил в протеста , всички го знаете с душите си. Няма светец , който да пази мутра.Гешев , Борисов , Доган - всичките да ви изринем *** мръсни корумпирани.

96

Анонимен

преди 3 години

Комунистическите болшевики едно си знаят. С партизанско насилие няма да вземете властта, другари, това не ви е 44та. А останалия пълнеж са безработни пияници и наркомани, на които им затвориха кръчмите.

95

Анонимен

преди 3 години

Хехехе герпаджийчетата ще ядат *** май.

94

Харизан

преди 3 години

До МАЙОРА: Г-н Майор, Вие сте абсолютно прав!

93

Анонимен

преди 3 години

Мисирките питаха хората за какво протестирате!Държавата е в подем

92

Край

преди 3 години

Както купуванто и продаването на гласове е престъпление така трябва да се забрани и плащането на протести и контрапротести - карането на хора с автобуси трябва да се забрани.

91

Анонимен

преди 3 години

По колко плаща баце на човек за контрапротестът???Да се цаниме и ние..ние сме силна агитка от село Бъчварево!