130

Анонимен

преди 3 години

Протест се прави от хора недоволни от управлението, такова животно като контрапротест няма. Мафията докара едни хора за да стане паракламата. Иначе самите те щяха да го отнесат.

129

Стискат кокала

преди 3 години

Цялата история опира в това, че група хора стискат кокала и на всякаква възможна цената и с всякакви средства ще го пазят.Пари, пари, пари! Нищо друго не е истина!

128

Анонимен

преди 3 години

Треперете, врагове на Свободата, тирани, мутри и каскети! Свободният народ идва за вас и ще ви прати в гробовете ви!

127

Мюмюнчо

преди 3 години

Тюpкие ке падне наш Бойко, НЕ!

126

Анонимен

преди 3 години

Народ, вълна? 1500 пияни младежи, 500 редовни *** и няколко дрогирани от футболните агитки, дето ритаха полицаи и бяха арестувани. Коя Власт ще сменяте? Аре у лево!

125

Василев

преди 3 години

БТВ и Нова са получили десетки милиони, да не кажа стотици в продължение на много години от реклама на Божков!Те не са ли тези, които зарибяваха бедните и обикновени хора, да дадат и последните си левчета за билетчета????Агент Джована Скивоне!ЦРУ!!!

124

ааа

преди 3 години

До Фактиа не е ли законна властта? стига с тия партизански методи! Партията ни съсипа достатъчно!

123

Герб са нагли

преди 3 години

Нямало кой друг да крепи страната , само Боци Борисов и хунтата- другите българи демек не ставаме за нищо , а охранена нискокултурна мут--ра е върхът на сладоледа. Умопобъркани гербери , те скоро ще искат да правят династия - Бойко 1 , Бойко 2 , правнукът на Бойко...тези са тотално изтрещели.

122

.

преди 3 години

Бойко ще подаде оставка или утре или в Понеделник.

121

Анонимен

преди 3 години

Нищо чудно че комунизма падна - вие сте патологично прости бе!

120

Факт

преди 3 години

Бойко си отива тези дни.Той самият снощи го каза, но трябва да бъде съден.Снощи за пореден път видях че когато народа тръгне срещу теб нямаш никакъв шанс, а това с контрапротеста беше върхът на безсилието пред вълната която те помита.

119

Само питам

преди 3 години

До КоментарА не ти ли писна от руската *** Радев, който се занимава единствено с правенето на интриги и провокации?

118

Ливърмор

преди 3 години

Радев е *** ФАТМАK зарязал жена си и семейството си и оставил децата си. Мислите ли, че човек който е зарязал децата си ще има лоялност към народа си? Помислете си добре пак.

117

Факти

преди 3 години

Факт, е че всички големи телевизии дават пресконференция на Герб, където мисирките питат как може да се посяга на Законната власт и Тиквата.Това говори достатъчно, за това кой се е продал и какви морални качества има.Фактите са си факти.

116

ГЕШЕВ Е ПОЗОР

преди 3 години

Гербаджиите в затвор!

115

Анонимен

преди 3 години

Подкрепа се оказва с гласове, не с автомобили и автобуси ... и тогава познай кой ще бъде смазан ?

114

Коментар

преди 3 години

Писна ми този Борисов да излиза и да обяснява, как едва ли не той и само той и никой други. След него и потоп. Няма такова нещо има достойни хора в България, достатъно образовани и квалифицирани за да управляват добре.

113

Анонимен

преди 3 години

Айде сега този глупендър, който е пратил органите на реда да охраняват протест без всякаква предпазна екипировка, да поеме ЛИЧНА отговорност за тримата ранени!!!

112

Факт

преди 3 години

Бойко е свършен. Вчерашния контрапротест беше толкова жалък, че ми стана мъчно за хората докарани като животни от цялата страна.Те мълчаха и гледаха надолу неразбиращи защо са там.

111

Скептик

преди 3 години

Бой докато не върнат къщите за гости, мезонетите, европарите. Отнемане имотите на партиите и профсъюзите. После да се гледа кой къде строил по морета и планини да си поръча булдозер да му изринат бетона, който да си депонира за собствена сметка.