150

Анонимен

преди 3 години

Нека да покажат, за да сравним медицинското от тази нощ на тежко раненият полицай от хвърлена бутилка с медицинското на жестоко пребития от полицията българин под колонте на министрски съвет, пак тази нощ

149

Анонимен

преди 3 години

"Причината е, че част от привържениците на Румен Радев"Кво!? Привърженици на правото и правдата!

148

NewOne

преди 3 години

Хунтата не може да измисли нищо свястно.Страхът е в основата на манипулациите им!За пореден път облъчват територията с безумията си - Божков е виновен за всичко!Не, вие сами се докарахте до това състояние!

147

Пижо

преди 3 години

До Така е ..Европа е "шашната" само в твоята глава. Няма нищо по-демократично от гражданския протест! Справка - Франция, Италия, Гърция, Сърбия! Дори за ситуацията в Сърбия Европа не е шашната! Недомакратично ще бъде, когато извадим калашниците!Що се отнася до това колко "законно" е избрано това правителство... За каква законност говорим при купени си гански гласове и липсващи 3 млн. гласа на трудолюбиви българи, изгонени в чужбина?

146

Ето решението!

преди 3 години

Криви са им сметките на провокаторите от чужди държави. Снощи протест 5000 анти протест 5000, милиони пред екрана гледат. Сега, кой е мъдрият - Радев Борисов или милионите българи на които им е мил живота и не искат да се омешват съз смъртоносен вирус и да палят собствената си черга? Милионите вкъщи няма да излязат нито за нито против и ще си спасят държавата с разум НАПУК на политиците.

145

Сат Н

преди 3 години

а не е ли законна властта? стига с тия партизански методи!------Вече не. Аз свалих доверието си от Борисов.

144

Анонимен

преди 3 години

Ние пък искаме прегледи точно на тия 10 - 20 протестиращи.

143

Анонимен

преди 3 години

Мафията пак използва полицията, за да тероризира народа.

142

Сат Н

преди 3 години

Полицаите са симуланти.Бях там и никакво насилие не е имало и всичките бяха с шлемове и щитове.Не бил си сложил шлема точно този!Ами да си го е сложил.От петстотин полицаи как пък точно този не си е сложил шлема, хайде де!

141

Анонимен

преди 3 години

А, тия 10 - 20 протестиращи живи и здрави ли са, всички? Бог да пази хората от тия двама големи, че млади здрави май няма

140

Резидент разединител

преди 3 години

Помня честването на Апостола на свободата и освиркването на Фандъкова, сега същите освиркващи търсят сблъсък с другите протестиращи. И какво излиза мутри вън фашисти вътре. И протести организирани в таз ковид ситуация абсолютна глупост и за двете страни. Говорят за нарушаване на демокрацията значи да не се разследва нарушаването на закона от президента съветниците му. Говори се за изнесени документи с гриф строго секретно. Аз пък искам ако има шпиони да се заловят

139

цирк

преди 3 години

Радев прави протест с рубли от Москва и милионите на Черепа. Някакви конспиратори го подкрепят.

138

Анонимен

преди 3 години

До някой сиТова дали някой трябва да си тръгне няма нищо общо с това, което ще стане, след като си тръгне. Отделни въпроси са. Виждам, че като типичен гробаджия разсъжденията ти са от типа "що да се къпем днеска като пак че се изцапам ***".

137

Така е ..

преди 3 години

Къшмеррр! Президент да организира и ръководи пуч срещу законното избрано правителство.Европа е шашната.

136

Ти да видиш..

преди 3 години

До Активист на БСП 171 А на протеста против правителството са дошли само софиянци и то пеша.

135

някой си

преди 3 години

И кой мислите ще управлява страната ,след като Бойко си тръгне?Дпс ,Бсп ,Слави Трифонов?....

134

Активист на БСП

преди 3 години

До Ти да видиш..Разотиват се мирно и тихо,защото трябваше да се връщат обратно във Варна,Провадия.А и за да похарчат 30-те лева надница от протеста,че магазините не работят цяла нощ.

133

Съвет

преди 3 години

До .155 Надявай се .

132

Ти да видиш..

преди 3 години

И какво излиза.Любителите на Радев вандалстват до полунощ , а другите за правителството се разотиват мирно и тихо.

131

Скептик

преди 3 години

Време е да се избавим от фашисти и комунисти и да приключим гражданската война, която си спретнаха за прикриване на разграбването на държавата. ДПС, ВМРО са просто тарикати които се присламчват ту към едните, ту към другите. Време е за нови партии.