90

Тролове на ГЕРБ

преди 3 години

Защо говорите за рубли , грипени и БСП? Или сте тъппи гербери иливи плащат като на ромите от герб вчера! ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ МУТРИТЕ , А ТЕ СА ВЪВ ВЛАСТТА , В ГЕРБ В ДПС И КАТО ЦЯЛО В ПАРЛАМЕНТА. НЕ МОЖЕ МИНИСТРИ ДА КАЗВАТ ЧЕ КРАДЪТ А КАСКЕТА ДА НЕ ГИ ЗАКАЧА ЩОТО СА ОТ ГЕРБ. ТУК СЕ БОРИМ ЗА СЪДЕБНА СИСТЕМА И ПРОТИВ БРУТАЛНАТА КОРУПЦИЯ ЧИИТО СИНОНИМ Е МУТРАГЕНЬО СЕЛТАКА.

89

Анонимен

преди 3 години

До 93 ПОЗОР ЗА ГРИПЕНАРано си се надрусал бегендарчи та и даже се пробваш да пишеш тука

88

Р. Овч.

преди 3 години

Ох, мамини.... моето вече иде снова! Опять! Мммммм, молодец! Сега ще звънна на Румен Петков да спретне едно празнично изпикаване във фонтаните на Славейков.... или направо в тези на НДК!

87

ПОЗОР ЗА ГРИПЕН

преди 3 години

СНОЩИ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПРИЕТА В ЕВРОПЕЙСКИЯТ БАНКОВ СЪЮЗ - ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ВКАРВА НАРОДА СИ В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ДА УГОДИ НА КРЕМЪЛ И ОЛИГАРСИ.

86

Анонимен

преди 3 години

Не петни името на Христо Ботев!

85

Анонимен

преди 3 години

Ситите на гладните не верват

84

Анонимен

преди 3 години

Като няма мач е много ясно че ще има протест.

83

Анонимен

преди 3 години

До Друго мнениеНародът ги преизбира по същата логика според която робът се връща при господаря си. Или както поетът е прозрял: "Не народ, а мърш.а"

82

КГБ

преди 3 години

Проблема на прецедента Радев е, че Прокуратурата е на път да намери доказателства, че Президентството е една шпионска централа и там се събират секретни документи, които после се предават на тайните служби на Русия! Агента на Моцква Грипен Фатмаков ще бъде осветлен много скоро, той това го знае и затова вчера нападна с грозни думи правителството и прокуратурата с надеждата повече да не го проверяват! Най-добрата защита е нападението, но това няма да го спаси, ще го импиъчмонт и в затвора!

81

ама за

преди 3 години

До Българин 80фатмака гласуваха много повече отколкото за цялото герп !!! а че радев има за дялане има но боко кърти от всякъде

80

Хисто Ботев

преди 3 години

ГЕРБ е Организирана Престъпна Група , работеща с Пеевски и Доган , имат си и бухалка прокурор - гущерът Гешев с големите политически амбиции.ГНУСНИ СТЕ!!! Мутрите вън!!!!!! Да живее България , а тъпата тиква да умре!

79

ПОЗОР ЗА ГРИПЕНА

преди 3 години

МУСТАКА И ЧЕРЕПА ЗАЕДНО С ГРИПЕНА ОРГАНИЗИРАТ ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА....

78

Анонимен

преди 3 години

Днес протеста е платену срещу неплатени!

77

Анонимен

преди 3 години

Очакваме американците да ни подпомогнат революцията като раздадат гънс на протестиращите.

76

ЧЕРВЕНА МАФИЯ

преди 3 години

ГРИПЕН ОРГАНИЗИРА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА НА СВОЯ НАРОД- ПОЗОР!

75

Друго мнение

преди 3 години

До Мнение: ГЕРБ може и да не са цвете, но в сравнение с криминалният Кабал от Позитано са направо песен и народа затова ги преизбира. И за ничия изненада, на следващите избори ГЕРБ пак ще победят. Алтернатива няма, не че са много свестни и те.

74

Анонимен

преди 3 години

ГРИПЕН ЧЕРЕПОВ ДОВОЛЕН НАБЛЮДАВА РАЗДЕЛЕНИЯ И НАСЪСКАН НАРОД- ПОЗОР- ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА

73

ГЕШЕВ Е ПОЗОР

преди 3 години

БОРИСОВ ВЪВ ЗАТВОР!

72

Бг-то

преди 3 години

Никой не може да помогне на племето, защото племето не го иска.Племето си харесва ролята на Мишки.Щом им харесва нека си живеят като мишки.Малки и жалки.Да мечтаеш за държавна работа!Да слушаш Фики, Гери, Дриско и тн!Да плащаш да те облъчва нова, бтв и тн.Да си изхвърляш *** през балкона!Да си паркираш Х5 под балкона.Да живееш за ядИние и пиИне.Да си назобен и татуиран.Да гледаш лошо и да си неграмотен.Да това си ТИ.

71

Анонимен

преди 3 години

Те полицаите станаха по-големи престъпници от ъндърграунда