48

Тонката

преди 3 години

Аз ако бех собственик щех тоалетната да я направа 10 лв:):):):)Местните от Равадиново тропат у морето и у храстите и без това:):):):)10 лв и става само за ВИП:):):)Праиме си кво си искаме вътре:):):)Таа за 2лв рИве:):):):)Междудругото там чадърите и шезлонгите са по 2.50 бройката:):):)Добра цена за всекви селски тарикати:):):):)Аз лично там нищо не плащам,паркинг НЕ,чадър и шезлонг НЕ,мои хора са от години:):):):)

47

Анонимен

преди 3 години

Тонка зАщо те мразят хората зАмисли се шопче!

46

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаСкъпа права си този път, само че това е направено за чужденците, не знам кой нормален българин ще плати 2лв за едното пикане или тропане :)Има една българска поговорка, ден година храни, мисля че го знаеш!

45

Анонимен

преди 3 години

Е, затова само Гърция тука е мафия, мутроморие!

44

Уууу

преди 3 години

Най-добре е всички като тази да не идват насам нито сега, нито никога. Да мърмори по разни телевизии за едно пикане. Че тя ако плати сметката дето е яла и пила, трябва направо по CNN и BBC да я дават сигурно! И на мен ми се е слувало да платя ако не съм клиент, даже и да не са искали хората, съм оставял на бара я левче, я 50ст, това е вид благодарност към заведението. Като е скрънза има пясък, аз лично там съм пикал 3 дена там отдавна, но съм!

43

Тонката

преди 3 години

2лв са си 2лв:):):):)

42

Уффффф бла

преди 3 години

Тази тоалйетна кът га гледам вътри кой знай кък фонти на изрязано.

41

Тонката

преди 3 години

Таа верно за 2 лева се излага:):):):)Къде е тръгнала бе?:):):):)В Гърция може да се изтропа за без пари сигурно:):):):)

40

Василев

преди 3 години

Държавата и хората са на концесия в България, мутрите и рекетьорите вършеят!Приватизаторите и капиталистите са царе и богове!Селяните прости са валат!Аутсорсинговата англосаксонска каишка харесва на гербаджиите, защото получават повече , отколкото заслужават!Китайският Велик и Мъдър Дракон влезе в смъртна схватка с англоскаоснскта ционисъка змия!!!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

39

Анонимен

преди 3 години

То така и така няма кого да издоите,ами поне закърпете някой друг д:рисльо!Е те така се правят ПАРИ!

38

Германец

преди 3 години

Бая стресиран живот води момата ако се шокира от цена от 2 лева.

37

Къванч тътлатлу

преди 3 години

Само 2лв да го направят 120лв а па в ресторантите да се плаща допълнително няма нужда от табелки само за клиенти иначе 50ст.

36

В. Узунов

преди 3 години

Не 2 лева а 20 стотинки не давам. Прекривам се с кърпата и акам на плажа. После една шепа пясък и е замаскирано. След време там и китка може да порасте.

35

Анонимен

преди 3 години

Васильово кви агенти те гонят през нощните клади тебе бе

34

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има безплатни девствени плажове ,с безплатни тоалетни места за каравани и"домашни шезлонги столчета". Стига с тоя бизнес и с това ограбване на народа!!!

33

Покана от доцент М.

преди 3 години

Елате на моя плаж там всичко е безплатно,дори и заразяването с ковид 19 хахахахахахаха

32

Тонката

преди 3 години

Хахаха тоалетната на паркинга на Смокиня:):):)Миналата седмица един приятел стана от кръчмата да се изпикае точно там и повърна вътре:):):):)Много се смяхме:):):):)Междудругото тази същата кръчма нещо това Лято не става.Оня дебелия собственик май са му намазали ските и има некви други:):):):)Цените са същите,обаче порциите на половина:):):)

31

Анонимен

преди 3 години

Туристки, заповядайте вкъщи, ще ви дам да ползвате и тоалетна и баня...

30

Хараламби

преди 3 години

Каквито са ни "бизнесмените", такива са им и кене.фите.

29

Анонимен

преди 3 години

На морето клозета търсили, ми то клозет колкото си искаш от Синеморец до Каварна все е кеннеф.