108

Мишо Бирата

преди 3 години

Нямам 2 лева.... Вадя маркуча и поливам произволен ъгъл на тая барака за скъпоплатени удоволствия наричана ВеЦе . Отричам ако някой ме види . Със спестените пари си купувам още една бира .

107

У

преди 3 години

На тъз уфцъ лакът за нокти струва 10-20лв, а няма пари да пикае или ака! Аз ако съм на мястото на собственика, ще платя 4-500лв и ще и разлепя снимката от Дуранкулак до Ахтопол върху всеки клозет и ще пиша отдолу "Гж-та има право да ***-БЕЗ ПАРИ"

106

;(

преди 3 години

Горките концесионери... Колко мъка има по този свят. Като го слушам точи човечец очите ми се напълниха със сълзи... Милият той.

105

глупости

преди 3 години

Пълни глупости е статията. Туристите са шокирани, не от цена 1 евро за тоалетна , а от:1. Отчайваща мръсотия 2. Отчайваща беднотия 3. Отчайваща простотия/ никой минувач не знае дори и английски език /. За капак на всичко корупция по път и над път.

104

ДДРОнег

преди 3 години

Според мен няма нищо шокиращо и новината е измислена !!!Та :1. Тоалетата е към заведение2. Тоалетната е безплатна за клиентите3. Навсякъде тоалетните са платени, ако не си клиент и цената е поне 1 лв4. Нормална цена за плаж - там всичкое по-скъпоШокиращото или ненормалноот е, че няма поддържани тоалетни и бани за къмпинга !!!

103

Анонимен

преди 3 години

До 115 От голямото дОбрутроТояГендар с сорос ляга и с сорос става !

102

Анонимен

преди 3 години

Аз затова *** във водата. Два лева няма да им дам, на кожодерите. Тук два спестени , там два спестени и хоп нощното шкафчинци прелива от кинти

101

Handel

преди 3 години

До Анонимен 111:Ти наистина ли толкова глyпaв или просто отвътре ти идва? Защо трябва да ходя в един хотел, който е скъп, но хубав, когато всичко около него е в бетон и ***? Когато за същите пари ще отида в хотел, който не е по-лош, и около него всичко друго е хубаво?

100

От голямото дОбрутро

преди 3 години

Сорос ли виновен другари?!?

99

Анонимен

преди 3 години

Те 2лв ако ги шокират мишоци.

98

Handel

преди 3 години

Отива някой за да получи мазохистични преживявания и после се оплаква. Амчи нали затова сте отишли там бе?

97

Брех,брех кои туи!!!

преди 3 години

2лв. За тоалетна пфууу много бря 20ст, 50ст ама чак 2ЛЕВА то туй на нищо ни мяза бря!!!!!!!Обирджииска работа и хотелите са много скъпи 20лв на ден трябва да е най- много и пак е скъпо. На заведенеито много надценка хортуват тий тяз бря!

96

Анонимен

преди 3 години

Грозната истина е,нека си признаем,че и на нашето черноморие има много хубави хотели с чисти собствени плажове,отлична храна,висок стандарт на обслужване но цените са доста солени за повечето българи.Визирам хотелите от веригата Риу/испанска/ но там за 7 дневна почивка ол инклузив на човек е около 1200-1600 лв!!!И не са само те.Плосто в България ако имаш пари си живееш живота супер!Но за съжаление това са 5-10% от населението а и тези проценти си обикалят света когато и както си искат!!!

95

Анонимен

преди 3 години

Патката, дето дори дезинфектант, дали знае, че той се ползва само ако не искаш да си миеш ръцете или няма как. При наличие *** и вода , дезинфектантът е излишен. Всеки вид *** унищожава бактериите и вирусите по ръцете. А специалните "антибактериални сапуни" са само за специалните балсами!

94

Анонимен

преди 3 години

Хем се врат по шубраците, хем искат удобства,хем и без пари. Ми не става! Има утроени и пригодени курорти. Там що няма изцепки?! В Бургас и Варна що никой не ви дори пари за тоалетна на плажа или десетки левове за чадъри?! Кат' са прайтее на гъзари, ша има и тарикати! На мен що никой не ми иска 50кинта за простотии,бре!? Ходя си на бургаския плаж 3-4 лв чадър до мин. г. Широко, не се буташ с никой. Хем искат да се правят на Робинзон Крузо,ама в стил английската кралица!

93

Анонимен

преди 3 години

Две жени имам, които чистят, плащам им по 600 лв. на жена, защото са на две смени, това са 1200 лв.==Нищо не им плащаш, ..... Колко е минималната заплата? Би ли го вършил ти това?

92

Анонимен

преди 3 години

E какво е шокиращото, някой трябва да чисти и да се грижи. Стига сте писали колко е зле в България гъркомани, туркомани и всякакви там чуждопоклонници. Ако България е такава то е защото вие я създадохте такава с вашите бизнеси, отношение към хората и крайна алчност!

91

Анонимен

преди 3 години

А на мен що трябва да ми пука, след като не почивам у нас?

90

Анонимен

преди 3 години

Простият човек не се усеща, колко повече от него знаят и могат младите образовани хора.Управлението на простия човек няма нищо общо с демокрация.

89

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Като дойда на власт мутрите ще ви плащат за да им ползвате тоалетните