28

Анонимен

преди 3 години

Ми като си отворена тури една тоалетна и печели ***

27

Анонимен

преди 3 години

Комунистка !

26

евгени от толбухин

преди 3 години

Каква тоалетна бе? Аз ли да ви уча къде е тоалетната на морето?

25

Анонимен

преди 3 години

Ми стой си у вас *** !

24

Баце от Мичурин.

преди 3 години

Къде си тръгнала на море като нямаш и лев за ти тоалетна ***?

23

Хемус

преди 3 години

Има някои хора,които са скарани с използването на санитарния възел

22

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Какви 2 лева , бре.От утре става 5 лева .Да видиме ще ми ходите ли в Гърция .Барбарона ,ще е двоен ...

21

Анонимен

преди 3 години

До 18ти в саксия ли си расъл? Копаеш дупка - слагаш специален контейнер и като се напълни - идват с цистерна и го изпомпват.

20

Анонимен

преди 3 години

Както е тръгнало ще трябва тази жена следващата година да си носи гърне със нея и там да ходи.

19

Митев

преди 3 години

Сметката е: 57 лв. за издръжка на тоалетна и то външна на ден? Една опаковка препарат е около 10 лв! Ще ги сменят по 5 пъти дневно? Голямо акане ще падне. Пак селски номера!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Като няма канализация кой му е дал разрешение да вдигне заведение ,макар и от временен тип , как поддържа хигиената в това заведение дори повечето му работи да са за еднократна употреба пак има доста неща за миене ,къде отива водата ,след като е измил ,каквото трябва..е ми това е пълна анархия на около 250 километра морска ивица ..не може да се направи контрол ,или не искат да го направят..явно заинтересованите от този вид бизнес живеят с мотото - Сваляй 10 кожи от туристите ,ние сме с теб

17

Анонимен

преди 3 години

До 14е там е работата, че другите услуги не се продават. Идват външни хора, които не са клиенти и ползват тоалетната. А що се отнася до самото ползване - единственото по-лошо нещо от това как шофира средно статистическия ***, е това как се отнася към безплатните неща (безплатните градски тоалетни са "цветущ" пример)

16

Fax from Kazan

преди 3 години

По принцип съм съгласен донякъде че 2 лв може да ни се стори многожно, но не разбирам защо тая кака реве за дезинфектант като има *** в тоалетната??? Да си измие ръцете просто!? Аз ли нещо пропускам?

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2В норлните държави на това място нямаше да има заведение

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Умния собственик на едно заведение ще увеличи цената на другите продукти които предлага заведението и няма да таксува хората по 2 лева за тоалетна.Сигурно има и таксуваши по 10 стотинки за филлия хляб

13

Анонимен

преди 3 години

Какви други услуги, за клиентите на заведението тоалетната е безплатна,

12

Анонимен

преди 3 години

Като този бизнесмен иска повече пари да разпредели тези два лева в цената на другите услуги вместо да таксува 2 лева за една тоалетна. Не е нещо сложно.

11

Калема

преди 3 години

1200+400 1600 на месец. 800 пиканета. На ден по 27 пиканета и се избива. Това естествено, само ако платени влизат. Но и клиентите плащат щото разходът е включен в цените.Веспасиан го е измислил навремето.

10

Ужас

преди 3 години

Ходили ли сте например на големия плаж до Неа Перамос? Непретенциозно, но прилично селце до Кавала. Доста оживено лятото. Плажа е много дълъг със ситен пясък и без камъни и таралежи, син флаг. Та там е пълно с барове и чадъри към тях. Едно на ръка, че за няколко евро пиеш бира или фрапе и това е достатъчно за чадър и шезлонг. Гироса за обяд е 5-6 евро. НО! Всеки бар има поне по 5-6 тоалетни, НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ ЗА ВСИЧКИ! Паркингите са покрити с мрежи и също са напълно безплатни!

9

Анонимен

преди 3 години

1720 лв разходи на месец - 3 месеца = 5160лв разходи. Ако цената на тоалетната беше 0,5 ст. трябва 10320 човека да минат през там (114 човека на ден), че да излезе собственика на нула. Да, тъпо е да дадеш 2 лева за едно п*кане, но никой не е длъжен и да бърка от собствения си джоб, понеже за вас 2 лева ви се струват много.