88

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Алчни мутри и комунисти като е срещат винаги става бой

87

Анонимен

преди 3 години

На бай *** всичко трябва да е безплатно , цените в заведение да са по ниски от кварталните кръчмета. Ех бай *** няма да се оправим

86

Анонимен

преди 3 години

4 млрд.са потънали в Белене, за който всеки здраво мислещ човек трябва да се догажда, че е морално остарял проект с технически остарели реактори.Участвахме и в Набуко с около 1 млрд невъзвращаемост.Всичко, което нашите бандитите са окрали и са скатали по банков, САЩ ще си го присвоят по закона RICO.Жалко за България!

85

Анонимен

преди 3 години

На 16.07.т.г. Боец организират протест срещу корупцията.Толкова сме затънали, че не вярвам да има изход от духовната мизерия на моя народ.

84

Анонимен

преди 3 години

Горите се секат и се изнасят директно за Турция за огрев.По време на преврата миналия век са изчезнали документите за находищата на ценни материали в България.Сега е приет закон, че който разкопае и си намери например злато и сие, де юре придобива право на концесия.Дънди П разкопава 10"непознати" находища.Същата тази канадска фирма има дейност единствено в България.Нали се сещате от каква националност могат да са реалните собственици?

83

Анонимен

преди 3 години

Плащаме на Цеко Минев-Фибанк за да стабилизираме банката му вместо хитрецът да пусне акции на пазарна цена на борсата.Защо ги пуска на двойно по-висока цена?-за да не ги купи някой.Защо?защото, ако има нови акционери Цеко Минев ще загуби мажоритарния си дял.Затова ние чрез държавата му подаряваме 140 млн.лева.Защо?+защото си е платил 20 % комисионна такса спокойствие на когото трябва.Борисов дори не позволи на Горанов да запознае правителството с казуса, а направо ги накара да гласуват ЗА.

82

Анонимен

преди 3 години

Целта е да сме тъ-пи и ние сме тъ-пи.Има голяма разлика между това да си про-ст и да си тъ-п.Прос-такът е хитър, а тъпият дори образован няма рефлекса да защити интересите си.Стана дума за Китайския Дракон.Китайците имат една мъдрост:Във всяко начинание трябва да те ръководи интересът.Имате ли интерес от тази мафиотска шайка, която в в момента продава горите за огрев на турците, златото като в Дивия запад на концесия, на когото си го намери?

81

Щирлиц

преди 3 години

Ден година храни,упс-тоалетна бездънна гуша пълни.

80

Анонимен

преди 3 години

А за влизане в Росенец колко е таксата? Защо мълчите по темата?

79

Анонимен

преди 3 години

до 81 Прав си! " Странджата" е резервният му колега с Резервен " ник" Позитано! Това хлапе " Тонката" скоро седна да спори с мен за Слънчев бряг! Аз му го представих такъв какъвто беше преди 1989 г.А той горкият изобщо не вдяна! От там стигнах до извода.Че изобщо НЕ ГО ПОМНИ! И как след като Не е бил роден още? Той си го представя само днес реално! А аз от времето когато По главната алея беше само пожарна,милиция,днес полиция и здравен пункт! Които днес НЕ МОЖЕШ НАМЕРИ ОТ БЕТОН И ХОТЕЛЧЕТА! -:(

78

българин

преди 3 години

И? Какво от това? Не 2 лв.5 бих дал Пред Унижението да дремя с часове пред Границата на Византийците.За да ме пуснат за да подсиля "икономиката" им след тази пандемия и световен срив на икономики!Подсилвайки собствената им икономика! Ти не си у ред бе Българино!-:) Не ми се сърди Ама съм Прям и в право в очите ! -:) Излезе вече като "виц" Че "опашката" за Гърция стигнала до " Слънчев бряг"! -:) Ами за подигравка си бре! Губи си времето 2 дни пред границата им! Остават ти 3 ! -:)

77

Анонимен

преди 3 години

В блатная нямат централна канализация в големите градове....къде е новината?

76

Тонката

преди 3 години

Аре лека,че утре тръгвам пак на Морето:):):):)

75

Анонимен

преди 3 години

По-добре външна, отколкото липса на такава.

74

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаАйде айде не се прави на вчерашен, явно вечерно време се сменихте с по стария ***.Сега кажи жена ли си или гей, понеже си известен в сайта, да знаеме как да се обръщаме към теб :)

73

Тонката

преди 3 години

Ами то сега като си погледнах гардероба всичко ми е The Eagle Brand:):):):)Обувките и те:):):):)Абе ше ме познаете:):):)

72

Тонката

преди 3 години

Аз ли съм МОД бе?:):):):)Даже не знам значението на тази дума:):):)Модерен?:):):):)

71

Анонимен

преди 3 години

Тонката-*** Хората го плюят той им обяснява кеде ще почивал и каква ризка ще облече!!

70

Анонимен

преди 3 години

До ЕееМод е, няма как да стане :)

69

Еее

преди 3 години

Да го баннват и да пуснат водата след него.