437

Факт

преди 3 години

Борисов да каже , защо още охранява Доган бей , когато публично се оплака преди години, че бея го е "поръчал" ! Да каже и защо мълчешком Доган бей овладява като собствени, територии от България - пристанища, ТЕЦ-ове , плажове, чзовири..... !!! Чакаме да обясни.

436

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ вземете едно огледало и се огледайте какво крадливо излъчване имате.Погледнете вашата харизма на мошеници и лъжци начело с Плевналиев,Атанасова и Биков и т.н.Дончев манипулатора и Горанов нямате ли срам като влизате в парламента от картините на бъл.борци Ботев,Левски,Раковски .Как влизате има ли чуство за отговорност.

435

ПроСоТо

преди 3 години

До Зозотова,че КС е ДОПУСНАЛ разглеждане на ПЪРВОТО "ДЕЛО" на МИЛИЦИОНЕРА гешев НЕ означава,че ще последват някакви негативи за Радев!!!..па и дуго:-Знаем че си простамажоретка,но все пак би требало да ти кажат,че заседанията на КС НЕ са обикновени съдебни заседания!-Там НЯМА "обвиняеми",които да се "разпитват,нито "свидетели"!!така че Радев нито някой ще го "изслуша",нито ще го повикат!..но ти си ***,*** си!...Толкова можеш...

434

Спеца

преди 3 години

В условия на диктатура на Мутрата , Борисов се е разтревожил за демокрацията ???Това не е ли връх на лицемерието?

433

Анонимен

преди 3 години

Неможе. Никога не е можело простолюдието да се грижи само за себе си. Отидете до най близкия автосервиз и ще видите, как мисли то.Простовато и безотговорно. Жалко, че и добри хора, ще си заминат покрай глупацитееее.

432

Шаши

преди 3 години

Еей. Един път да съм напълно съгласен с Б.Б. . Впечатлен съм и ще му стана фен.

431

Анонимен

преди 3 години

В момента има 2445 активни случая и 32 човека в интензивни отделения. Значи има към 1% шанс да се разболееш сериозно и 0.2 - 0.5%. шанс да умреш. От какъв зор да се пазя от такъв грип? Повечето хора дори нямат симптоми. Който толкова се страхува от грипове да си седи вкъщи и това е.

430

Анонимен

преди 3 години

До опаааМдаа и сега към болницата на ев.реите!

429

опааа

преди 3 години

ИНФЕКЦИОЗНАТА БОЛНИЦАВ ПЛОВДИВ Е ПЪЛНА!

428

Шефа

преди 3 години

Борисов , защо се правиш на луд?Забрави ли как крещеше да ти намерят болен?Забравили колко самолета докараха заразени от всички краища на света и направо без карантина ги пуснахте в страната?Не ти е виновен народа ни , а ТИ си главния виновник за раздухване на кризата!И не се оглеждай като крадец хванат с пълни чекмеджета , а бягай до като можеш!

427

Р.И.К.

преди 3 години

Този човек днес зачеркна поне милион хора у нас, които са над 60 години и имат хронични заболявания. Дъното на 10 години управление. Може много неща да сме му простили и преглътнали за три правилтелства, но това днес ще му остане завинаги като етикет.

426

Анонимен

преди 3 години

Честито на смърфовете!

425

Анонимен

преди 3 години

Няма логика в нищо вече!

424

Анонимен

преди 3 години

До екстрасенсГеографски и етнографски съм индиферентен тип.Но и аз се уплаших....

423

Зозо

преди 3 години

Хахахахаааа, КС е допуснал искането на Гешев за имунитета на Рундьо Радев :))))))))))))В 17,10 Рундьо ще се изказва : ))))))))))))))))))))))) Ще има да плаче пак :))))))))))))))

422

пиха си кафето

преди 3 години

И троловете вече са 4!

421

Германска пивоварна

преди 3 години

Раята дето плаща за охраната на дворците на Доган и от вируси не разбира.Пълни чекмеджето като за последно, че материалът е на изчезване, Боко

420

Анонимен

преди 3 години

До не се чудете!И кои сте вие бе, див.ане?

419

не се чудете!

преди 3 години

Ние винаги сме тука.

418

ДОБРУТРО, БОРИСОВ!

преди 3 години

МАНГЪРОВ ТОВА ГО КАЗВА ОТ МАРТ! РЕОТАН БГ СИ!