477

само ятаган

преди 3 години

... и силна сталинска ръка да се разшета щом като мразим свободата! Роби!!!Народе!!!

476

Анонимен

преди 3 години

Дебилете и със забрана и без забрана, не спазват никаква дистанция, дезинфекция, дисциплина. Не можеш да спасиш насила един човек от глупостта му и накрая той да ти е благодарен. Ще те псува през цялото време, че го спасяваш.

475

Реалист

преди 3 години

Вижте, дотук Бойко лично ни пазеше от короната и се справи блестящо. В цяла свят сочеха България за пример за което само благодарности и адмирации. Откакто остави нещата в ръцете на всеки гражданин стана кошмар. Мисля че беше прав когато каза преди години ме материала у нас е лош.

474

Петър

преди 3 години

Дреме ми за Доган,и за Бойко и за цялата пасмина.Да ги опукат,трябва един като Пиночет или Сталин,да ги сложи всичките предатели,където им е мястото.Вие по-скоро кажете,как да оцелеят нормалните хора без доходи и какво ще научат децата,с това глупаво онлайн образование.че те сега са функционално неграмотни,та камо ли после.съсипаха всичко до което се докоснаха тези хайдуци.та какво да правим ние обикновените хора,да си слагаме по едно въже ли?

473

Анонимен

преди 3 години

До Tikva shte prashtiБойко е на правилната страна и защитава българския интерес в момента,затова и крадливите олигарси врякнаха срещу него и срещу Цветанов,особено платените от олигарсите медии,***,хора,вкл. и вечната предателка на България - В.Томова, затова и половината БСП симпатизира на ГЕРБ,затова престъпните,крадливи олигарси хвърлиха "комромати" и започна плюенето,злепоставянето,очернянето на България в чужбина и на Бойко!

472

Четете в ПИК!

преди 3 години

Четете ПИК сега и Монитор,в ПИК пише,че е имало няколко покушения и атентати срещу Доган и срещу Местан,срещу Местан атентаторите са били Касим Дал и съорганизатор му е бил ходжата от Сърница Саид Мутлу(бил е подсъдим за радикален ислям),организиране на убийство е имало и срещу Местан,докато е бил начело на ДПС,сега разбирам,че тази катастрофа е била напълно умишлена срещу Местан и Местан не е бил виновен,а жертва.Кой запали сарая на Доган,кой нахлува в собствеността му и сега и с каква цел?

471

опа

преди 3 години

До Анонименсветовна война ще има да, в която нормалните хора ще трябва да се бият за оцеляването си срещу орди от зомбирани и *** които в момента са роят и управляват голяма част от света също и срещу техните водачи

470

Ужас!

преди 3 години

За едно от организираните покушения срещу Доган е бил заподозрян хазартен бос с приятели в спорта,изстрелял няколко куршума в колата на Доган,но тя е била бронирана.Четете цялата статия в ПИК!

469

Анонимен

преди 3 години

До а стигаРазбира се,че ни дреме,ДПС може да са турци,но партията им е европейска,емблемата им е синьо знаме с жълти звездички,за разлика от тези,които са ги нападали!Нападат една европейска партия и правят покушения и атентати срещу ръководителите и, какво означва това? Не означава ли,че се напада Европа и България?

468

240 оФце заразени

преди 3 години

Бройката вече е твърде сериозна и трябва да се реагира незабавно...Покрай сухото гори и мокрото.Стадото няма да се спре без мерки и контрол...

467

а стига

преди 3 години

До Ужас!на кой-му дреме за тия...

466

Анонимен

преди 3 години

Четете ПИК сега и Монитор,в ПИК пише,че е имало няколко покушения срещу Доган иедин от известните организатори на убийство срещу Доган е бил Касим Дал и съорганизатор му е бил ходжата от Сърница Саид Мутлу(бил е подсъдим за радикален ислям),организиране на убийство е имало и срещу Местан,докато е бил начело на ДПС,сега разбирам,че тази катастрофа е била напълно умишлена срещу Местан и Местан не е бил виновен,а жертваКой запали сарая на Доган,кой нахлува в собствеността му и сега и с каква цел?

465

Ужас!

преди 3 години

Четете ПИК сега и Монитор,в ПИК пише,че е имало няколко покушения срещу Доган и един от известните организатори на убийство срещу Доган е бил Касим Дал и съорганизатор му е бил ходжата от Сърница Саид Мутлу(бил е подсъдим за радикален ислям),организиране на убийство е имало ои срещу Местан,докато е бил начело на ДПС,сега разбирам,че тази катастрофа е била умишлена срещу Местан и Местан не е бил виновен,а жертва!Кой запали сарая на Доган,кой нахлува в собствеността му и сега и с каква цел?

464

хайде

преди 3 години

сега са над 200 - 240 нови случай затваряй вертепите и мачовете!!!!!!нямя да чакам идиотксите тълпи дето ходят там да ми испозаразят капанчето за кафе и бира!!!!ай ше ви се незнай

463

мълчи....

преди 3 години

До да беискаш да земеш препитанието на политиците ни къде отиваш ти бе ей

462

да бе

преди 3 години

става въпрос за нощните вертепи, безсмислените спортни събития като футболни мачове и *** партите като абитуренските баловеако ги забраним за година вируса ще изчезне от БГ.ама как нали там се въртят, маса пари, черно тото, ***, наркотици, залагания какво ли не, хайде моля, по скоро ще затворят театри и опери отколкото футболни мачове и чалготеки

461

гадна твар

преди 3 години

Евтини политически игрички на ББ, уж е против, а зад кулисите именно той нарежда да се затягат мерките. Но овцет в БГ си знаят и чинно-поклонно си го следват.

460

Анонимен

преди 3 години

аве Мухобоико недоразумение скапано време е да те изметем на бунището !!!

459

Анонимен

преди 3 години

Винаги е в повече, това е най-порочата система която служи само на търговците и на банкерите.

458

Анонимен

преди 3 години

В Китай демокрацията не е в повече, в Китай е нула. Може да я умножаваш колкото си искаш - пак е нула. В Китай не се провеждат избори и страната се управлява авторитарно само от една партия. Така за 30 години от бедна страна Китай се превърна в първата световна икономика, в авторитарен Китай почти няма бедни, а партията си е обявила, че през 2022 г. в Китай бедността ще бъде напълно изкоренена.