497

Loyko

преди 3 години

Дай ни да искаме от другите/държавата/ ,а да не виждаме себе си. Ние хвърляме отпадъци,хартии,опаковки, замърсяваме улиците и така се запушват решетките на каналите,ние паркираме в тревните площи и разнасяме калта и прахоляка,ние замърсяваме коритата на реките,ние изхвърляме домашните кучета и стават бездомни и т.н. Цивилизационен проблем имаме българите.Усра хме хубавата ни природа...А това което е построено е пак от нас..калпаво,хубаво..наше дело.

496

Бунгар

преди 3 години

Кое не ни е ясно. Да се пазим и да сме отговорни е наше задължение. Явно не сме дорасли сами да преценим дали да отидем на футболен мач,или на театър, на дискотека.Нека да е разрешено,но не е задължително да отидем. Всеки трябва да пази всеки...това е принципа.Каквото сами си направим,никой не може да ни направи.Толкова ли е трудно да бъдем отговорни???.

495

Анонимен

преди 3 години

Държавата да вземе и тя да спазва мерки като дезинфекцира автобуси и влакове -абсолютно мръсни и прашни са -да дезинфекцират и улиците а бююджета могат да си го напълнят само с глоби от неспазване на мерките -хората си носят маските закачени само на ушите и под устата -вместо да ми говори като махленска съседка да вземе да се държи малко по сериозно

494

хахаха

преди 3 години

На снимката Бочо гледа сякаш се е изтървал в гащите :)

493

Анонимен

преди 3 години

527 я стига си ни будалкал!Аз си купих три такива шкафчета и никой нищо не ми сложи...Не се ли сещаш, че там където е спал любимецът ти, отпред има въоръжена охрана и друг освен него или доведен от него човек не може да влезе, ако иска да е жив?Както казваше Шерлок Холмс - "Елементарно Уотсън!", след като никой друг освен Буда не може да влиза, кой ли пък му е натъпкал шкафчето със злато и Евро???

492

Анонимен

преди 3 години

Тиквата не престана да излъчва гулпости!Първо се изцепи, че ако стигнем 100 болни на ден ще вземе мерки. После, че ако станат 200 щели да вземат мерки.Сега са над 200 и какво?Обяснява ни как ще си живеем с вируса, ще си работим и ще пеем?!?Овчарят казва - стадото да мре, важно е, докато умира, да може да го дои и стриже...

491

Анонимен

преди 3 години

По добре мирно, макар и с не достатъчно проверки дори и на текущите мерки, какво стана в Сърбия където имаше сила, това ли искате. А и ако някой си мисли, че червените ни мислят доброто много бързо забравя. Забравя за плоския данък, за обръча от червени фирмички и т.н.

490

Българин

преди 3 години

Шкафчето пак дърдори и се опитва да се направи на некорумпиран!Бойко шкафчето

489

Анонимен

преди 3 години

Ха така . Разбирате ли сега . В повече ни било демокрацията . Трябвало ни диктатура с бащица и един с каскет да отмени хартата на свободите .

488

Анонимен

преди 3 години

Жувотното от тояга разбира само. Това е.

487

до 527

преди 3 години

,,Българите никога няма да разберат това понятие, което се нарича демокрация"Няма да го разбера, защото такова понятие няма. Власт от народа върху народа, в името на народа - оскиморон

486

Анонимен

преди 3 години

Аз питам: Не може ли всеки с по едно златно кюлче на нощното шкафче?

485

анонимен

преди 3 години

До 513Третата световна война вече върви, тя е биологична! Хората умират и ще продължат да умират! Всяка година се пускат различни вируси и това е факт: бяха птичи, свински, луда крава, по козите, сега и короната!

484

анонимен

преди 3 години

В повече е демокрацията, г-н премиер! Докато едни спазваме заповедите и се ограничаваме от пътуване, други си живеят живота, като ходят на мачове, дискотеки и барове, а трети са се юрнали по морето на почивка /защото много са се уморили/! Тоя разпасан народ има нужда от твърди мерки! А, относно вируса не ме е страх, че мога да умра, все ми е тая, животът в България е изключително труден, но спазвам наложените мерки, заради другите, на които много им се живее!

483

в повече

преди 3 години

В повече са кражбите ти и нашето търпение.

482

Онзи

преди 3 години

Боко, това не е демокрация, а диктатура. Не може да затваряш хората като до/битък.

481

Готина мацка

преди 3 години

Българите никога няма да разберат това понятие, което се нарича демокрация. А руснаците са най-зле в това отношение.

480

мила Родино!

преди 3 години

До само майка ТурцияСамо майка Русия!Тя е нашата Родина защото 5 века ни е хранела и бранела от московските окупатори!!!Народе!!! Имаме си султан! Не слушайте платените историци!Историята се пише от победителите и не може да е една и съща за едните и другите.В очите на братушките сме монголци и татари - наследници на Чингиз-хан!От 59 руски етноса само беларуси и украинци сме християнски славяни!!!

479

Русия!-да и го забия

преди 3 години

Ревизия на руската политика спрямо България и съпоставка с т.н. турското робство!

478

само майка Турция

преди 3 години

До само ятаганТя ще ни постави на место! Знаем се от 5 века - време достатъчно да се опознаем!Ревизия на Съединението и отделяне на источна Ромелия!