417

гонзо

преди 3 години

Я стига!

416

Анонимен

преди 3 години

Борисов, по 500 евра е давал Божков по признания на негов приближен, те от шкафчето лиса?притискат бизнесмена соткраднат бизнес от Петьо Еврото, случайно ли?

415

ПроСоТо

преди 3 години

като гледам "корифеите"-тоя и оня ИЗМИСЛЕН Онаниев, оставам с впечатление,че единствената мисъл,която ги тормози ,е дали ше успеят утре сабайле да са изакат без разхлабителни..ОСОБЕНО Онаниев!...обаче напинат да "управляват" държава...И говорат ли говорат...

414

да

преди 3 години

До екстрасенсИ Слава С. и Ванга са казвали същото.

413

Анонимен

преди 3 години

До екстрасенсооо, в етап на ОТКЛЮЧВАНЕ съм!

412

хм

преди 3 години

До екстрасенсИ като включиш повече обстоятелства, става ли по- истинско?

411

до 444

преди 3 години

УАУ!

410

Анонимен

преди 3 години

До екстрасенсА аз знам!До 1 - 2 години човечеството ще изчезне. И когато се убедих, че това ни чака наистина, не спах няколко дни. Малко се депресирах....Съпругата ми ме изпрати на психоаналитик, за което естествено си платихме от джоба.И малко след това тя започна да говори за същото.Не защото съм пестелив, но реших аз да я изслушам...О Боже, та тя ме беше надминала в рисърча.

409

До 407

преди 3 години

Млади и безпартийни сме ние хората в форума и такива като нас ,ти си ги роди ако искаш ,жалко ,че такива като теб подкрепят стари партии за пари а не млади и нормални хора събери подписи за нова партия за младия премиер с харема ако искаш промяна иначе си гласувай я за БСП ДПС ГЕРБ ПАТРИОАРИ МАНОЛОВА ТРИФОНОВ ДВ ВОЛЯ и тнт явно за пари го правиш

408

Анонимен

преди 3 години

До екстрасенсИСТИНА ЛИ Е?

407

Анонимен

преди 3 години

ИСКАМ ДА СЪМ П.ИЧ, А НЕ С Ч.ИП!

406

Анонимен

преди 3 години

Наясно си,че ако пак ни затвориш бизнеса съвсем ще умре и няма откъде да крадете.Вече сте напълнили чекмеджетата с пачки,но пак не ви стигат.Нищо че заразените се увеличават и всеки ден умират по няколко души от короната.Ама какво ти пука.

405

Анонимен

преди 3 години

COVID -19 е тест за интелигентност. Ще го преминат само най-находчивите и адаптивните. Другите ще са яко в блатото, я в здравословно, я в икономическо отношение. Всеки има право да вярва или не в съществуването му. За негова сметка си е. Не можем да разчитаме държавата да отговаря за глупостта на всеки един индивид.

404

Зозо

преди 3 години

Бокооооооооо, затваряй кръчми, чалготеки, стадиони и всичко над 10 човека. То е ясно, че Влади с розовите бузки няма да напълни бюджета от празните кръчми. Гледам тук лятна кръчма миналото лято с 12 души персонал, сега с 3. И оборота на половина. На Слънчака бомба паднала... няма джан-джун :)))))))))))))))))))))))))))))))))

403

Анонимен

преди 3 години

Ееей, веднъж този човек да вземе и да каже нещо правилно...

402

Зозо

преди 3 години

Руските комунисти ревът на умрело от глад :)))))))))))))))))))))))))) Все Боко им е крив, ама той си ги работи с 200 и ич не му дреме на шланга :)))))))))))))))))))))))))))))))))

401

???

преди 3 години

А студ или жега убива вируса? Хайде вземете решение и ни споделете!

400

112

преди 3 години

Я слагайте маските навсякъде! Омръзна ми да се крия като къртица.И аз искам да ходя на чист въздух, а не да дишам чужди феромони!

399

1

преди 3 години

До Риторичен ?,он се е върнал,но тиквата,още инспектира,днес къде ли е,нещо не се вижда на хоризонта,днес,или чака неделята,за инспекция.

398

Анонимен

преди 3 години

Абе, той хубаво ги реди Борисов, ама това беше преди да излезе записа със свидетеля как Божков носи пачки от по 500 евра в кабинета на Горанов. Така че, утре, най-късно вдругиден, предвиждам 230-240 положителни. Интересното предстои.