34

Анонимен

преди 3 години

Балканското племе хич не е просто. Глада си кефа на морето и хич не му пука за никаква корона.Простият си ти.

33

Анонимен

преди 3 години

Мда. Ако броиш държачите за брада за маски.

32

Анонимен

преди 3 години

"Доц. Пашов: Изпуснахме да задушим епидемията в началото на юни"И два реда по-надолу: "Все още не сме изпуснали всичко."Що за ИДДИОТИ сте вие бе???С тези противоречиви изказвания подлудихте и без това хипер-просото балканско племе.

31

Анонимен

преди 3 години

да се чете: Доц. Пашов: Изпуснахме да се нагушим с още няколко милиона в началото на юни

30

Анонимен

преди 3 години

1341 реанимационни леглаОт тях заети 28.

29

Анонимен

преди 3 години

в Кауфланд, Билла и Лидл

28

Анонимен

преди 3 години

още 10 новини пуснете за тоз измислен вирус дай** и промивките ...

27

Анонимен

преди 3 години

До дан санКога за последно си видял някой с маска?

26

Анонимен

преди 3 години

Бялата мафия..какво изпуснахте?нали си лекар ,маската как те запазва от вируси

25

Анонимен

преди 3 години

До СпецаКакъв шанс си изпуснал бе ?

24

Стига плашихте

преди 3 години

Какво сте изпуснали като сериозно болните са малко, смъртността също пада и вече е 4,3,% а беше над 5!Има заразени, но болни няма, повечето ги карат да влизат в болница заради пътеката!

23

Дан сан

преди 3 години

Удивително е как някои все още вярват в ефикасността на маските.

22

Прост, без диплома

преди 3 години

От 10 Май до 14 Юни Черна гора нямаше нито един нов случай. Премиерът им обяви, че страната е свободна от коронавирус. Евалата! Айде вижте ги сега - средно по 50-60 нови на ден, а са 622 хил. човека. Искахте туристи - на ви туристи. Не разбраха ли тия "учени" глави, че не става! Просто не става! worldometers.info/coronavirus/country/montenegro

21

Анонимен

преди 3 години

18 вируса не съществува , ние от партия герб не го признаваме съответно не може да има някакви последствия. учете се да слушате като бойко ви обяснява няма само да повтаря заради вас толупи такива!

20

ууу

преди 3 години

ТЪРСЯТ СЕ --- всички завършили медицина са добре дошли в нашите медии да се изказват унисон с тезисите на НОЩ и Вожда!

19

Спеца

преди 3 години

Така е ....изпуснахме си шанса , заради нашия премиер фукльо , който иска да се хареса на всички ....."ЩЕ НАМАЛЯВАМЕ , ЩЕ НАМАЛЯВАМЕ , ЩЕ ОТВАРЯМЕ РЕСТОРАНТИ .....НО вина Бойко не поема , ТОЙ е винаги невинен дявола!

18

Анонимен

преди 3 години

Понеже чета куп експертни мнения от форумните вирусолози как било обикновено грипче, може ли да ни осведомите дали нанася увреждания на организма при безсимптомно или на такива преминали го леко в дългосрочен план. Моля само да се аргументирате с научни факти, не с предположения, че световноизвестният учен Мангъров предполагаше, че ше изчезне още юни месец, но се бил объркал. На колко ли от починалите до момента роднините са му повярвали.

17

Анонимен

преди 3 години

Късно е! Оказа се, че Баце е смятал русенските легла по залите, като казваше, че сме подготвени. Оказа се също, че частни лица събират и закупуват предпазни средства за лекарите, а тези от фабриките потънаха в дън земя. За съжаление истината за колапсиралта ни и без Ковид 19 здравна система вече излезе наяве.Здравното министерство съобщи, че в страната 180 болници са с коронавирус, като те разполагат с общо 8827 легла, като 1341 от тях са реанимационни. В София броят на леглата е 311, като 85 от тях са реанимационни.От етноса са с предимство.

16

Анонимен

преди 3 години

Много такива моменти още ще изпуснем. Когато се налагат някакви мерки, някой трябва да следи и за драконовското им прилагане. В момента те са елементарни - дистанция, дезинфекция и маски. Някой да е виждал в заведение да се дезинфекцира, след като се освободи маса? Или някой глобен за неспазване на дистанция, или защото е без маска на закрито? Какво ако въведат още някое ограничение, а няма кой да следи дали същото се спазва? Да се разчита на акъла на бай *** е смешно.

15

Анонимен

преди 3 години

Ще седнете на мутафчивеия, ама ще е късно.