14

MaйMyнaтa

преди 3 години

Короната ще мине през всичко живо, дори и домашните любимци ще посети.

13

Анонимен

преди 3 години

НЕма вирос ,нема нищо...нищо,че вече имам познати с пневмония и потвърдени ковид резултати!!!И да ,в боница са от безопасния грипен вирус ковид!

12

Анонимен

преди 3 години

Де е Мангъров да обясни как до юни всичко приключва!!!!!!!!!!!????????????

11

гербисто-патриот

преди 3 години

Може би е време да се премахне ИЕО и да се върне предишното ИП, за да може да се затворят гродовете с КПП-та, през които само фирмите да могат да разрешават преминаване. Само за мачовете, кръчмите и дискотеките, за тях да може да се ходи свободно, че без кръчми закъде сме?

10

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КЕЛИПИР ИМА В ТАЯ РАБОТА КЕЛИПИР

9

факт

преди 3 години

Тоя доцент защо не си скъса дипломата , какво като затворим държавата , нали първите , които влезат като туристи или нашите от махалите дето щъкат из Европа като тахтаби, всичко ще пламне отново. Само се чудят как да не се говори за къщи в Барселона и чекмеджета с евро и кюлчета , затова ни набиват този ковид от сутрин до вечер .

8

Анонимен

преди 3 години

мунгурците да си траят.

7

Анонимен

преди 3 години

Ковид е измислица на ГЕРБ и Бойко Борисов. БСП победа! Ура!

6

анализатор

преди 3 години

Уж учени лекари се изказват,а приказките им почти глупости.Как ще задушиш инфекция,без хората да имат имунитет?Един заразен да остане в света,и заразата отново тръгва.Видя се,че дори и при лекарите,зад званията стоят недоучени,неразбиращи,страхливи и неориентерани човечета.А искат обществото да им се кланя само заради едното"д-р.......".

5

99% българи

преди 3 години

айде пак бан ман какви са тия бе, колко ви даде щаба да лъжете а? а?

4

Анонимен

преди 3 години

Доценти, академици, учени, професори, доктори - пълен провал. Не могат да се справят с един вирус и сами си противоречат. Дори и сезонните грипове не могат да лекуват, и въпреки ваксините сезонните грипове взимат повече жертви всяка година дори от ковид-19. Само даваме толкова пари за медицина.

3

717

преди 3 години

Не трябваше да се разрешава публика на мачовете и абитуриентските балове. Не трябваше да се отварят дискотеките, нощните клубове и заведенията на закрито. Никакви събирания на повече от 10 човека.Строг контрол на границите и ефективна карантина, дори и на населени места с повишена заболеваемост.

2

Анонимен

преди 3 години

Вярно е,изпуснахте се.Сега кой ще ви избърше?

1

Анонимен

преди 3 години

При отворени граници и туристи е невъзможно да задушиш вируса, справка Нва Зеландия.