74

Дачо

преди 3 години

Много страни го потушиха и обявиха победа...но сега горат от короната...така че...искаме не искаме живота си го живеем..кой го изкара изкара..не ми се умира от глад в нас.

73

До 988

преди 3 години

И какви са характеристиките на вируса от които следва, че Мангъров е за съд?

72

СМЯХ

преди 3 години

И ТОЗИ Е ЛЪЖЕЦ И ПОДЛЕЦ.....ТАКА МУ Е КАЗАНО ДА ГОВОРИ ОТ ВОЖДА

71

Анонимен

преди 3 години

Баце каза завоалирано че не го е.е. Бизнеса му стъпи на шията и сега ръси глупист след глупост. Всеки да се бил пазел. Тези 15 абитурента и даскали какви са малллоумни ли бяха в Търново. Или футболистите на Черно море 15 с треньор и масажист.....

70

Анонимен

преди 3 години

Силна активност от гениални *** в коментарите.Не мога да преценя кой е най-т'ъп от всички, но определено е на някой от п'апагалите на Мангърков.

69

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да ти говорят, знай, че става дума за пари - Джон Стайнбек. А много хора се нагушиха. То не бяха маски, кремчета, ръкавици, фалити на малки и средни фирми, безработица (защо да им се плаща като няма оборот?). Какво става ако не си вършиш работата? Ами - уволняват те. Фалит. И какво направи тоя прословут кризисен щаб? Още малко на концерт с Азис ще ходят, че да си *** *** едно и също на сцената. "Специалисти" били... Има разлика и тия се омацаха. По една корона да им дадат!

68

988

преди 3 години

До Анонимен 18Мангъров е за съд.Преди да говори за К19 трябваше много добре да се запознае с характеристиките на този вирус.Това НЕ Е ГРИП. Много хора му повярваха, защото той им говори това ,което искат да чуят. И аз искам да няма К19,но за съжаление реалността е друга.

67

ветеринарен лекар

преди 3 години

в добрият случай - между 40 и 70% успеваемост от ваксина

66

Анонимен

преди 3 години

Само лъжи и измами никой не ви вярва вече били учени само за пари лъжете народа давате пари

65

Анонимен

преди 3 години

До Щабове трябват,многоГениално! Браво! Много си умен... Гледам и не мога да повярвам.

64

Анонимен

преди 3 години

Противоепидемично- сехът само на задна прачка... и еднополово.

63

Щабове трябват,много

преди 3 години

Дотук смъртността за 2020 е по-ниска от 2019! Какво душим - ламята Спаска ли? Или дайте юнаци, дружно душим,.. кво да е!?Кой е казал, че през 2020-та може да се умира от всичко друго, само от covid - не?Щото от други неща си умират по 300 души дневно.... и изненадващо, никой досега не се е сетил да направи Щаб и да въведе мерки срещу това!?

62

Хемус

преди 3 години

Спрете и секса тогава отворковци!За хомосексуалистите не важи!Хора идеалисти са ходили голобради на война,за да живеете свободно,като са пренебрегвали семейство,жена,деца,родители,вие се ***.е от нещо което не се вижда!Затова нямате бъдеще

61

Йово

преди 3 години

Поредното необмислено изказване. Няма как да задушиш епидемия като границите са ти отворени и постоянно влизат заразени от вън. Самият вирус дойде от вън и той не дойде с гълъбите а с хора прибралите в България от вън!

60

Анонимен

преди 3 години

Как да задушиш, като то епидемия не е и имало, никога не са се изпълнявали условията да се обяви епидемия .. а и плана нали е до края на 2021 с отпускания от по макс 2 седмици ..

59

Анонимен

преди 3 години

Лудите носят маски да плашат болеста. Умните си я карат на крак в дискотеката.

58

Анонимен

преди 3 години

"Удушена епидемия означава удушена държава и икономика!" - не бъди толкова сигурен - на практика икономиката тръгна да се цифровизира много бързо и щеше да се нагоди към новата реалност без проблем. Проблема не е в икономиката а че много хора не искат да се променят въпреки обстоятелствата - имаше и други начини освен най баламския - на овцете и стадото *** нали е най евтин!

57

Анонимен

преди 3 години

попитах те дали в Кауфланд си слагаш маската а

56

Анонимен

преди 3 години

До 52 - ти си ...... е то няма такава дума!

55

Анонимен

преди 3 години

Очакваното внушение че "ние сме си виновни защото не сме спазвали мерките" започва с пълна сила. Явно за тях живеенето като нормален човек, означава да не спазваш мерките им. Не може с 5 месеца промивка на мозъка, да очаквате човека да стане по-малко човек. Ние сме социални същества които имаме нужда от контакт с други хора, имаме нужда да дишаме чист въздух, не е естесвено да имаш *** на устата, не е естествено да седиш по цял ден затворен в кутийката си, особено когато не виждаш пандемия