94

Вуте

преди 3 години

Абре Пашов, т'ва коронавирусът да не е смок да го задушиш бе?

93

СЗО са корумпирани

преди 3 години

Недай си боже да се появи наистина смъртоносен вирус, както вече има случаи на бубонна чума в някои региони на Китай, тогава да не се получи ефектът на лъжливото овчарче.

92

Маската на Жоро

преди 3 години

Какво ще задушиш бе аланкоолу? Месец и половина живяхме като скотове, с КПП-та, унизителни декларацийки, с маски навсякъде, със зелени коридори в магазините за дъртаци (които те демонстративно не спазваха), без паркове, градини, ресторанти, кафенета и какво ли още не...И нямаше нито един ден без нови и нови "заразени" въпреки, че тестовете като бройка бяха 4-5 пъти по-малко от сега! Нали уж инкубационния период на коронката бил 14 дни? Защо не я задушихме тогава? Защо разпространението не спря?

91

Анонимен

преди 3 години

Началникът на Националния оперативен щаб (НОЩ) за борба с коронавируса ген. Венцислав Мутафчийски прибира една от най-високите заплати в България. Медикът, който заплаши българите, че яко ще измрат, се разписва под 18 000 лева на месец.

90

anonimen

преди 3 години

Ми изпуснахме, като Алибегов и сюрия се счупиха да обясняват как ще умрат от глад...А като утре сме нация оживели инвалиди? И стига с тая теза, че засяга само възрастни, има толкова деца и млади хора с увреждания, иска ли някой да обясни на родителите, че децата с диабет (да, има детски автоимунен диабет!), астма, левкемия и куп други са сухи съчки. Онзи ден почина 21 годишен!

89

Това е истината

преди 3 години

Икономическите вреди от мерките са по пагубни за страната от колкото вируса. Хората които засяга са възрастни и болни - за съжаление това са хора които реално са тежест на икономиката. Дори пандемията да отнеме 10000 такива живота щетите за обществото ще са малки в сравнение с тези от погубен туристически сезон. Нека гледаме общото благо поне за момент.

88

Сат Н

преди 3 години

На върха на управлението стоят безсрамни фашисти, които подлежат на народен съд и разстрел. Колкото до думите "зараза" и "епидемия", в случая те са абсолютно неприлижими.

87

До Истината

преди 3 години

Напълно съм съгласен. И този "авторитет", доц. Пашов, насажда вина в българите, но какъв е смисълът да стоим затворени, като заразените идват от чужбина безпроблемно?

86

Истината

преди 3 години

То можеше да не се допусне епидемията в България, както направиха някои държави, а като няма епидемия, няма и какво да задушаваме. Достатъчно беше в началото на епидемията да се вземат мерки за спиране на вноса на вируса от чужбина, но правителството не го направи. Някои държави го направиха и са добре.

85

Анонимен

преди 3 години

душете народа изедници, държавата ще се възстановява 30 год. след вас

84

Анализатор

преди 3 години

Началото беше през Януари - Февруари (ако вярваме на СЗО). След това вируса се разпространи навсякъде в Европа. Как точно щяхте да го "задушите"? :))

83

Handel

преди 3 години

До ПутИДИОТНяма да те разберат, приятелю.

82

Handel

преди 3 години

Тука дежурния по тиквa спами точно през два поста и почти един и същи текст. Докъде стигна Бoko - да наема такива недоразуменяи за спамери.

81

ПутИДИОТ

преди 3 години

Няма коронавирус! Бил Гейтс се опитва да чипира всички хора на Земята с 5G чипове! Алуминия екранира 5G!!! Шапка от алуминиево фолио ще ви спаси! Една кутийка фолио от Била стига за цялото семейство!!!

80

Анонимен

преди 3 години

До manТака е! Ще има глобална катастрофа от тоталното спиране на икономиката. А питали ли сте се какво ще правим когато дойде вирус, при който нямаме избор? Дали от прилепи, дали от ***, дали от лаборатия чрез някой болен мозък - моментът в който това се случи, положението ще е още по-зле от сега. Ще има още повече хора и разпространяването на вируса ще става все по-лесно. Ако продължаваме да оптимизиране логистичната ни система до край, сривът ще е още по-голям. Време е за промяна...

79

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСамо лъжи и измами никой не ви вярва вече били ученити си вярвай на чалгар-вирусолозите от кабеларката 7/8 и на пишман-имунолога Магъров

78

Анонимен

преди 3 години

Пак да го кажем който се опасява за здравето си и за здравето на семейството си да не сваля маската и да ходи с ръкавици ... Като ги смяня ежедневно

77

Анонимен

преди 3 години

Приказки за маса дрън дрън !

76

Анонимен

преди 3 години

Чалгарите и техните лекари повтаряха, че мерките срещу вируса са излишни, защото нямало епидемия и нямало болни. Всичките доценти и допрофесори си мълчаха, когато всекидневно се появяваха мангъри по телевизора и радиото и говореха, че мерките са излишни и трябват точно обратни мерки за масов имунитет.

75

Генералски манерки

преди 3 години

Тръгнал юнак с генерал-щабна униформа да върши подвизи.Тук-там подвиг- никакви подвизи не намерил за вършене.Изпотил се от шляене и за радост стигнал до чешма с хладна вода и рекъл:-Ей ся ще си напълня манерка,дето всички ми подмятат,че е празна.Не щеш ли насреща се задала триглавата ламя Ковидка.Генералът извадил сабята и започнал да сече глави.Ревнала ламята:-Стой бе,какво искаш от мен?-Искам да пия вода- рекъл той-Ами пий бе,кой ти пречи,защо се биеш?Заради празна генералска манерка!!