49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Алкохоликнищо не се произвежда Подай си алкохолизираната мутра от дома и ще видиш, че се произвежда всичко.Дори от миналия месец стартира производството на промишлени роботи от българска фирма.

48

1

преди 3 години

До Анонимен-49,Не забравяй,че първо,ще си напълнят чекмеджетата,и ако останат пари за книго,тогава могат да си купят,само не знам,намалението на ДДСто,отнася ли се и за романа "ВИНЕТУ"те с мерак,ще го прочетат.

47

Шефа

преди 3 години

Мижавата политика на Борисов и другарите МУ мафиоти с ръста на пенсиите е такава , защото те обикновенно не се пенсионират !Мафиотите обикновенно умират от куршуми , ножове , отрови или удавяне с бетон на краката!

46

м дааа

преди 3 години

държавата има късмет че до преди няколко години хората се осигуряваха на минимални или въобще не го правеха, защото парите от осигуровки потъват някъде и след 10 години когато започнат да си търсят пенсиите хора които са плащали върху 2-3000лв - тогава ще стане ясно че пари няма- същото като с частната пенсия, големи обещания бяха, но като като минаха 15-години и се оказа че парите ги няма.

45

Анонимен

преди 3 години

ПОПРАВКА 8-5-3 С НДСВ И ДПС, ИЗВИНЕТЕ ЗА ГРЕШКАТА. И КАТО ОТВОРИШ ГЕРБЕР ЕВРОСТАТ ВИЖДАШ ЧЕ ЗА 4 ГОДИНИ ПРИ СТАНИШЕВ ИМА РЕАЛЕН РЪСТ НА ДОХОДИТЕ НАД ИНФЛАЦИЯТА 36 ПРОЦЕНТА, А ПРИ ГЕРБ ЗА 11 РЪСТА Е 13 ПРОЦЕНТА САМО. СРАМ И ПОЗОР И ТО ВИДЕН В ЕВРОСТАТ. ЧЕТЕТЕ ХОРА ЗА ПРОВАЛА НА ПАРТИЯТА ЗА АНТИЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ - ГЕРБ

44

Анонимен

преди 3 години

ГЮНСУРАТСКИ ГАНЬОВСКИ БАНКЯНСКИ ШПАКЛАДЖИЙО ГЕРБЕРУ, БСП Е УПРАВЛЯВАЛА 1 ГОДИНА ПРИ ВИДЕНОВ, И ОЩЕ ЧЕТИРИ В КОАЛИЦИЯ ПРИ ПАРИТЕТ 8-5-3 С НДСВ И СДС, А ВАШЕТО БАНКЯНСКО ВЕЛИЧИЕ БЕШЕ ЗА СЕФТЕ ПОКАЗАНО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ КОБУРГОТСКИ ОТ НИЩОТО ИЗНАМЕРЕНО, И ЛУСТРОСАНО, ИЗЛЪСКАНО ПРЕХВАЛВАНО ОТ МИСИРКИТЕ И УПРАВЛЯВА НЕУСПЕШНО ДВАНАЙСТА ГОДИНА...

43

Анонимен

преди 3 години

ЛЪЖЕЦО ГЕРБЕРСКИ, ПРИ ЮНАЦИТЕ ОТ БСП А И ПРИ НДСВ ПЕНСИИТЕ СЕ ВДИГАХА НЕ КОЛКОТО УКРИТАТА ИНФЛАЦИЯ НА СТАТИСТИКАТА А С РЕАЛНИ ПАРИ ОТГОРЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ ТОВА ДОБРЕ СИ ГО СПОМНЯМЕ. ОТКАКТО СА ВАШИТЕ ТИКВИ НА ВЛАСТ УВЕЛИЧЕНИЯТА СТАНАХА ПОДИГРАВКА КАКТО И РАСТЕЖА НА ИКОНОМИКАТА НИ СРИНАХА ЗА РАБОТЕЩИТЕ ХОРА.

42

Анонимен

преди 3 години

На тия червеи в парламента обяда им е само 250 лв те за цял месец да *** дано

41

къде са тези пенсии

преди 3 години

.....къде е шкафчето ???....па после в Бг било много добре ,икономика ,стандарт ,дълъг живот ,етнически мир...Истината е, че тези чудеса ви ги говорят тези със шкафчетата , а реалността на обикновения човек е чудовищна.....За да се проумеят истината и мизерията предлагам всички управляващи да преминат курс на оцеляване в забравени Бг. села с по 250 лв пенсии при постоянни набези на освирепели ******** но не една седмица ,а до настаняване във едни весели центрове....

40

Анонимен

преди 3 години

ЯВНО ГЕРБАВИЯ АНТИНАЦИОНАЛЕН АНТИСТАТИСТИЧЕСКИ АНТИИНСТИТУТ Е ОТЧЕЛ 6 ПРОЦЕНТА ИНФЛАЦИЯ ЗА ГОДИНАТА. СРАМ И ПОЗОР ПРИ ТАЯ ЗВЕРСКА ИНФЛАЦИЯ

39

Анонимен

преди 3 години

Ако не ви харесва 250 лева мин. пенсия, изберете юнаците от БСП и ще стане 3 долара, доволни ще останете.

38

Анонимен

преди 3 години

уау, 120 евро! Страхотно! Личи си че сме в ЕС! Догонване ги!

37

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Прав си сега фалит няма. Дърпат се през месец милиарди заеми , нищо не се произвежда , но фалит няма. Аз не разбирам вие платени ли сте или главите са ви с задните отверстия, че не виждате ? Младите бягат веднага след като завършат, защото тук живот няма, но едни чекмеджета са пълни с милиони евро.75 години комунделите крадат, но Герб вдигнаха нивото на кражбите.

36

Анонимен

преди 3 години

След управленията на БСП, три фалита на държавата, далече не може да се стигне, но има напредък, стига да не дойде управление на БСП и да започне всичко отначало.

35

До30

преди 3 години

Ами ако си работил в сивия сектор , такава пенсийка се очертава.

34

Факт

преди 3 години

По-високи били пенсиите от днес ! И колко по-високи ? С това , "по-високото" не можеш дори да си вземеш порция картофки на морето ! С тези "високи" пенсии не можем да си платим погребението изобщо ! С тези "високи" пенсии не можем да се сравним с никоя друга балканска държава !!! С тези "високи" пенсии стоим далече под пага на бедността в България и Европа ! Кое ни е високото ? Простотията ли ???

33

Ельоменат

преди 3 години

Благодаря ти за пожеланията. Ще и струва 30 хиляди лева, но с удоволствие ще ги инвестирам за да има шанс я живота, а не като мен.

32

Анонимен

преди 3 години

Ами като са от друг свят да я закриват тази държава. Сега на ясно ли си защо си спестявам пари и не плащам данъци?Пази Боже! Това мога да ти пожелая и успех на дъщерята!И аз имам малко спестени, въпреки че плащам данъци!

31

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Хайде стига с това БКП. 30 години все БКП ви е виновно. Другите държави комунизъм не са имали.На доста години съм и съм ходил в Румъния след разпада. Виждал съм малко момиче на гарата облечено в зеблен чувал. Умираха от глад , а виж къде са сега пред нас. Проблемът не е в БКП , а че след тях 30 години ви управляват техните деца и слуги, а те са по крадливо от тях.

30

Дебел депутат

преди 3 години

Ей не се наядоха тия пенсионери,250лв не ви ли е множко?