69

6

преди 3 години

Това е поредната гавра с пенсионерите защото се вдигат в повече от увеличението цените на почти всички основни продукти , лекарства и пр. ! Липсва анализ на съотношението -има относително намаляване на пенсиите при горните факти ! Гласувайте пак за тях , нещастни пенсионери !

68

танто за кукуриго

преди 3 години

Освен че се вдигат пенсиите,също така се качва и цената на тока,храните и лекарствата.

67

Всичко в едно изрече

преди 3 години

2 100000 души на минимална и тва хората които построиха тази държава

66

Комшуто

преди 3 години

Аферим комшу, чок гюзел. Сега вече излезнахте от всякакви евро класации. Гледам вчера автобуси с бг пенсионери на капалъ чаршията. Едни спретнати чисти. Всеки с камера, бабите накичили по една бг роза. Миришат на парфюми. Пазаруваха златни накити и правеха пазарлъци. Европейска му работа. Да ви завиди благородно човек. Машалла си имате с това правителство

65

Адам Смит

преди 3 години

До хахахахаДраги, прочети какво си написал, погледни се в огледалото и се замисли какво виждаш.

64

хахахаха

преди 3 години

До ХМ- инвалидна пенсия се дава спрямо ОСИГУРИТЕЛНИЯ ти доход ДО инвалидизирането.Преди да се плюе,трябва да се чете.Но ние тролчетата пишем,каквото ни наредят,да?

63

хахахаха

преди 3 години

До Анонимен 62Ние живеем в ЕС.Брига ме за русия.Сравнявай стойностите с тези от ЕС или най-малко от Балканския полуостров.Анадънму,пезевенклар?

62

Анонимен

преди 3 години

Откакто през 2009 се установи режимът на ГЕРБ, заплатите и пенсиите се повишават с доста малък процент, докато при предишните две правителства, заплатите и пенсиите се вдигнаха много, в пъти по-висок процент, отколкото при ГЕРБ.

61

Анонимен

преди 3 години

Май политиката на ГЕРБ за пенсиите е когато човек се пенсионира в първите десетина години пенсията му да е ниска, но да не умре от глад, а след това да умре от глад.

60

Анонимен

преди 3 години

Браво!

59

куршум и нож

преди 3 години

До ШефаНе пишете така за загиналите вождове на БСП дали живота си за днешното благоденствие.

58

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа мен критерий за заплати и пенсии е Русия. Щом в държава, която владее 11% от земното кълбо и 40% от природните богатства мин.- пенсия за прослужено време е 9311 рубли (228 лв), а средната пенсия е 14924 рубли (366 лв), значи малка и бедна България не ще да е толкова бедна.

57

Анонимен

преди 3 години

Скрийте я тая статия,че е срам за българската държава.

56

Анонимен

преди 3 години

В НОИ С ПИК М ФЕВРУАРИ 1997Г- УЧИТЕЛКА С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ- 20 РАБОТНИ ДНИ ОСИГУРИТЕЛЕН ДОХОД 20.61ЛВ, М.МАРТ 22 РАБОТНИ ДНИ -22ЛВ- АКО СЕ БЯХ ПЕНСИОНИРАЛА ТОГАВА КАКВА ЛИ ПЕНСИЯ ЩЯХ ДА ВЗЕМА И ДА ПОЛУЧАВАМ СЕГА?!

55

Кумка

преди 3 години

Глупости и български лъжи. А моята защо е 127 лева и една стотинка ( много държа на едната стотинка отпусната от *** Боко) и защо днес не се увеличава? Защото била ми отпусната СЛЕД 01.01.2020, на което съседът лаконично отговори " Боко, ***". Аз нямам думи да изразя възмущението си. Герберастката пасмина на това разчита - ние да нямаме думи, с те да си правят каквото знаят и да лъжат и да фалшифицират.

54

1

преди 3 години

Другари управляващи,имам 30 години ,педагогически стаж,като начална учителка,и получавах до сега 235.52 лева,пенсия,обяснете ми ,в коя категория се класирам,че сега ще получавам 250 лева,не е ли редно,да се преизчислят пенсиите,и след това да се фиксира 250 лева минимална пенсия.

53

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименЯ и ние се интересуваме от заваръчни роботи, пишете къде се произвеждат Български роботи !!!

52

ДДРОнег

преди 3 години

Малииий, с туй голямо повишение на пенсиЙ да не сринем бюджета, бре ...

51

Анонимен

преди 3 години

МИНИСТЪР МАСЛАРОВА ОТГОВАРЯ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ПЕНСИИТЕ ПРЕЗ 2008Г- ЗА ПО МАЛКО ОТ ДВЕ ГОДИНИ ПЕНСИИТЕ СЕ УВЕЛИЧИХА ЧЕТИРИ ПЪТИ И В РЕЗУЛТАТ НА ТОВА СРЕДНАТА ПЕНСИЯ ДОСТИГНА 171.61ЛВ, КОЕТО Е 27% ПО ВЕЧЕ ОТ ПЪРВАТА ГОДИНА НА УПРАВЛЕНИЕ, МИН ПЕНСИЯ ЗА СТАЖ И ВЪЗРАСТ ДОСТИГНА 101ЛВ, КОЕТО Е С 49% ПО ВЕЧЕ ОТ 2005Г- ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ КОЛКО МНОГО Е НАПРАВЕНО ОТ ЧЕРВЕНОТО И ДПС УПРАВЛЕНИЕ- ПОКЛОН ГОСПОДА ЗА ВИСОКИТЕ ПЕНСИИ НА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ, ПОКЛОН ЗА ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ 1.8ДЛ/5ДЛ- ЗА ФАЛИРАНИТЕ 16 БАНКИ

50

ДО 52

преди 3 години

Аз работя в тази Бизнес , с Промишлени Роботи .Използваме КУГА .С огромно Удоволствие бих Закупил БГ Робот .Може ли да направите Презентация ?