9

инвалид от 82,на 64%

преди 3 години

Значи занижихте брутално процентите на инвалидите по заповед на мутрата и партидиотите,вкарахте ги всички под 70%,сега с откраднатото вдигате пенсиите на малкото останали над 70%,и се биете в гърдите колко сте велики.Ми напишете колко е минималната инвалидна бе,що не я пишете?!?Вие не само сте българоубийци,вие сте най лошото случвало се на страната.Господ да Ви накаже алчни мошенници!Амин!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Убийци

7

Анонимен

преди 3 години

А някои нямат и един ден трудов стаж и получават социални помощи!

6

Анонимен

преди 3 години

Абе да ги намалят ама да им поемат сметки, лекарства и храна. Как се живее с 250лв. Платиш тока, на свещи трябва, купиш хапчетата и до там са..

5

Анонимен

преди 3 години

Четох изказването на един виден *** Красен Станчев.Предлага да се намалят пенсиите и минималната заплата като мярка за преодоляване на кризата.Аз му пожелавам на него и неговите близки , ако стигнат до пенсиониране, да вземат максимум 250 лева пенсия.Такова предложение прилича да е родено в болен мозък или в такъв, който му дава повод да смята, че се е извисил до степен, че е забравил откъде е дошъл.Ние зависим от подобни недоразумения.Това не бива дапродължава!

4

Ельоменат

преди 3 години

Ето това и несправедливостта при даване на детските ме накара да мина изцяло на черно. Работя без да плащам и стотинка данъци, получавам някакви помощи във вид на материали , а си печеля по 2 бона на месец. Живот и здраве след години ще съм си събрал достатъчно пари за старини, а и ще вземам някаква минимална пенсия , която ще е с 200 лева над нормалните.

3

250лв~124?

преди 3 години

От толкова време се опитват да ги уморят от глад тези пенсионери, а те все се увеличават.

2

Анонимен

преди 3 години

А токът - по-висок с 15%.

1

Анонимен

преди 3 години

Еми 250лв. за няколко години труд и цял живот заплата в плик си е даже много.