82

Анонимен

преди 3 години

до 83 Пушилка? То затова в бившите соц страни има най- малко заразени от този вирус в Европа? Факт!

81

българин

преди 3 години

Познавам лично и двамата доктори. И Петрунов и Мангъров.И двамата казват на практика едно и също.А то е, колкото и да се пазите от вируса, той ще ви намери.Няма измъкване.А мерките са по-скоро политически отколкото медицински.Според мен маските са напълно излишни.Трябва да се отменят големи мероприятия, като Октоберфест в Германия.Концертни зали, кина, театри, само ако са през една седалка.Нощните заведения да се затворят.И най-вече - мерки за опазване на уязвимите, хронично болни.

80

До 77

преди 3 години

БЦЖ май си беше пушилка! Нищо не помага, ни БЦЖ та и мцж та

79

Мислещ за зимата

преди 3 години

Ами аз от сега пълня мазето с храни, боб, леша, ориз, брашно, консерви, зимата да не излизам никъде поне до април, ще сложа и зеле, малко ракия ще направя, щото положението тогава най-вероятно ще е трагично меко казано!

78

Анонимен

преди 3 години

Чакаме по-бързо мангърите да създадат Масов имунитет, за да спре заразата и да отворим икономиката, да захвърлим маските.

77

до нормален

преди 3 години

И друго, по-важно, всъщност най-важното - чакайте ваксината на бИл гЕй тс, да вЪ упрай. Както и турчин не вЪ е упраял.

76

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли, че вече са започнали да произвеждат маски с коледен дизайн?

75

до 75

преди 3 години

50 пита що е БЦЖ, аз му отговорих, от там насетне не знам - никога не съм ползвал ваксина за грип и нямам идея пази ли те реално от грип!

74

До маскарчетата

преди 3 години

На открито или на закрито, никъде не трябва да ги има. Да си ги носят само тия, които настояват или само болните от коронавирус. Недейте така! Като си налагате мнението и карате на сила хора, които не са съгласни. Чист тоталитарен режим. Честито - вие всички ни върнахте с 200 години назад в миналото

73

Анонимен

преди 3 години

до 72 Ти голям специалист се извъди. Ваксините тогава срещу грип защо се бият на хората? Щото няма никаква полза от тях, така ли? Или викаш грипа не е вирус?

72

Истината

преди 3 години

Проблема се решава само с едно единствено малко нещо - маската! Ако всеки носи, вируса ще изчезне за две седмици! Но трябва да се носи от всички и на открити пространства!

71

Анонимен

преди 3 години

Работата отива на 250 на ден а декември не искам дори да си помисля какъв компот ще е!

70

до 50

преди 3 години

ваксина, ава срещу бактерия, не срещу вирис!

69

нормален

преди 3 години

Ако беше толкова заразно и смъртоносно, при "липсата на мерки", колкото се внушава на 80-те%, "ромите" трябваше досега да изпукали, обаче, не са. Напротив, ядат, пият, плодят се. На гърба ни.А пък вие носете намордници, стойте на дистанция и се крийте в клозета.Най-важното - в никакъв случай не се събирайте на протест срещу управляващия ""елит"", ама друг път.

68

(-_-)

преди 3 години

Това означава ли, че мерките ако всъщност работят, което не е така - практически забавят постигането на тоя имунитет, който ще спре разпространението?

67

Патриот

преди 3 години

Измамници. Нямаше никакъв вирус, ама управляващите ги е хванал летен грип и мързел.

66

НЕКОЙ

преди 3 години

Ако отново допуснете КПП-та и ограничителни подигравки от властта, то означава, че Вие наистина не заслужавате свобода и човешки правдини.

65

Некъф

преди 3 години

И на края ще ядем PSR тестове!!!Народа като огладнее ще видите вие!

64

ике дубаку

преди 3 години

африка първа!

63

ъъъ до 54

преди 3 години

Аз пък съм чувала за хирурзи, които правят ненужни операции, поставят ненужно стендове - в един от случаите се стигна именно до ампутация на ръка, странно, че ти не си чувал.