102

Анонимен

преди 3 години

до 103 Е що да няма логика, бе? Ти спомняш ли си кога чак откриха нулевия заразен в Китай? След 2 месеца май беше. Дотогава е изпозаразил смятай колко само той. А другите дето преди това се заразяват от него колко са били? И то става вълнообразно. Кое няма логика?

101

Слави

преди 3 години

Проклети да са всички лекари и политици които плашат хората с тоя измислен вирус ! Кораната е опасна само за животните но не и за хората ! А самите тестове дават грешни резултати ! Всичко е една огромна лъжа за да се вземат едни пари чрез страх и манипулация

100

до 100

преди 3 години

Приказки за 80-те%.За оная част от тях, които се мислят за умни. Ама ноу умни.

99

Анонимен

преди 3 години

От 100% , 50% е конспирация и преувеличение а другите 50% някакъв малък вирус! Лично мнение

98

Анонимен

преди 3 години

до 99 Ми Франция, Ми Англия, ми Швеция, Бразилия, САЩ???? Колко още държави да ти изброявам...ама сега почна да даваш на заден ход. Нали бил еднакакъв процента при различните държави, бе ??? Кво стана сега- май се оакаа от Фактите, а?

97

До 100

преди 3 години

Няма логика, понеже някакъв си китаец е изял броненосец или прилеп да стане ЧАК такъв проблем в световен мащаб и да има такава драма вече толкова дълго време.

96

Съмнейшън корона

преди 3 години

Много болни а няма един който да познава болен и оздравял от коронавирус, затова хората не вярват!По презумпция журналистите-*** би трябвало да се надбягват препускайки из Родината да взимат интервюта от оздравели вече и да ги разпитват надълго и нашироко как аджеба са се справили!А то нищо, само четат цифри някакви сутрин!

95

До От Плевен

преди 3 години

Не са 2 различни неща, а 2 различни теории базирани на 1 и същи факт - изкуствено създадена болест. Защо мислиш, че сега ЕС отпусна 1/3 от годишна бюджет за разработване на "ваксина" против тая болест? Болестта е изкуствено направена, защото я има в 3 различни мутации: Европейския, Азиатски и Американски и това се случва само в рамките на няколко месеца.

94

До 94

преди 3 години

А е човек не бързай да обиждаш! Не говоря за Италия те са друга бира, Испания също, говоря в общ план с малки изключения! Така си мисля като хвърлям бегъл поглед в сайта за короната!Дано не съм прав все пак, дано БЦЖ -то помогне!

93

До От Плевен

преди 3 години

До От Плевен Защо ще е ироничен? Дай тебе да те питам сега аз.

92

Анонимен

преди 3 години

В Китай местните комсомолци маоисти които управляват Ухан и са прозапано настроени решиха под предлог на епидемия да затворят града и да изнудват партията за смяна на курса към прозападен. В резултат другарят Си блокира града с танкове и армия, пак под предлог вируса, и започна чистка на комсомолците на всички нива. Чистката още върви, много ще одидат на съд, и някои може получат дори присъди за отвъдното. А от вуриса в Китай вече няма и следа.

91

Анонимен

преди 3 години

до 88Муахахахахха...ти изтрещял ли си???С амо един пример ще ти дам с Италия- там на всеки 220 човека един е заразен, а в България на всеки 1750 човека един е заразен, умен!

90

До от Плевен

преди 3 години

О, аз знам каква е истината вече и съм на 101% сигурен, че това е истината. Мога да споря със всеки, който не е съгласен мене. Това е изкуствено създадена болест от СЗО, ИЛИ те прикриха китайското правителство, понеже Китай са го отървали от някаква лаборатория в Ухан. и на бързо на бързо разпространена из цял. И сега всички си изгубвате ума. Няма начин тази болест да е натурална!

89

Анонимен

преди 3 години

7 месеца се върти този вирус и нещата още не могат да се разберат - за какво са ни лекарите. Там където спазват мерки имат толкова болни и жертви както там където не спазват. Още колко месеци и години да спазваме мерки?

88

Анонимен

преди 3 години

До 51,Ами, не ограничават само хванатите заразени, защото 1. Хванатите са само част от всички 2. PCR хваща около 9 дни и повече след заразяване, бързите още по-късно 3. Безсимптомните нямат хващане и щъкат 4. Хората не спазват мерките, каквито и да саРеално в бар може да те зарази някой, който днес си е правил отрицателен PCR и няма да се разболее видимо никога. Затова са мерките за всички.

87

Истината

преди 3 години

Истината е че маските трябва да се носят денонощно и даже по време на хранене. Тогава вирусат ще изчезне по естествен път.

86

До 84

преди 3 години

Ако изчислиш заразените на база брой население, цифрите са еднакви горе долу, смъртността също около 5-те процента се движи! Така че БЦЖ-то не влияе!

85

неИстината

преди 3 години

До ИстинатаНещо мотолявиш истината..............

84

Анонимен

преди 3 години

На какво основание се прави това твърдение? Фактите говорят обратното - там където няма ограничителни мерки жертвите не са повече, даже по-малко, например в Швеция са по малко от други страни които спазват мерки.

83

Анонимен

преди 3 години

Очертава се една мнооо гладна зима :)) Подаръци май няма да има за никой от сърце :)))