122

Анонимен

преди 3 години

До Лабораторен ВирусАми сменяй си маската, не чакай да загние. Иначе някоя друга болест може може да хванеш.

121

Анонимен

преди 3 години

Ти си носи маска и докато спиш, защо принуждаваш другите да носят маски. Маските са абсолютно безполезни.

120

Анонимен

преди 3 години

В Бразилия не спазват мерки и имат равен брой заразени спрямо брой на населението както много европейски държави в които спазват мерки, даже по добри. В Швеция не спазват мерки и имат два пъти по малко жертви спрямо населението от Белгия където спазват.

119

Релеф

преди 3 години

До 121 Аз не знам ти как може и ей толкова емпатия състрадание да нямаш, когато някой се оплаква за собственото си ЗДРАВЕ. Един ден и ти ще имаш здравословни проблеми, и ти ще молиш за милост обаче никой няма да ти помогне, ЗАЩОТО ТАКИВА ЩЕ БЪДАТ правилата. Тогава ще разбереш за какво иде реч.

118

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно, че имат равен брой. Бразилия е пример, където президента им е ПРОТИВ мерките и отказва от Март месец. Отвори да видиш, колко умрели има там към днешна дата. Нан2ро място след САЩ излязоха.Айде стига с вашите филми да се правите на умни, как мерките нямали знание. Главата ви няма значение :)

117

До 121

преди 3 години

Мойто моче... Предполагам пак си Хмм. От личен опит ти говоря, на мене също ми създаваха здравословни проблеми тия неща. От както спрях да ги нося има чуството че мога да литна във въздуха. Колко още пъти трябва да ти повторя, че ножеш никой нищо на сила да прави. Ти не си бог и нямаш ПРАВОТО да караш никой на сила да прави нищо. Ти си човек като всички нас и всеки си има някакво мнение и глава на раменете... :)

116

Анонимен

преди 3 години

До Лабораторен ВирусЛеле мале, голям проблем да сложиш маска за половин час, ами лекарите и зъболекарите, които не ги свалят по цял ден, какво да кажат? На Бай *** само му дай да мрънка и недоволства.

115

Анонимен

преди 3 години

Мангъров се оказа прав. Страните които спазват и тези които не спазват мерки имат относително равен брой заразени и жертви.

114

Анонимен

преди 3 години

До 83Абе специалист прочети какво се случва по света и тогава прави глупавите си заключения! Октоберфест и много други събития бяха отменени за съжаление преди много време, ама ти и Мангъров сте от друга планета явно!? По-добре си затваряй устата че нещо замириса!

113

Лабораторен Вирус

преди 3 години

И освен това, тия хирургични маски, дето на карат да си ги слагаме в магазините и напред въобще не помагат, даже напротив отразяват ни се зле когато дишаме и издишаме през тях. Има толкова много оппалвакния до момента от цял свят от тия маски за това как им дразнели на лицето, за това как не могат да дишат през тях, за това как им се появяват един куп здравословни проблеми, като болки и възплание на грлото и дихателните пътища. Освен това, тия маски стават много мръсни и те искат ние ди ги слага

112

Анонимен

преди 3 години

до 116 Какво собствено мнение, бе? Ти изтрещя ли? Има си статистика за броя на заразените в Италия. Нямаш ли грам мозък за да търсиш информация чрез търсачка в нета?

111

Анонимен

преди 3 години

До: номер 94Муабуа, всеки си има собствено мнение. Това не значи, че трябва да се съгласим.Имам позната българка в Италия. Гледа стари баби. Говорих с нея по телефона.Каза ми, че в Рим където живее всичко е спокойно.Спазват още мерките (това беше май месец или началото на юни, не си спомням точно), не е излизала навън, всички продукти се поръчват и доставят до вратата.Но големите огнища на зараза не са при тях.Е, на кого да вярвам?

110

Анонимен

преди 3 години

Нареждането от едно посолство е "епидемията" да "продължи" до края на 2021, с не повече от по 2 седмици отпускане и после затягане. Изтече документ но за минути го свалиха от всякъде // Отворете си очите за манипулацията..

109

До 114

преди 3 години

До Анонимен Е няма да е баш веднага, първо ще има хранително натравяне и ако не пердприеме никакви мерки, като да влезе веднага в болницата, тогава може да бъде фатално за него. После в изследването и аутопсията на трупа ще открият болести и зарази, които се считат за редки. Хората съществуват на тоя свят от толкова много време и са яли всякакви животни - сурови и опечени за да оцеляват и такова нещо не е имало никога до сега.

108

Анонимен

преди 3 години

до 108 Само не разбрах защо човек веднага ще умре от този вирус, когато яде заразено месо с него????

107

Анонимен

преди 3 години

до 109 Изтриха ти поста щото написа най- голямата тъпооотия, моето дете като каза че Щатите имали най-малко заразени спрямо брой на населението. Да ти кажа че в щатите в момента на всеки 125 човека един се е заразил. За справка в България на всеки 1750 човека един се е заразил. Панятнаааа, мозък?

106

Релеф

преди 3 години

ИИИИИ докато СЗО официално си съобщават плановете за през Есен и Зима и стоят безнаказани и не влизат в затвора, тоя свят ще си остане в това състояние за винаги. Докато стоят на свобода и без надзор ще разработват още и още много болести. :)

105

Анонимен

преди 3 години

Изтрийте сега 109, вижте му езика

104

Анонимен

преди 3 години

Админа ми изтри поста, но айде да изтрие и 104 защото той почна да ме обижда първи!

103

До 108

преди 3 години

До Анонимен Защото ако болестта беше причинена от едно тия две животни, първо човека веднага щеше да умре от заболяването. В повечето слувай ИМА хора, които се заразяват с невиждани до сега болести от ядене на странни храни, но болестите на са толкова силно заразни, даже май въобще не са. И освен това китайското правителство уби един журналист-доктор, който се опита да информира медиите, за появата на тая нова болест. Отвлякоха го и по-късно той умря.