142

Анонимен

преди 3 години

80 трябва да се заразят - за нас това са около 5 милиона. при смъртност 10%, 500 хиляди ще трябва да умрат в рамките на 1 година. добри лекари добри идеи дават, свалям шапка

141

Анонимен

преди 3 години

Колективен имунитет с този вирус няма. Единственото решение е спиране на вируса по начина, по който го направиха доста държави.

140

Релеф

преди 3 години

До 136*

139

Релеф

преди 3 години

До 129 Нали?? Щото иначе да ме заплашват с глоби и затвор е единствения начин, по който аджеба ще ги сложа най-накрая! Тук вече не става въпрос за болести и хигиена, тук става въпрос за политическа престъпност и злоупотреба с властта, която ти е дадена. Да виждам, че все още си стоиш твърдо зад мнението въпреки, че е много грешно! Карма ще дойде при всеки един ден...

138

Анонимен

преди 3 години

До РелефДори и ТИ да ми я купиш, а не аз със собствените си пари, пак нема да я сложа против волята ми. Най-много да ти разбия грозната физиономия и ти деформирам външния вид. :)Ни си голям мъж зад клавиатурата. Я *** доброволец в ипфекциозното и стой без маско. Аман от българска простотия и арогантност. Много ги обичам клавиатурни мачовци и комплексари. ***.

137

атв

преди 3 години

Мисля, че всико е ясно.Когато има критична ситуация, съответния държавен орган даде указания и се намерят една камара експерти да обясняват, как това са глупости-резултатът е ясно че ще бъде плачевен. Със сигурност, когато болните се увеличат достатъчно, ще има близки на същите експерти, които ще бъдат заразени от хора без маски.

136

Релеф

преди 3 години

Още нещо да не ви е ясно??

135

Мария

преди 3 години

Маските не само ,че не вършат работа , а са и много вредни. За да има ефект то те трябва да се сменят на всеки два часа. В момента всеки ги носи по джобове, чанти и т н. Слагат се набързо за да няма глоби и трагедии. Еднократните маски преди време имам предвид нормалното ни време струваха 0.10 ст., а сега 10 и нагоре пъти по-скъпи, за другите да не говорим. Всички истински експерти го знаят, но трябва да се спазва повелята на световната конспирация.

134

Релеф

преди 3 години

И ей толкова не допринасят за спирането на разпространението на ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНАТА ЛАБОРАТОРНА БОЛЕСТ от СЗО известна в цял свят в момента като "коронавирус". Това вече ви го повтарям от седмица, обаче на вас хич не ви дреме и не си правите дори труда да го запомните, защото отказвате и приемете...!

133

Релеф

преди 3 години

До 137 Значи прочети хубаво пак какво съм написал. Казах, че хората се оплакват от един куп здравословни проблеми, които тия неща им причиняват, а се налага да ги носят, понеже някакви престъпници на име СЗО заплашват с глоби. Аз самия също имах болки в гърлото, затруднено дишане и сигурно някаква алергия или нещо не знам какво точно беше, но беше ужас. И дори и да нямах здравословни проблеми, пак нямаше да слагам. Така или иначе вече всички знаят със сигурност, че не помагат

132

Анонимен

преди 3 години

До Лабораторен ВирусКак пък така хем неможели да дишат хем се оплаквали?То става като оня меланигер флойд: хе не можел да диша хем викал че не може да диша.

131

до 129

преди 3 години

Аналогията ти е *** и без връзка с дискусията, както се държат всички лигльовци, които си търсят повод да правят нещо набратно. А защо е *** няма да обяснявам, тъй като ако се налага да го правя, значи няма да можеш да схванеш обяснението и пак е безсмислено да си давам зор.

130

Анонимен

преди 3 години

До РелефЯсно. Аргументи нямаш, само първосигнален инат и склонност към агресия.

129

Анонимен

преди 3 години

До ВодолазХахахахах, и аз гмуркам, но на сухото свалям маската и плавника. На теб кой ти пречи да си обикаляш с екипировката?

128

Анонимен

преди 3 години

Не можем да спасим всеки.В природата е така.

127

Релеф

преди 3 години

Къв водолаз си ти е. Ти като искаш със шнорхела и магазина влез в магазина ЗА ПОЛОВИН ЧАС само да се посмеем малко тогава.

126

Водолаз

преди 3 години

Аз съм водолазил и аквалангувал часове под водата с маска и не се оплаквам, а гледам тука разни мангъристи се оплакват, че трябвало да сложат маски за половин час докато са в магазина.

125

Анонимен

преди 3 години

А космонавтите като не свалят с дни скафандрите, а? А вас ви мързи едни маски за половин час да сложите!

124

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЛеле мале, голям проблем да сложиш маска за половин час, ами лекарите и зъболекарите, които не ги свалят по цял ден, какво да кажат?Ами сложи си и звънче на носа, голяма работа като си сложиш звънче на носа за половин час докато си в магазина.

123

Релеф

преди 3 години

До 127 Ми не, изобщо няма да си слагам и да се занимавам с такива простотии. Дори и ТИ да ми я купиш, а не аз със собствените си пари, пак нема да я сложа против волята ми. Най-много да ти разбия грозната физиономия и ти деформирам външния вид. :)