55

Анонимен

преди 3 години

Кунчев пак е със същата риза

54

Анонимен

преди 3 години

До Много смеПрекали и може би сам се е цензурирал, но какво ви пука за него, човека е в Гърция, поне така писаха за него.

53

Анонимен

преди 3 години

Как да вярвам на подобна статистика, като и броя заразени за денонощие носят съответните пропорционални пари на някого? Всичко е показност. Вижте ни, работим и сме в риск всеки ден. Ръкопляскайте ни! Птичето един път каца на рамото!

52

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе бунак... Ако няма заразени ...как ще ги намериш. И един милион теста да направиш на 1 милион хора без вируса ,колко ще откриеш? Като има повече заразени е ясно ,че ще намерят повече.

51

Анонимен

преди 3 години

Колко повече излизат компрометиращи Боко тиквата снимки и записи,толкова повече се(увеличават) и *заразените) с коронавируса.И сега се появиха записи на които Тулупа в разговор с Валентин Златев си говорят как трябва да бъде очернен и компрометират Президента Радев и хоп (увеличиха) се (заразените) с вируса....

50

Handel

преди 3 години

Всички знаят че в България ХЕИ-то съществува за да събира глоби. Та като си представи какви глоби можеше да събере представящия се за доктор началник на ХЕИ-то нищо чудно че се тръпа и му се плаче.

49

Някой

преди 3 години

Г-н Кунчев , спортът е здраве , особено на открито! Поне така съм чувал!

48

Борнео

преди 3 години

Кунчев, научи се сам да си изкарваш хляба, да видиш кой, какво, кога е сбъркал! Щото само два-три месеца да не се внесе ДДС-то, като форма на гражданско неподчинение, ще си събирате сополите цялото тиквено стадо, дето даже поне от кумова срама, не си намали заплатите, нито съкрати пл***жеците на бюджетна хранилка.

47

Анонимен

преди 3 години

от 47до 41

46

Анонимен

преди 3 години

до 45 Ами нали точно тези тестове се правят където има огнища на заразата бе мозък?Тестовете струват пари- ти къде мислиш се правят тестове? На произволен принцип? Влизаш в някое населено място и тръгваш да правиш тестове щото така си решил?Басии овцата дето си бил!

45

Анонимен

преди 3 години

Казах ли ви че Власите накрая на Дунава се давят. Това не съм го казал аз а старите хора преди век. За чих кар три месеца клат, ихме креватите. Защо трябваше да отваряте нощните заведения и да пускате телета по стадиони. Ти кво образование имаш бе. Фелшер. Още ли не си разбрал че този вирус е създаден в лаборатория и не подлежи на унищожение. Изписаха мой познат понеже го били излекували и бил здрав. След една седмица ум, ря в адски мъки. Така ли ги лекувате бе фелшерите.

44

Фен на Мутафчийски

преди 3 години

Кунчев, що се ядосваш и просвещаваш лошия материал?Остави ги да измрат. Яко да измрат.

43

Ипон Магнолиев

преди 3 години

Бе важното е да имаш пълно чекмедже, да те следят с дрон и да си заобиколен от *** и кърджалийски женски полови органи!К'во ни занимате с някакъв си вирус???

42

Анонимен

преди 3 години

До БоянНе съм стъпвал на стадион откакто бях на 15, не искам да ставам нарко, пък и какви стадиони и запалянковци имаме....леле мале.Да не говорим за бавноразвиващия се с умствени увреждания футбол.

41

Анонимен

преди 3 години

Доцент Кунчев отбеляза още, че мерките у нас не са били разхлабени под натиска на политиците - айде сега пък ти Ангеле, Боце си ги взе еднолично, даже беше горд!!!

40

Анонимен

преди 3 години

Броят на тестовете не е критерий за броя заразени. Ако тестват там ,където няма заразени...колко ще намерят? Точно нула...Глyпаво разсъждение е ,че от тестовете идва бройката.

39

Анонимен

преди 3 години

Не сте, те са важни за стабиуитета:)

38

Анонимен

преди 3 години

В пика на заразата от 500 теста на ден имахме 90 заразени. Сега от 3000 теста на ден по 120 заразени. Дали се разраства според вас заразата, смооотаняциии ***?

37

Боян

преди 3 години

Все едно по нашите стадиони ходи някой :-D този като ги говори нещата, дали преди това е направил елементарна справка дали някой се е заразил на мач или от човек, който е ходил на мач. Докато на върха на пирамидата има хора, които говорят заради говоренето ще сме така и по-зле ще ставаме. Като онзи безкос генерала, който се превземаше за доставка на медицинските стоки от ОАЕ... Провал след провала.

36

Анонимен

преди 3 години

Нищо от рода на ресторанти,заведения, клубове, барчета и закусвални не трябваше да работи и този скок на заразени нямаше да го има.Сервитьорите заразяват масово хора в момента, заради начина по който работят. Сервиране и отсервиране и е нужно само 1 клиент да е вирусоносител за да стане белята.Вече е късно за ефективна реакция...