15

Анонимен

преди 3 години

Избързахте защото сте льохмани всички в тоя щаб начело с бай *** -Кантарджиев.От февруари се подиграва на ковид 19, нищо нямало,после топлото го унищожавало ,а се оказа,че не е така.Мустака е за съд.

14

Ужас

преди 3 години

Тая седмица откриха Какао, две партита, общо над 3000 човека. Отделно софийските чалготеки са фул, бачкат и понеделник-вторник, щото има балове. На мачовете е същото. Чакали сме туристи от Беларус, Украйна, Молдова, силно заразени страни. Днес рекорд в Сърбия, 224 нови. В Македония не спадат под 150. Румъния по 300. Само Гърция си оплете кошничката. При нас тепърва ще излизат резултати май...

13

Бау

преди 3 години

Кунчев е доста умен пич. Това, което говори не допада на народа обаче ...

12

Анонимен

преди 3 години

Да

11

селтак

преди 3 години

Ми нали шайката остана без пари ! Как ще се напълни съдраният чувал !

10

Анонимен

преди 3 години

Само като чуя "няма вирус", веднага класифицирам индивида в "пълен ***" и го забравям завинаги.Вече класифицирах доста познати в тази група.Криза е и тук изпъква същноста на индивида.Като няма криза всеки се пъне и се прави на терикат но като се омажат нещата и трябва да се мисли и да се вземат решения масово се скапват мнозинството

9

Ямболски цървул

преди 3 години

Нито чалготеките ме интересуват,нито заведенията.Вие не ставате! И да не ги бяхте отворили,пак щеше да е така,защото увеличихте тестовете! Това се очакваше и е напълно нормално!

8

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

7

Анонимен

преди 3 години

Избързали?!?!Сега ли се сети??Или Боко ви нареди щото аверчетата му са "загорели"?!

6

НЕКОЙ

преди 3 години

Стига вече с тази настинка наречена корона. Това е най-дивата корона-измислица в историята на човечеството.

5

реджеб иведик

преди 3 години

тази седмица цялата ще е слънчево и горещо време с температури между 32-38 градуса!!!....цирковете за тази седмица как са????нагласените резултати как ще са по минимум 500 заразени на ден и много жертви с чувалите ли ще са?????.....ГРИП ПРИ 35 градуса жега?!?!....доообре....ама отгоре ви командват пак за затваряне на обществото...ама затворете го де!!!....май май нещо се притеснявате от анархия и безредици ли???...спокойно и да не искате наесен като затворите хората пак ще има страшни безредици!

4

Чебурашка

преди 3 години

Така е, когато Баце се вслушва в "гласа на науката", т. е. на Мангъров. А и репликата му "Който го е страх, да ходи с маска" е висша проява на мънгаризъм! Истината е, че Мангъров и мисирката Бенатова надделяха. Не случайно един достоен професионалист като проф. МУТАФЧИЙСКИ повече от месез избягва публични прояви. Да разлика от Мангъра, който като цветарка продължава да обикаля из студията.

3

Анонимен

преди 3 години

Не сме избързали. Нека има бизнес от мангърочалгарите. Нека да са полезни с нещо. Аптекарите се оплакват от липса на вируси.

2

Алов

преди 3 години

Дискотеките казаха няма как да си продадем кок*ина и Бойко ги отвори за 4 часа,аре моля. Не разбират като бетона по морето,че алчността съсипва всичко, но всички ще минат през огъня на пречистването, ще фалират хотели ще разберат,че бг туриста не обуча нашето черномрие и не вярва на нищо казано, защото там само лъжат !!

1

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

мислиш ли?!