75

Анонимен

преди 3 години

До NewOneГешев да не ти почука на вратата, ако ще и най здравия българин да си, не можеш да се противопоставиш на държавата, ето защо.

74

ало, мунчев,

преди 3 години

имаме 4,500 болни, по 10 прави най-малко 45,000 - айде по-сериозни мерки, че ще изпуснете епидемията и после...

73

Шаши

преди 3 години

Пак ли ти бре, Кунчев? Дано те надживее и старата ми баба.

72

Анонимен

преди 3 години

Леле три дни 300,е колко са за 6000000 ,и сега..сега номера със стадионите )

71

Хемус

преди 3 години

Обаче и днес на над тридесет градуса се намериха 'чипирани',да ходят с маска и ръкавици,по-улиците!И това хора на средна възраст!При мен самолетът не е кацал,атестат,че съм ОК,вместо да давам грешни пари,на шарлатаните в бели престилки

70

офчар

преди 3 години

Офчар

69

Анонимен

преди 3 години

Ако в едно стадо оФце от 1000 броя има 50 черни оФце ,колко ще са белите?Ако в друго стадо от 3000 офце има пак 50 черни офце,колко ще са белите офце?Това е пример за глyпака с броя тестове.

68

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков партията имаше власт и никой не я избираше и не се страхуваха от избори, но тогава такава гавра с населението нямаше да смеят да направят.

67

цитат от Германия

преди 3 години

"Най-малко 400 работници в месокомбинат в Северен Рейн - Вестфалия са се заразили скоронавирус, съобщава местната радиостанция Гютерслох, От проведените 500 теста 400 са били положителни. Очакват се резултатите от още 500 теста."С 500 теста са открили 400 заразени... Ако нямаше заразени, колко щяха да намерят? Броя тестове не е определящ...

66

Анонимен

преди 3 години

До българинНо маските са безполезни. За какво са ни?За да се дресират хората. Казано е да правят нещо и те го правят. За какво им е на кучетата да прескачат препятсвия и да сядат под команда? Така се дресират да изпълняват, после нещо друго ще им кажат да правят.

65

Българин

преди 3 години

Съжалявам ги шведите, горките, истински ги съжалявам, жал ми е просто за тях.

64

Анонимен

преди 3 години

Липсват ми свободните и безгрижни дни от времето на Тодор Живков.

63

NewOne

преди 3 години

Всички хрантутници на ББ сте много смели в етапа следЗащо нямате топки да се противопоставите на некадърника преди или по време на...?!

62

българин

преди 3 години

Другарят т. нар. "доцент" Архангел да си завре личното мнение ... където не огрява слънцето!Да, съгласен съм с това, няма нужда от нощни заведения и спорт.Но маските са безполезни. За какво са ни?Това, което трябва сега е следното:1. Да няма масови мероприятия, освен ако не може наистина да се спазва дистанция.2. Хигиена - редовно миене на ръце.3. Предпазване на възрастните хора със хронични заболявания - тоест уязвимите.4. Повече тестове.5. НИЩО ДРУГО!

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Изпитана практика е, ако не е вируса ще ни отклонят вниманието с друго....Трябва да забравим, така и ще се случи. защото сме уморени от скандали.Все едно сме в турски сериал, няма спирка.

60

Анонимен

преди 3 години

Личи си че е бил на море в Гърция ,хванал е тен

59

Пловдив

преди 3 години

Абе Кунчев,долен,мачовете и баровете били му виновни,***,а ***ните и тези които пристигат отвсякъде,те не са виновни,записите и компроматите да виновни май,мекотело долно.

58

Анонимен

преди 3 години

до 55 Идииот ли си, бе? Кога са се правили тестове където е нямало заразени? Винаги когато е имало случаи на заразени- там се правят тестове. И при пика когато от 500 теста имахме по 90 заразени и сега от 3000 теста по 120 заразени! Та пилешкият ти мозък осмисля ли написаното от мен ме интересува?

57

Анонимен

преди 3 години

След новите записи вожда изчезна ,както винаги прави. Този уикенд няма реалити от джипа, няма обиколки из държавата! Пуснал Кунчев пак да плаши народа , *** никой не им вярва вече на измислиците!

56

Анонимен

преди 3 години

До Много смеПисна му на Генерала от Т*улупи и ви каза: "Бе айде сиктир! Оправяйте се сами! *** щом искате".