72

Анонимен

преди 3 години

Когато направят ваксина за Ковид-19 искам пак да чуя всички анти ваксъри когато става въпрос за собствения им *** - а май вече няма да са антиваксъри, а добре, то по фейса да се правиш на смел е много лесно.

71

Анонимен

преди 3 години

До МНЕНИЕТочно така.

70

Анонимен

преди 3 години

Шибаният *** от аскюву е отишъл заразен в Сърбия!!! Прекалено гаден е за да зарази и други , щом и той е болен!

69

Анонимен

преди 3 години

Тънкопишкото зарази цяла Сърбия и половин Хасково

68

Анонимен

преди 3 години

Сърбите са националисти,шовинисти,с високо(неоправдано)самочувствие,не ни обичат и не пропускат случай да ни нападнат.Те са заразили Григор,а не той тях.

67

До 60

преди 3 години

Сърбите не са създали македонски народ и македонски език, това го правят победителите от втората световна война САЩ и Русия и то за няколко минути, срещу нас победените България, Германия.А разпада на Сърбия води до създаването на Македонската държава.

66

МНЕНИЕ

преди 3 години

Май че баш бай Григор е Нулевия Заразител .

65

Д-р Педрос, СЗО

преди 3 години

Няма НИКАКЪВ ВИРУС Covid-19! Никога не е изолиран такъв вирус, както е според т.н. "Златен еталон" за изолиране на вируси, още от 19 век,на немски лекар! Да докажат, да покажат патента, че е изолиран такъв уникален смъртоносен вирус, заради който държат под домашен арест цялото човечество и сринаха световната икономика! А, неда показват по ТВ некви рогати топченца, като вирус, и да лъжат, някои хора имали такива и такива симптоми, други не го усещат изобщо,трети умирали в ужасни мъки! Вервайте!

64

Анонимен

преди 3 години

Но това не е всичко - той и съпругата му, която също се зарази с коронавирус, усилено разпространяват теорията, че 5G разпространява COVID-19.===Много по-склонен съм да вярвам, че авторите в жалкото ви просто сайтче не са разбрали какво е казал по темата, отколкото че Джокович е казал точно това.

63

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Джокович е свободомислещ човек. На нашият дори приятелката му я избират ....По-зависим човек от Григор не съм виждал !Не бих се учудил, ако всичко това е една постановка с цел да орезилят Джокович.Нашата магистралка е винаги на разположение на Господарите ....

62

Анонимен

преди 3 години

До Не извратен тип62 Сърбия е голям клъстър на зараза с корона вирес. Димитров направи голямагрешка,че отиде там. Неотговорен за поведението си,Джокович обвинява другите за своята глупост.В Сърбия има много повече заразени и умрели от корона вирус,отколкото в България.А обявените са поне два пъти по-малко,казват някои журналисти. В Щатите Димитров е бил в самоизолация,за всеки случай и ако бе заразен отдавна щеше да знае. Заразата е станала в Сърбия.Димитров не е бил в София,както лъжат сърбите.

61

Анонимен

преди 3 години

62Лекувай се......немедлено!!!

60

Не извратен тип

преди 3 години

Продал се е за пари на СЗО,отиди във Сърбия за да забърка интрига,заби нож във гърбъ на Ноле,предаде го,продаде го срещу пари.Сръбската мафия няма да му прости интригата и мръсотията която сътвори

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен45 Джокович е антиваксър,националист,който мрази запада,вярва в Господ и в националсоциализма едновременно. Вероятно,недостатъчното му образовани е е разбъркало тази каша в главата му. Всички антиваксъри са много харт,но когато им се заразят децата реват на умряло и тичат в болниците при същите лекари,които смятат за манипулатори. Освен това,излагат на риск и останалите хора.Ноле мислеше ръката му да се оправи с молитви,но като се влоши състоянието му,веднага си направи операцията.

58

Той невинен, а вие?

преди 3 години

Сърбия пък навреди на България и на семейството ми, когато от българите в Македония създаде "македонски народ". Но вие за това си мълчите! Григор Димитров е невинен, но за вас не мога да кажа същото.

57

Covid-19 Huge Hoax

преди 3 години

Covid-19 е огромна ИЗМАМА на Правителството в Сянка/ Deep State Government на САЩ, ДемоНОкратическата партия на Араб Обама, Килъри Клинтън, Джо Байдън, Нанси Пелоси в колаборация на ККП на Си Дзипин, и ООН, СЗО, с цел сваляне на Тръмп с пълзящ преврат, вКойто в момента са включени BLM и Antifa, и като последваща цел депопулация на населението съсСинтетичните ваксини наПсихопата Бил Гейтс и превръщане на човечеството в хуманоидни биосинтетичниРоботи без репродуктивни способности! НаОръжие,Братя!

56

Истукан

преди 3 години

Може и Джокович да е заразил Гришо.

55

Анонимен

преди 3 години

До Споку Българе!!47 Като са толкова "изучени" сърбите,защо избиха,изнасилиха,прогониха общо над 200 000 несърби по време на запалената от тях война, в разпадаща се Югославия? Всичките им генерали са осъдени в Хага, "председникът"им -кръволокът Милошевич, умря пак там,като жалък червей,който бе обвинен в престъпления срещу човечеството. Виж,къде са сега, станаха руска и китайска провинция,а молят пари от здапада.

54

Анонимен

преди 3 години

Анонимен 47 Сега остава,да се прекръстиш с трите пръста,като него и да се развикаш по спортните терени "Косово е Сърбияяяя!",загърнат със сръбското знаме. Голям интелектуалец е Ноле,няма що.

53

българин

преди 3 години

Хайде влезте в час вече! Проведе се някакъв "турнир" ПРОЩАЛЕН на сърбина! И о небеса.Страхотен скандал! Бе хора.Разберете че всичко е пиар! Типично в бълкански стил станаха за резил и 2 мата! Въпреки че Гришо няма вина!Ще утихне всичко спокойно! Колкото и да е добър Сърбина.В случая се изложи като кифладжия! -:)